Benimde hedefim 50-55 arası bende bol su içiyorum insallah kısa zamanda veririz canım
Karbonhidrat değerlerini nereden kontrol ediyorsunuz biraz bu konuda kafam karışıyor bir iki program indirdim farklı değerler diyetkolike bakıp ortalama bir değeri dikkate alıyorum siz nasıl yapiyorsunuz
Ben genelde ilk sayfada ve 5. Sayfada yazan karbonhidrat değerlerine bakıyorum eğer orada da bulamazsam diyetkolikten bakıyorum bende :)
Ben birde göbeğim olduğu için geceleri viks e biraz karbonat ekleyip karnima sürüyorum strec filmle satıyorum gözle görülür faydası oldu bunu da 10 gündür yapıyorum tavsiye ederim denemeye değer
Ben birde göbeğim olduğu için geceleri viks e biraz karbonat ekleyip karnima sürüyorum strec filmle satıyorum gözle görülür faydası oldu bunu da 10 gündür yapıyorum tavsiye ederim denemeye değer
Ben Dr.oetker karbonati kullanıyorum çok ucuz zaten
büyük ihtimalle vardır en kötü ihtimal yarın eczaneden alabilirsin bunu yapmadan önce bel karın olcunu alırsan sonucu görmek rahat olur umarım faydası olurAa tamam onu alayı o zaman bende viks satılır mı ki markette