Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese merhaba arkadaşlar. Bu diyeti defalarca denemeye kalktım üç gün yaptım sonra bıraktım fakat Ağustosta arkadaşımın düğünü vardı ve dar bir elbise aldım dedim ki düğüne kadar bu elbisenin içine giricem. 15 günlük bir süreçte 76 kilodan 72 ye düştüm. Ve elbiseyi giyebildim. Ama hala Zayıflamaya ihtiyacım vardı. Foruma geldim defalarca yazdım ama bir türlü doğrudüzgn başlayacağım. 2 gün yapıyordum 1 hafta yapiyordum sonra bitiyordu. Taâ ki geçen salı annemin yeter deyişine kadar. Salı sabahı kalktım tartindim 73.5 kiloyum. Dedim başla hemen diyete. Bugün itibarıyla 71 kiloyum. Bir hafta için güzel bir sonuç çünkü aynı zamanda tiroid hastasıyım. Bu üç kilo beni çok mutlu etti. Bu diyeti uygularken aynı zamanda kaloriye de dikkat ettim. 900 kaloriden fazla almadım. Çayı, kahveyi şekersiz içemem. Tatlandırıcı aldım. Alışması zor oldu tabiki. Yazlık yerde yaşıyorum. Birasiz olmaz bizim burada. Bira olayını biraz dusürdüm. Ama içtim tabi. Yoğurt mutlaka en az 100 gram yedim hergün. Domates salatalığı ağırlık verdim. En az 2 bucuk litre su iciyorum. Artık acikmiyorum da. Boyum 172 Kilom 71 şuanda. İri bir bünyeye sahibim o yüzden çok zayıflık bana yakismiyor. Bi 4 kilo daha versem iyi hissedicem kendimi. Fakat iki gündür kilo verisim durdu. Ne yapıcam bilmiyorum. 1 hafta sonra karbonhidrat diyetini bıraksam kalori sayımına geçsem kilo mu alırım? Çünkü aldigim kaloriler çok düşük 1 haftadır. Yalnız şunu biliyorum bu diyet gerçekten kilo verdiriyor. Kaloriyi az aldığımdan mi karbonhidratı az aldığımdan mı bilmiyorum. Spor hiç yapmıyorum. Ne yapsam da bu 4 kilodan kurtulsam onu hiç bilmiyorum. Bana bir fikir verirmisiniz lütfen?

alıştım canım diğer diyetlerde daha kolay yas kaç canım ben 29

Herkese merhaba arkadaşlar. Bu diyeti defalarca denemeye kalktım üç gün yaptım sonra bıraktım fakat Ağustosta arkadaşımın düğünü vardı ve dar bir elbise aldım dedim ki düğüne kadar bu elbisenin içine giricem. 15 günlük bir süreçte 76 kilodan 72 ye düştüm. Ve elbiseyi giyebildim. Ama hala Zayıflamaya ihtiyacım vardı. Foruma geldim defalarca yazdım ama bir türlü doğrudüzgn başlayacağım. 2 gün yapıyordum 1 hafta yapiyordum sonra bitiyordu. Taâ ki geçen salı annemin yeter deyişine kadar. Salı sabahı kalktım tartindim 73.5 kiloyum. Dedim başla hemen diyete. Bugün itibarıyla 71 kiloyum. Bir hafta için güzel bir sonuç çünkü aynı zamanda tiroid hastasıyım. Bu üç kilo beni çok mutlu etti. Bu diyeti uygularken aynı zamanda kaloriye de dikkat ettim. 900 kaloriden fazla almadım. Çayı, kahveyi şekersiz içemem. Tatlandırıcı aldım. Alışması zor oldu tabiki. Yazlık yerde yaşıyorum. Birasiz olmaz bizim burada. Bira olayını biraz dusürdüm. Ama içtim tabi. Yoğurt mutlaka en az 100 gram yedim hergün. Domates salatalığı ağırlık verdim. En az 2 bucuk litre su iciyorum. Artık acikmiyorum da. Boyum 172 Kilom 71 şuanda. İri bir bünyeye sahibim o yüzden çok zayıflık bana yakismiyor. Bi 4 kilo daha versem iyi hissedicem kendimi. Fakat iki gündür kilo verisim durdu. Ne yapıcam bilmiyorum. 1 hafta sonra karbonhidrat diyetini bıraksam kalori sayımına geçsem kilo mu alırım? Çünkü aldigim kaloriler çok düşük 1 haftadır. Yalnız şunu biliyorum bu diyet gerçekten kilo verdiriyor. Kaloriyi az aldığımdan mi karbonhidratı az aldığımdan mı bilmiyorum. Spor hiç yapmıyorum. Ne yapsam da bu 4 kilodan kurtulsam onu hiç bilmiyorum. Bana bir fikir verirmisiniz lütfen?
5 günde beş Kilo diyeti var onu dene canım ben bir Kilo vermiştim çok zor ama

