Çok haklısın tam 5 yıl 85-84 arası idim kilo almadan önce. Hiç aklıma gelmemişti. Süpersin. İnşallah 83 olurum bu hafta ve hızla devam ederim yola. Allahım yardım et.
Ben tartılabilirim her gün.
canım tuz konusunda haklısın...
ben peyniri suya koymaya başladım az tuzlu daha lezzetlide geliyor hem de ödem yapmaz. birde lor peynirimi tuzsuz aldım. tavsiye ederim.
aysebru bende 2 sene önce hipotroid çıktı tedavi oldum geçti şükür şimdi 2-3 ayda bir troid hormonlarıma baktırırım en son geçen ay diyetisyene gitmeden baktrdm normaldi.
benim durum bünyeyle alakalı da olabilir.zor veriyorum 30 yaşına giricem 15 senedir diyet yapıyorum ömrümün yarısı.
burçak memnun oladum bende ayşe burada önceki sayfalarda bir bayan bu diyetle 4 hafat hiç veremediğini 5. haftadan itibaren tıkır tıkır gittiğini yazmış 10 kilo vermiş kısa zamanda .bende bunu okuduktan sonra daha sabırlıyım.nasılsa gidecek diyorum.
haklısın yiyecek seçimi zor.ama yediğimiz herşey de lezzetli.ben her gün bir menüde burger yiyorum 4 parça mayonezle nefis oluyor.
ton balığı da iyi bir seçim.
aysebru bende 2 sene önce hipotroid çıktı tedavi oldum geçti şükür şimdi 2-3 ayda bir troid hormonlarıma baktırırım en son geçen ay diyetisyene gitmeden baktrdm normaldi.
benim durum bünyeyle alakalı da olabilir.zor veriyorum 30 yaşına giricem 15 senedir diyet yapıyorum ömrümün yarısı.
burçak memnun oladum bende ayşe burada önceki sayfalarda bir bayan bu diyetle 4 hafat hiç veremediğini 5. haftadan itibaren tıkır tıkır gittiğini yazmış 10 kilo vermiş kısa zamanda .bende bunu okuduktan sonra daha sabırlıyım.nasılsa gidecek diyorum.
haklısın yiyecek seçimi zor.ama yediğimiz herşey de lezzetli.ben her gün bir menüde burger yiyorum 4 parça mayonezle nefis oluyor.
ton balığı da iyi bir seçim.
Bende lora başladım 2 gündür canım. Tatlı denilebilir o kadar tuzsuz bişey ama iyi geldi bana. Severek yiyorum abartmadan tabi:)
selintepe bacim senin burcun ne ? cok merak ettim :)
herkes burcunu yazsin ben yengec :)))))
sutem, aysebru ve diğer arkadaş kusura bakmayın ama üslübunuz çok kırıcı. sonuçta ne için diyet yaptığımı bilmiyorsunuz. belki bir sağlık sorunum var veya görüntümden rahatsızım. burada birbirimize destek olmak, moral ve motivasyonumuzu yüksek tutmak için varız.belki kırıcı şeyler söylediğinizin farkında değilsiniz ama alaycı bir dille konuşmanız açıkçası beni çok üzdü. saygılar...
ayseebru sen bilirsin sabah uyaninca bi acim bi ac anlatamammm gözüm dönüyo resmen yani yalan olmasin 7 7 bucuk gibi hemen biseler atistirmam lazim normalmi bu???
canım benim kalp kırmak asla ve asla yapmak istemediğim bir şey. seni kırdıysam özür dilerim. ama sizin üslübunuzda çok kırıcıydı bence. bundan sonra benim kilomda zayıflamak isteyenlerin alanına giderim sizde bundan sonra rahatsız olmazsınız. ancak karbonhidrat diyeti yapıyorum bende ve burada bilenlerin ve bu diyeti yapanların yanında olmak istedim. senden kusura bakma. tekrar özür dilerim.