Yemin et, hayret bişey ya, ben evin yerini mi değiştirsem napsam, ne tavuk burger var buralarda, ne magnum light. Bu arada bugün yine sordum markete yine bitmiş, sabahın köründe herkes market önünde bekleyip açılır açılmaz et reyonuna koşup burger alıyo sanırım. Yarın sabah erken kalkıp sıraya girecem :) Hamburger köftesi aldım ben de 14 lira bayıldım resmen.
Sağol Kalliste, kitabın adını versene biz de inceleyelim. Ben meraklıyımdır bu tür herşeyi okur araştırırım, kızlara bir faydası olur muhakkak.
Yemin et, hayret bişey ya, ben evin yerini mi değiştirsem napsam, ne tavuk burger var buralarda, ne magnum light. Bu arada bugün yine sordum markete yine bitmiş, sabahın köründe herkes market önünde bekleyip açılır açılmaz et reyonuna koşup burger alıyo sanırım. Yarın sabah erken kalkıp sıraya girecem :) Hamburger köftesi aldım ben de 14 lira bayıldım resmen.
ebrucum malesef selin karşı grupta kendi kaşındı hahhaha 1.lik yüzü göremeyecekler sempatiksalakcinni
eşim bu akşam marketten 3 kilo burger almış delikafadulden ayy utanmadınmı bu kadar burgeri alırken dedim, kilosu 2,90 a düşmüşte ondan almış.
ne utanıcam hatun bunlarla zayıflıyor derim dedi...
kendine yağda kızarttırdı 3 tane, yanına z.yağlı taze fasulye, bol karpuz ekmek götüğrdü valla.laelaelaelaelae
ay çok şükür kavrayabildik :)) valla dumur olmuştum artık doğrusunu nasıl ayarlıcam diyeTamam canısı, haftaya kaç kilo verdiğini paylaş bizimle.
Rubicim, senin menünü herkese örnek göstermiştim, kaçırmışsın sanırım. Cidden harika, anlatmaya çalıştıklarımı anlamışsın diye düşünüyorum.
yarın köfte yapıcam kısmetse.ama ekmeksiz nası olcak bilmiyorum annatın bakim nası oluyo.kendime gıcık oluyorum bu arada onu da söleyim:)
tabiki faydası olur bu diyetten hiç bir farkı olmayan atkins diyet kitabı... mantık aynı yiyecekler aynı puanlama aynı...
anlaşıldı abi, bugünkü burgerleri de senin eşin bitirmiş :)) Ben 500 gr'ına 14 lira verdim, sen 3 kilosuna 9 lira, adalet mi buuuu? Bi ara verin de ben de alıyım, yazıktır günahtır.:2:
Zara, cidden söylerken şaka yapıyosun zannetmiştim, bişey yememişsin ki sen, ben yediğimi yazmaya utanırım gayrı.
heheeee... selin üzme kendini şimdiden geçmiş olsun canımdelikafadulden
ben cvp veriyim.hayır yok:)
ben böyle yerim iste yaa...yanlis ama biliyorum...dalgami geciyon sen bizle falan demeyin ha valla..böyle yiyen olmaz bizim grupta diyosaniz cikarim aranizdan sorun degil valla..uymaliyim aslinda yediklerimle sizlere dogru...
sizin orda tavuk burgerleri aciktami satiliyoki??? bizim burdakiler degildir onlar görde bak sen bizdeki mekkafood un veya anur marka 36 tane icinde buzlukta satiliyo..bizimkilerin icinde yüzde yüz birsürü katki maddeleri vardir..sizinkiler öylemiki?? bir resmini görsem su burgerlerin öyle yerimki..görmeden inanmam yemem valla..hayatta yemem...
sizin orda tavuk burgerleri aciktami satiliyoki??? bizim burdakiler degildir onlar görde bak sen bizdeki mekkafood un veya anur marka 36 tane icinde buzlukta satiliyo..bizimkilerin icinde yüzde yüz birsürü katki maddeleri vardir..sizinkiler öylemiki?? bir resmini görsem su burgerlerin öyle yerimki..görmeden inanmam yemem valla..hayatta yemem...