Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ayseebru simdi iki dilim kasar yiyorum baskadabise yemem.

galiba ben aksamlari az yiyorum yada aksam yemegimi erken yiyorum

aysebru sende haklısın canım. gerçekten fazlaca bir göbeğim onun için yapıyorum. yoksa bende kilo vermek istemiyorum. sende kusura bakma seni kırdıysam.

Canım az bir sporla ve bölgesel hareketlerle halledebilirsin sanırım. Callanetics yapıyorum ben kendime göre haftada 4 gün 20 dk falan. Baya düzeldi karnım. Tabi hala kocamanım ama:) Etklili olduğunu söyleyebilirim.

kızlar gerçekten insanların dış görünüşüne asla önem veren bir insan değilim. yani asla kimsenin kalbini kırmam. sizde haklısınız ben böyle düşünmemiştim. aksine size ve zayıflamak isteyen herkese büyük destek veririm. beni hala aranıza almak istemezseniz anlarım tabiki.

haklısın canım, galiba kilolarımızdan dolayı çok hassasız.
umarım biter bu sıkıntılarımız yakında.

sen neden 50 kilolar olan topige gitmiyosun??? cok cidden merak ettim bura 100 kilodan fazla olanlarin topigi yani bizim seni anlamamizi beklemen cok tuhaf acikcasi ben rahatsiz oluyorum

ayseebru simdi iki dilim kasar yiyorum baskadabise yemem.

galiba ben aksamlari az yiyorum yada aksam yemegimi erken yiyorum

bu gün akşam kola içtin başkada bişey yoktu yanlış hatırlamıyorsam...
iki dilim kaşar yanlış işte,
onun yerine doyurucu bişey yesen daha mantıklı canım.
cokacimcoook

aysecim kim tavuk haslicak simdi buzlukda canim istemedi ü$endim valla. doydum ama ya :))

haklısın canım, galiba kilolarımızdan dolayı çok hassasız.
umarım biter bu sıkıntılarımız yakında.

Amin canım benim , çabucak geçsin bu günler inşallah.Senin de yüzün çok güzel maşallah çok güzel gülmüşsün fotonda Allah eşine ve çocuğuna bağışlasın.

ya bende karnımı küçültmek istiyorum bu dediğin callanetics nasıl birşey. birde bel fıtığım var benim sakıncalı olurmu acaba?

Amin canım benim , çabucak geçsin bu günler inşallah.Senin de yüzün çok güzel maşallah çok güzel gülmüşsün fotonda Allah eşine ve çocuğuna bağışlasın.

çok teşekkür ederim. amin canım hepimizi Allah sevdiklerimize sevenlerimize bağışlasın.
azimle bozmadan devam edelim yavaş bile gitse yılmak yok...kaydirigubbakcemile2

ayseebru bundan iki bucuk ay belim tutuldu valla doktora gidemedim seni muayne etmeden ne dicek dok? cok sismansin kilo vermelisin agri kesici yazip yollucakti

ya bende karnımı küçültmek istiyorum bu dediğin callanetics nasıl birşey. birde bel fıtığım var benim sakıncalı olurmu acaba?

internetten indirdim ben 80 li yıllarda çekilmiş bir video balerin yaşlı bir kadın bir sürü hareket var ama çok zorlayıcı fıtığın varsa tavsiye etmem canım bir de tek başına yapacaksın yanlış bir şey yaparsın Allah korusun daha kötü olur ben bile 2 kez bel ağrısı çektim ama şimdi öğrendim. Belki plates senin için daha sağlıklı olabilir.Bel fıtığı çok ciddi bir hastalık diye biliyorum ben çok geçmiş olsun canım.

ayseebru bundan iki bucuk ay belim tutuldu valla doktora gidemedim seni muayne etmeden ne dicek dok? cok sismansin kilo vermelisin agri kesici yazip yollucakti

geçmiş olsun aynı şeyi şubatta yaşadım ben 3 ayım zehir oldu.
ama doktora gitmek şart kilo vermen gerek diyorlar canım...
hatta göz doktoruna gitsen o bile zayıfla diyordelikafaduldensempatiksalakcinni
ben 2 ay yattım valla çok fenaydı iğneler ilaçlar sonrada fizik tedavi gördüm çok iyi geldi.

göz doktoru zayiflami dio :) cok komik ya hic gülecegim yoktu

nedir bu cektiklerimiz ya.... ooffoooofff

selintepe gelsede az motive etse bizi bari.....

teşekkür ederim. hakikaten çok zor canım o zaman ben uzak durayım bundan. sanırım en iyisi yürüyüş bana...

göz doktoru zayiflami dio :) cok komik ya hic gülecegim yoktu

nedir bu cektiklerimiz ya.... ooffoooofff

selintepe gelsede az motive etse bizi bari.....

heheee...
selin nerelerde acaba?
seliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn....
gelsene artık yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…