Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Bugun 65.500 çıktım asagu yukari yerimde saymisim.Sabah kahvaltisi 2 haslanmis yumurta ve cay.Aksam yemegi icin de tonbaligi salatasi ve light kola düşündüm.Ogle yemegi yiyebileceğimi sanmiyorum ama cok acikirsam yarim simit ve azcik ayran.toplamda 45 civari oluyor.

merhabalar bu diyete bugün başladım;
Kahvaltı:
2 kk peynir 1
2 yumurta 0
50 gr yer fıstığı 15
yeşil biber 2
17

öğlen ton balığı + turşu
yiyicem bakalım

Devam ediyor musun hala ? Bende pazar günü başladım 65.7 idim regl öncesiydi bugün regl de 2. Günüm bugun 63 çıktım regl den mi diyetten mi verdim bilemiyorum

Ben bol suyla destek oluyorum ama iki gündür tatlıyı biraz abarttim kilo veremedim ama almadimda.55e inene kadar devam

Karbonhidrat değerlerini nereden kontrol ediyorsunuz biraz bu konuda kafam karışıyor bir iki program indirdim farklı değerler diyetkolike bakıp ortalama bir değeri dikkate alıyorum siz nasıl yapiyorsunuz
Benimde hedefim 50-55 arası bende bol su içiyorum insallah kısa zamanda veririz canım

Karbonhidrat değerlerini nereden kontrol ediyorsunuz biraz bu konuda kafam karışıyor bir iki program indirdim farklı değerler diyetkolike bakıp ortalama bir değeri dikkate alıyorum siz nasıl yapiyorsunuz

Ben genelde ilk sayfada ve 5. Sayfada yazan karbonhidrat değerlerine bakıyorum eğer orada da bulamazsam diyetkolikten bakıyorum bende :)

Ben birde göbeğim olduğu için geceleri viks e biraz karbonat ekleyip karnima sürüyorum strec filmle satıyorum gözle görülür faydası oldu bunu da 10 gündür yapıyorum tavsiye ederim denemeye değer
Ben genelde ilk sayfada ve 5. Sayfada yazan karbonhidrat değerlerine bakıyorum eğer orada da bulamazsam diyetkolikten bakıyorum bende :)

Ben birde göbeğim olduğu için geceleri viks e biraz karbonat ekleyip karnima sürüyorum strec filmle satıyorum gözle görülür faydası oldu bunu da 10 gündür yapıyorum tavsiye ederim denemeye değer

İngiliz karbonatı var bizim evde o olur mu acaba sen hangi karbonat kullanıyorsun bugün hemen yapacağım tavsiyen için çok teşekkür ederim canım

Birde gece öyle uyuyup sabah mı çıkarıyorsun streci

Cep sodası olarak geçiyor ama İngiliz sodasini bilmiyorum gece yatarken yapıyorum sabah kalktığımda bikariyorm bazen atkı da sariyorum sıcak tutsun diye zaten yapınca yarım saat sonra ateş gibi oluyor karnin sabahta su akıyor her yanından içinde mentol olduğu için yağ yakımına yardımcı oluyormuş ben memnun kaldım hatta doğum catlaklarim var daha pembe onlarida hafif hafif geçirmeye başladı umarım sende de faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…