- 12 Kasım 2014
- 456
- 1.300
- 47
ben eskiden yapmıştım
ama ozman evdeydim 20 puanla filan kapatırdım günü
şimdi çalışıyorum
sebze yemekleirni nasıl puanlıycaz mesela en büyük sorun o ?
denemenizi tavsiye ederim, sonuçları başarılı bir diyet ben ne zaman bunalsam buna dönerim ve yüzümü güldürür.birazda bunu mu denesek acabaa :)
Merhaba, sebze yemekleri içinde havuç, patates, kurusoğan, domates, pirinç, bulgur olunca puan artıyor...
Bir tabak pişmiş taze fasülyede 10 puan olarak düşünebilirsiniz, fasülye, lahana, brokoli, pırasa yemekleri masum... koyu yeşilliklerle hazırlanan salataları 2 ouan sayabilirsiniz onlar da çok masum.
ben de devam ediyorumDevam eden varmı?
denemenizi tavsiye ederim, sonuçları başarılı bir diyet ben ne zaman bunalsam buna dönerim ve yüzümü güldürür.
bravo20gundur diyet yapıyorum 73.5la başladım bu sabah 68dim kürü daha sonra yapmaya başladım 1cm inceldim asıl amacım doğumdan dolayı sarkmalar vardı 15gunde onlar yok oldu 1cmde inceldim
süper, bu motivasyon oluyorbende yapmıştım eskiden, ama evdeydim 10-20 puan arasıydı
bu yemekleri yemiyordum , şimdi biraz daha esnek yapacagım hergün menü yazarım
vermemek mümkün değil, hızlı verdiren bir diyet ve bunaltmıyor,Ya ne güzel bende bende verebilirim umarım
kahvaltı
1 yumurta:0
peynir :1
4 zeytin :
1 çeri domates :2
1 mini salatalık :1
1 biber:2
1 dlm salam:0
öglen
1 kase brokoli çorbası :12
3 köfte1
1 bardak ayran:5
24 puan hesapladım
bence akşam sadece tavuk ve yeşilliklerden oluşan salata ye günü 30'a varmadan tamamla, çünkü 30 altında kalınca çok çok daha hızlı veriyorsun, süper
Bu diyette ekmek sadece sabah bir dilim, o da çok iyi kızartılmış olursa 8 puanla kurtarırsın, asla beyaz ekmek yok, kepek ya da tam buğday olacak... beyaz ekmek yedikten sonra acayip acıktıran birşey o yüzden tavsiye etmemkızlar hiç ekmek tuketmiyormusunuz kahvaltıda ekmek tuketmedenmi yapiyorsunuz puan çok yukseliyor ekmekle
devam ettin mi?bu topiği canlandıralım mııı..
ben bugün başladım düşük karnonhidrat diyetine 69.7 ile ..var mı benle devam edecek olan
merhaba bu kürü uyguladıniz mı incelme varmı?İnşallah canım yarın eczaneden alcam artık çok teşekkür ederim