Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim tatlım, sen nasılsın? Artık ben de yarışmacıyım biliyosun, streslendim biraz. İki gündür rahattım hehehe
Bak şimdi son yazdıklarınızı görebilmek için bu mesajı yazmak zorunda kalıyorum mesela :)
ben
sabah bir dilim ekmek salamli 3 zeytin
saat 13 de 5 kasik patlican yemegi az yagli ette var icinde 4 kasik yogurt
ara kahve
aksamda hic birsey :)) nasil giz puanim..ben puan bilmemde
İzlem, sayfayı yenile olayını adresin hemen yanındaki sayfayı yenile'den mi yapıcam?
Çok param olsa 0 şekerli magnum tarzı dondurma üretirdim, geçen gün marketteki kıza sordum tatlandırıcılı dondurma var mı diye, yok dedi, pis.
Zara, bu nasıl listedir, bu nedir bu? Ebru, senin rekor hikaye oldu, ağlıyo arkandan sempatiksalakcinni
bende iiyim canım. bu akşam evdeyiz epeydir burdayım.
sen eşitliği sağlamak için katıldın dimi?
hakikaten stres oluyor.
hangi gruptasın bakiiiim...:jeyyar:
Ahan da Kalliste'den fırça yemişik :))) :hulya:
ay iyi degilmiki? dahami cok yemem gerekti
Zara, bu nasıl listedir, bu nedir bu? Ebru, senin rekor hikaye oldu, ağlıyo arkandan sempatiksalakcinni
Ebru, hazır seni bulmuşken hemen bişey soracağım. Şimdi ben yukarıya yazdım ya, nasılsınız diye. Onun karşılığında sen de bana iyiyim yazdın hemen sonra diyelim. Benim bu sayfayı değiştirmeden hemen o cevabı görebilmem mümkün değil di mi? Mümkünatı var mı öyle bişeyin? Anlatabildim mi bilmiyorum.
kız sen bugün bunlarla ölmedin halaa hayattamısın abooowwww sempatiksalakcinni