Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aysebru sende haklısın canım. gerçekten fazlaca bir göbeğim onun için yapıyorum. yoksa bende kilo vermek istemiyorum. sende kusura bakma seni kırdıysam.
Fisnecim diğer arkadaşlar adına cevap vermek gibi olmasın ama kendi adıma söyleyeyim ben bu konuda biraz alınganım böyle bazen benim hayal ettiğim kilo ve görüntüdeki insanlar sanki benimle dalga geçermişçesine bende diyet yapıyorum ama bak şunları da yiyorum falan diyorlar kırıcı olabiliyorlar , ben de açıkçası buraya insanları demoralize etmeye geldiğini düşündüm baştan ama yanılmışım , insan bazen ne kadar ideal kilosunda olursa olsun yine de daha fazlasını isteyebilir , ya da sağlık sorunların vardır , bizde bunları bilemiyoruz tabi. Ön yargılı olmak ta yanlış bir şey sonuçta. Seninde bizi anlayacağını ümid ediyoruz. Benim olmayı hedeflediğim kilo senin şu an bulunduğun kilodan 16 kg daha fazlası gerisini var sen hesap et Ne durumdayız Sen de bizi anla lütfen.
ayseebru simdi iki dilim kasar yiyorum baskadabise yemem.
galiba ben aksamlari az yiyorum yada aksam yemegimi erken yiyorum
haklısın canım, galiba kilolarımızdan dolayı çok hassasız.
umarım biter bu sıkıntılarımız yakında.
Canım az bir sporla ve bölgesel hareketlerle halledebilirsin sanırım. Callanetics yapıyorum ben kendime göre haftada 4 gün 20 dk falan. Baya düzeldi karnım. Tabi hala kocamanım ama:) Etklili olduğunu söyleyebilirim.
Amin canım benim , çabucak geçsin bu günler inşallah.Senin de yüzün çok güzel maşallah çok güzel gülmüşsün fotonda Allah eşine ve çocuğuna bağışlasın.
aysecim kim tavuk haslicak simdi buzlukda canim istemedi ü$endim valla. doydum ama ya :))
ya bende karnımı küçültmek istiyorum bu dediğin callanetics nasıl birşey. birde bel fıtığım var benim sakıncalı olurmu acaba?
ayseebru bundan iki bucuk ay belim tutuldu valla doktora gidemedim seni muayne etmeden ne dicek dok? cok sismansin kilo vermelisin agri kesici yazip yollucakti
internetten indirdim ben 80 li yıllarda çekilmiş bir video balerin yaşlı bir kadın bir sürü hareket var ama çok zorlayıcı fıtığın varsa tavsiye etmem canım bir de tek başına yapacaksın yanlış bir şey yaparsın Allah korusun daha kötü olur ben bile 2 kez bel ağrısı çektim ama şimdi öğrendim. Belki plates senin için daha sağlıklı olabilir.Bel fıtığı çok ciddi bir hastalık diye biliyorum ben çok geçmiş olsun canım.
göz doktoru zayiflami dio :) cok komik ya hic gülecegim yoktu
nedir bu cektiklerimiz ya.... ooffoooofff
selintepe gelsede az motive etse bizi bari.....