Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Bende 60 sonra 55 çok merak ediyorum 55 nasıl olacak ben hiç veremiyorum durdu çocukların artığıni yemekten iki gündür iyiyim yemiyorum inş veririm

Fatsecret e hergün hem kilom mu hem de yediklerimi yazıyorum pınarcım. Yavaştan yükseltiyim evet karbonhidrati.
Derman ben cumadan cumaya hayatta bekleyemem ki her sabah merakla bakıyorum çünkü

Bekle hergün tartılmak iyi degil

Hamur işi ah ahhhhhhh şerbetli tatlılar hele
Dursun cnm pes etme devam et sen
Pes etmek yokk Ayricaa konuştuğumuz puan yükseltme durumuna bugünden başladım. 41 puanla kapattım bugünü ilk kez Ve uzun zamandan sonra kuru fasulye pilav yedim bu akşam. Tabi 4 yemek kaşığı fasulye, 3 yemek kaşığı pilav :) yalnız anlamadığım bisy var diyetkolikte 3 kaşık pilav 8 puan fatsecret te 14 puan iki katı nerdeyse. Hangisi doğru bilmiyorum. Tabi mecburen günlük kayıt yaptığım için fatsecret e göre hesapladim bugünkü puanı.

Cnm ben fatsecret i kullaniorum fakat diyet cizelgesinden takip edip karsilastiriorum ona gore giriyorum puanlamasini
Ornegin domates fat secretta 8 diyelim diyet listesinde 4 olsun 1 domates yediysem fatsecreta 0.5 giriyorum boylece puani 4 olmus oluyor

Diyetkoligi kullanmadim bilmiorum karbonhidrat diyeti diye program var onu indirdim. Orda besinlerin karbonhidrat listesi var ordan karsilastiriorum

Gece 2.09 ve ben 8 gündür ilk kez tatlı krizine girdim. Açtım dolabı 3 çay kaşığı annemin yaptığı çilek recelinden yedim. Utanıyorum kendimden

Anammmmm :)
Topla kendini arkadasim tekrar diyetine don. Yiyebilirsin birsey olmaz ama puanin kadar. Karbonhidratini yuksek tut yoksa krizlere girersin protein yedigin gun tatli birseyler yiyebilirsin puanin dengelenir

Şimdiden 11 puan oldum bile :) ben 10 dk spora da başladım evde. Bugün 5 dk yükseltirim. Vücudum şekilli zayiflasın biraz

Şimdiden 11 puan oldum bile :) ben 10 dk spora da başladım evde. Bugün 5 dk yükseltirim. Vücudum şekilli zayiflasın biraz

Bitter cikolata ye cnm sekerini kesmede cok etkili ben kahveyi sekersiz icemiodum bitter cikolata ile alistim simdi cikolatasiz bile iciorum. Tatlandirici mi kullaniodun yanlis hatirlamiosam belki o da verdirmiodur sana.

Bugun zor sigdigim bluzumu giydim baktim ustumde donuyor bol geliyor cok mutlu oldum.
Benim bel cevrem sorunlu kizlar tum kilom belimde ve sirtimda bunaldim cok cabaliorum erisin diye 12 cm civari erittim o cabalarla daha da gider mi beni terkeder mi bilmem onca yillik gecmisimiz var sonucta

12 Cm ooooo süperrrr tebriklerrr.. ayy ben de incelirim inşallahh. 4 kilo yaa gider heralde :)

Tsk ederim
Insallah istedigini elde edersin cnm 1 ayda bile verebilirsin o 4 kiloyu takma kafana. Sonra da korumaya alirsin kilonu karbonhidrati yavas yavas arttırırsin
Ama dedigim gibi karbonhidrati cok dusuk tutup şoka sokma vucudunu cok cabuk geri alirsin o kilolari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…