Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Çok haklısın tam 5 yıl 85-84 arası idim kilo almadan önce. Hiç aklıma gelmemişti. Süpersin. İnşallah 83 olurum bu hafta ve hızla devam ederim yola. Allahım yardım et.

kızlar bu çok doğru tespit... bende doumdan sonra hemen hemen 3 senedir bu kilodayım belki ondan yavaş gidiyor.

aysebru bende 2 sene önce hipotroid çıktı tedavi oldum geçti şükür şimdi 2-3 ayda bir troid hormonlarıma baktırırım en son geçen ay diyetisyene gitmeden baktrdm normaldi.
benim durum bünyeyle alakalı da olabilir.zor veriyorum 30 yaşına giricem 15 senedir diyet yapıyorum ömrümün yarısı.
burçak memnun oladum bende ayşe burada önceki sayfalarda bir bayan bu diyetle 4 hafat hiç veremediğini 5. haftadan itibaren tıkır tıkır gittiğini yazmış 10 kilo vermiş kısa zamanda .bende bunu okuduktan sonra daha sabırlıyım.nasılsa gidecek diyorum.
haklısın yiyecek seçimi zor.ama yediğimiz herşey de lezzetli.ben her gün bir menüde burger yiyorum 4 parça mayonezle nefis oluyor.
ton balığı da iyi bir seçim.

zara kafan calisti aferin :) benim aklima geldide yazmadiydim ;P

burcak senin kilo vermen durdu o halde stres yapma canim artik üzülme eninde sonunda SEN kazaceksinnnn

Ben tartılabilirim her gün.

Canım kıyamam ki ben sana, her gün tartılınca kilo veremeyeceksin çünkü. Kilo veremiyorum diyerek her gün tartılırsan cidden kilo veremezsin. Peki sen neden o kadar ince eleyip sık dokuyarak üç beş parça yediğin yiyeceklerle kilo veremeyeceğini düşünüyorsun öyleyse?[/QUOTE]

SELİNİM hızır gibisin ablam benim.Çok etkilendim yazdıklarından.Bu gece sabaha zayıf kalktığımı düşünerek uyicam.Spor yaptıkça daha çok zayıfladığımı düşünücem hep , bu beni hareket etmeye de teşvik edecek. Sabredicem vazgeçmicem..Sonuçta 20 kiloyu veren ben 5-10 kilo daha veremicekmiyim dimi ?

canım tuz konusunda haklısın...
ben peyniri suya koymaya başladım az tuzlu daha lezzetlide geliyor hem de ödem yapmaz. birde lor peynirimi tuzsuz aldım. tavsiye ederim.

Bende lora başladım 2 gündür canım. Tatlı denilebilir o kadar tuzsuz bişey ama iyi geldi bana. Severek yiyorum abartmadan tabi:)

selintepe bacim senin burcun ne ? cok merak ettim :)

herkes burcunu yazsin ben yengec :)))))

Bende çok memnun oldum canım. Yediklerimiz güzel gerçekten :) Hele peynirli omlete sucuğa falan bayılıyorumhihoyyyt

geçmiş olsun canım.
o zaman metabolizman direniyor demektir. sakın pes etme yen onu. çünkü şu an vücut savaş veriyor biri kazanacak kazanan sen ol.
bencede önümüzdeki haftadan sonra daha hızlı vericez kilolarımızı.

Bende lora başladım 2 gündür canım. Tatlı denilebilir o kadar tuzsuz bişey ama iyi geldi bana. Severek yiyorum abartmadan tabi:)

lor peyniriyle yumurtada güzel oluyor. denemeni tavsiye ederim ama önce az yap belki hoşna gitmez.
ben birde daha önceki diyetlerimde sabah biber domates kavurup melemen gibi içne lor peyniri koyuyordum onunlada az pişirince çok lezzetli oluyor.
domates koymadan sadece biber ve az sarımsakta yakışıyor.
yani ben neler denedim anla canım kafamçokkarıştı

sutem, aysebru ve diğer arkadaş kusura bakmayın ama üslübunuz çok kırıcı. sonuçta ne için diyet yaptığımı bilmiyorsunuz. belki bir sağlık sorunum var veya görüntümden rahatsızım. burada birbirimize destek olmak, moral ve motivasyonumuzu yüksek tutmak için varız.belki kırıcı şeyler söylediğinizin farkında değilsiniz ama alaycı bir dille konuşmanız açıkçası beni çok üzdü. saygılar...

