- 22 Ağustos 2016
- 2.752
- 2.474
- 27
büyük ihtimalle vardır en kötü ihtimal yarın eczaneden alabilirsin bunu yapmadan önce bel karın olcunu alırsan sonucu görmek rahat olur umarım faydası olur
Diyetle beraber 1cm inceldim ama arada diyeti biraz bozdugum oldu onun etkisi oldu mu bilmiyorum
Ben birkaç gün ara vermiştim ama bugün yine başladımkarbonhidrat dietine devam edenler varmı? yada başlamak istiyenler?
karbonhidrat dietine devam edenler varmı? yada başlamak istiyenler?
kızlar devam ediyor musunuz diyeteBen birkaç gün ara vermiştim ama bugün yine başladım
kızlar devam ediyor musunuz diyete
Bende biraz ara verdim şimdi devam ediyorum . Ben düzgün yaparsam günde 400gr veriyorum kızlar siz ne kadar veriyorsunuz
Ben evde olmadığım için devam edemedim ama yarın tekrar başlıyorum sen devam ediyor musun?
Ben de 400 gr veriyorum günde düzgün yaparsam :))
Bende ara verdim bugün tekrar başladım daha çok yolum var 13kilo daha vermem lazim
cnm karbonhidrat diyetimi yapiyorsun sen kür dediğin nasıl başka yaptığın neler varDiyetle beraber 1cm inceldim ama arada diyeti biraz bozdugum oldu onun etkisi oldu mu bilmiyorum
tebrikler 20 gunde 5 kilo çok iyi cnm tek karbonhidrat diyeti ilemiBende ara verdim bugün tekrar başladım daha çok yolum var 13kilo daha vermem lazim
Ben devam ediyorumDevam eden varmı?
birazda bunu mu denesek acabaa :)