Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Çok param olsa 0 şekerli magnum tarzı dondurma üretirdim, geçen gün marketteki kıza sordum tatlandırıcılı dondurma var mı diye, yok dedi, pis.

ben
sabah bir dilim ekmek salamli 3 zeytin

saat 13 de 5 kasik patlican yemegi az yagli ette var icinde 4 kasik yogurt

ara kahve

aksamda hic birsey :)) nasil giz puanim..ben puan bilmemde

İyiyim tatlım, sen nasılsın? Artık ben de yarışmacıyım biliyosun, streslendim biraz. İki gündür rahattım hehehe

bende iiyim canım. bu akşam evdeyiz epeydir burdayım.
sen eşitliği sağlamak için katıldın dimi?
hakikaten stres oluyor.
hangi gruptasın bakiiiim...:jeyyar:

ben
sabah bir dilim ekmek salamli 3 zeytin

saat 13 de 5 kasik patlican yemegi az yagli ette var icinde 4 kasik yogurt

ara kahve

aksamda hic birsey :)) nasil giz puanim..ben puan bilmemde

Zara, bu nasıl listedir, bu nedir bu? Ebru, senin rekor hikaye oldu, ağlıyo arkandan sempatiksalakcinni

Çok param olsa 0 şekerli magnum tarzı dondurma üretirdim, geçen gün marketteki kıza sordum tatlandırıcılı dondurma var mı diye, yok dedi, pis.

aaa olmaz olurmu var...
benim annem şeker hastası biz ona alıyoruz. geçen yazdan hatırlıyorum hatta magnum light vardı vallaki...:icecream:

teşekkürler f5'le oldu, bekliyodum bende, kek gibi bir önceki sayfaya gidip tekrar geri geliyodum :))

bende iiyim canım. bu akşam evdeyiz epeydir burdayım.
sen eşitliği sağlamak için katıldın dimi?
hakikaten stres oluyor.
hangi gruptasın bakiiiim...:jeyyar:

ebrucum malesef selin karşı grupta kendi kaşındı hahhaha 1.lik yüzü göremeyecekler sempatiksalakcinni

Ahan da Kalliste'den fırça yemişik :))) :hulya:

Estafurullah fırça değil o ohaoldumsmile minik bir uyarısempatiksalakcinni her an her yerde yapılabiliyor opuyorumnanaktan

Her zaman ki zevkle takip ederken gözüme çarpanlar oldu söylemeden geçemedimopuyorumnanaktan

Yaa arkadaşlar size bir şey söyliyeceğim ben de yapıyorum bu diyeti diye yazmıştım dün kitap aldım ve ilk 15 gün 20 puanın üzerine çıkılmaması gerektiğini yazıyor ki 15 gün sonunda metabolizma hızımız ortaya çıkıyormuş verilen kiloya göre ohaoldumsmile

Şeker adına ciklet dahi çiğnendiğinde diyetiniz bir hafta geriye döner diyede uyarısı var bu da çok dikkatimi çekti...

Bir de mutlaka bu diyetin yanında bir multivitamin takviyesi alınmasının şart olduğu ....

Ay aklıma geldikçe yazarım sempatiksalakcinni

Yemin et, hayret bişey ya, ben evin yerini mi değiştirsem napsam, ne tavuk burger var buralarda, ne magnum light. Bu arada bugün yine sordum markete yine bitmiş, sabahın köründe herkes market önünde bekleyip açılır açılmaz et reyonuna koşup burger alıyo sanırım. Yarın sabah erken kalkıp sıraya girecem :) Hamburger köftesi aldım ben de 14 lira bayıldım resmen.

Sağol Kalliste, kitabın adını versene biz de inceleyelim. Ben meraklıyımdır bu tür herşeyi okur araştırırım, kızlara bir faydası olur muhakkak.

ben cvp veriyim.hayır yok:)

kız sen bugün bunlarla ölmedin halaa hayattamısın abooowwww sempatiksalakcinni

ben böyle yerim iste yaa...yanlis ama biliyorum...dalgami geciyon sen bizle falan demeyin ha valla..böyle yiyen olmaz bizim grupta diyosaniz cikarim aranizdan sorun degil valla..uymaliyim aslinda yediklerimle sizlere dogru...

Eşitlik için girdim, sitirese de girdim :)) 2. gurup benim, senin rakibin olayım yawrum benim. Birinci guruptaki arkadaşlara sesleniyorum burdan, kızlar yeni aldığım bilgilere göre artık öğlen ve akşam yemeklerinin yanında kepekli ekmek yiyebilirsiniz bol bol hehehhehlülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…