ayseebru sen bilirsin sabah uyaninca bi acim bi ac anlatamammm gözüm dönüyo resmen yani yalan olmasin 7 7 bucuk gibi hemen biseler atistirmam lazim normalmi bu???

fisnecim burasi tamaaamen yanlis yer sana senin kilonda olan sayfada var ora gitmelisin

yanibunca siskonun icinde senin isin ne?? bende kirildim acikcasi sanki dalga geciyomus gibi oluyo senin yaptigin! benim fikrim .

canım senin kilon boyuna göre o kadar az ki, neden diyet yaptığını anlayamadık açıkçası. kendince haklı sebeplerin vardır olabilir ama bizede hak vermelisin sende bizim yerimizde olsan aynı tepkiyi verirdin..

canım benim kalp kırmak asla ve asla yapmak istemediğim bir şey. seni kırdıysam özür dilerim. ama sizin üslübunuzda çok kırıcıydı bence. bundan sonra benim kilomda zayıflamak isteyenlerin alanına giderim sizde bundan sonra rahatsız olmazsınız. ancak karbonhidrat diyeti yapıyorum bende ve burada bilenlerin ve bu diyeti yapanların yanında olmak istedim. senden kusura bakma. tekrar özür dilerim.

ayseebru sen bilirsin sabah uyaninca bi acim bi ac anlatamammm gözüm dönüyo resmen yani yalan olmasin 7 7 bucuk gibi hemen biseler atistirmam lazim normalmi bu???

ya canım bir yerde hatamı yapıyorsun? yemeğini çok mu erken yiyorsun?
ben sabah uyandığımda aç uyanmıyorum. insülin direncim var tedaviye başlamadan önce gece bile açlıktan uyanıp yerdim mesela şimdi yok öyle bir durum.
bence sen kanda insülinini ölçtür böyle bir sorun varsa ilaç veriyorlar hem bu sıkıntılar bitiyor, hemde ilerde şeker hastası olma riskin azalıyor.

ben akşam burger yedim yanında diet kola içtim.
sende 0 karbonluk bişeyler ye. yemesen acıkırsın.

aysebru sende haklısın canım. gerçekten fazlaca bir göbeğim onun için yapıyorum. yoksa bende kilo vermek istemiyorum. sende kusura bakma seni kırdıysam.

Fisnecim diğer arkadaşlar adına cevap vermek gibi olmasın ama kendi adıma söyleyeyim ben bu konuda biraz alınganım böyle bazen benim hayal ettiğim kilo ve görüntüdeki insanlar sanki benimle dalga geçermişçesine bende diyet yapıyorum ama bak şunları da yiyorum falan diyorlar kırıcı olabiliyorlar , ben de açıkçası buraya insanları demoralize etmeye geldiğini düşündüm baştan ama yanılmışım , insan bazen ne kadar ideal kilosunda olursa olsun yine de daha fazlasını isteyebilir , ya da sağlık sorunların vardır , bizde bunları bilemiyoruz tabi. Ön yargılı olmak ta yanlış bir şey sonuçta. Seninde bizi anlayacağını ümid ediyoruz. Benim olmayı hedeflediğim kilo senin şu an bulunduğun kilodan 16 kg daha fazlası gerisini var sen hesap et Ne durumdayız Sen de bizi anla lütfen.

sen hakikaten samimi olarak ard niyetsiz buradaysan biz herkesi aramıza alıyoruz fisne...
burda kimse dışlanıp kalbi kırılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…