Son 4 kiloyu hızlı verirsem hızlı alırım geri. O yüzden 1 aya yaymak istiyorum. 5 gün 5 kiloyu yapamam zaten. Benim yaşım 31

ben de 28 yaşındayım arkadaşlar :)
37. gunum bugun dıyette .Akıllı telefonunuz varsa program indirin karbonhıdratınızı ordan sayın lısteden takıp edın buyuk kolaylık oluyor. Kolay yaparsın Longest kolay bir diyet ben hayatımda hıc bır dıyette bu kadar uzun sure sabredemedım cok şükür bunu yapabılıorum istedigim kiloya da ulaşacagım buna ınanıyorum :)
Longest gunluk kaç puan yapıosun cnm

Ben de diyetkolik ve fatsecret ı yükledim telefonuma. İkisinde zaman zaman farklılıklar oluyor fakat ortasını buluyorum. Bir haftadır sorun olmadan yapıyorum. Günlük en fazla 35 puanım oluyor . Bazen o kadar bile olmuyor. 900 kaloriyi de aşmiyorum. Giden bu 2 buçuk kilo bir hafta için çok mu bilmiyorum. Belki de hem karbonhidratı hem de kaloriyi az tuttuğum için. Yalnız tek korkum hızlıca verdiklerimi geri almak. Bir de artık 50 puana kadar çıkmak ve 1200 kalori değerinde durmak istiyorum. En sağlıklı o. Daha az tutunca hızlı gidenlerin hızlı geleceğini düşünüyorum. Fakat kaloriyi 1200 e karbonhidratı da 50 ye çıkarırsam kilo alirmiyim sence?

bende fatsecret kullanıorum karbonhıdrat dıyetı dıye lıste ındırdım ıkısını karsılastırıyorum.
35 puan olmicak cnm 40-60 arası yap ben 50 lerde yapıorum hep guzel de kılo verdım maşallah
kilo vermen az yada cok dıyemem yapıdan yapıya degısım gosterıyor.
Bi de cok dusuk puan yaptıgın ıcın de vermekte zorlanıo olabılırsın sen 50 lerde dene bence :KK66:

Ne biliyim işte 50 lerde yapınca huzursuz oluyorum :) :) mesela bugün akşam yemeği dahil 11 yapmisim puanımı ve tıkabasa doluyum sımdı. Bi anda 50 lere çıkarırsam aldigim kaloriyi de arttırmış olucam. :) dolayısıyla kilo aldırır sa bu durum bana diye korkuyorum. Olmadı pazara kadar böyle yapayım ben. Pazartesi 1 gün ara vereyim ve karbonhidrat değerini 50 civarı kalori değerimi de 1200 civarı tutmaya çalışayım pazartesi itibari ile. Böylece sistemli olmuş olur. Sen kaç kilo verdin başladığından beri. Daha doğrusu kaç kiloydun kaça düştün?

11 puanla nasil doydun meyve yemior musun sadece protein mi ?
Cnm ben basladigimda 77 kiloydum su an 67 kiloyum. 55 civari olmak istiyorum cabaliyorum bakalim hayirlisi olsun.

Sabah salatalık domates peynir, öğleyin 100 gr yoğurt akşam da kavurma tavuk göğsü :) o yüzden bu kadar :) 37 günde 10 kilo süper olmuş :) boyun kaç?

Bu pazara kadar çok yükseltmek istemiyorum. Yani 50 lere ulaşmak istemiyorum fakat pazartesi başlıcam 50 puana. 172 boyum 1 haftada 2.5 kilo verip 71 kilo oldum. 67 olsam bana yeter. Çünkü iri bi yapım var aşırı zayıflık yakışmıyor vana. Bu 4 kiloyu ne kadar zamanda verebilirim sence?

50 ye başla bence yarın menunu genıslet sebze meyve proteın çerez ...
ben bunların hepsini yıyorum en düşük 700 en yüksek 1100 kalori yapıorum
sağlıklı zayıfla sağlığından olma :KK66:
cnm fatsecreta yazıyor musun yediklerini günlük ?

Hemen hemen aynı sayılıriz pınar senle ben 65 kg 1.62 boyundayim

evet cnm baya yakınız
bu ara kilo vermem yavasladı haftada en fazla bır kılo verıorum bu bır ay ıcınde 65 ın altına ınmeyı cok ıstıyorum yıllardır 65 ın altını hıc gormedım nasıl bır duygu cok merak edıyorum :KK48:

X