Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

sabah 1 yemek kasigi sirkeli su .: 1
1 ufak mandalina.:9
3 yumurta :0
10 zeytin:2
peynir:1
1 adet domates:6
1 adet kiru kayisi:5
5 kasik mercimek corbasi :15
1 kare bitter. 2
1 bardak zero kola
42... bugunu kapattim...

Kizlar bu diyete basliycam ama oglen okulda yiyebilecegim alternatifler neler .calistigim yer koy oglen arasi icin ne olabilir.ne zamandir okuyorum yazilarinizi baslamak icin kendimi hazirliyordum.yarin baslayacagim insallah

1 kasik galeta unlu peynirli ve 2yumurtali krep : galeta unu 10 eynir 1: 11
4 yprak marul :2
1 zero kola:0
ceyrek armut:3
ceyrek salatalik:1 sabah kahvaltim toplam 17

2 gun oldu baslayali daha oncede 1 hafta yaptim ama kurban girnce bozdum malum bayram o zaman haftada 3 kg vermistim

ton balikli salata yapabilirsin evden yanina bi kac marul al marketende ton baligi al yanina ayran yada yogurt icebilirsin..
ton baligi :0
marul:4 yaprak:2
ayran :1 kutu 6
= 8
peynir kizartmasi yapip koyabilirsjn yaninda zero kola icebilirsin 1 dilim kizarmis ekmek
100 grm peynir :1
zero cola:0
kizarmis ekmek :8
toplan =9
100 grm karisik salata :4
1bardak sut 1 dilim kizarmis ekmek tere yagli
sut :5
ekmek .8
tereyagi:0
toplam :13
tavuklu salata 4 adet marul bir orta boy salatalik ve sogus domates yaninda su veya zero cola ..
tavuk :0
4 adet marul :2
salatalik:4
domates:6
toplam:12

Kizlar bu diyete basliycam ama oglen okulda yiyebilecegim alternatifler neler .calistigim yer koy oglen arasi icin ne olabilir.ne zamandir okuyorum yazilarinizi baslamak icin kendimi hazirliyordum.yarin baslayacagim insallah

Kizlar olcude hep 50 gr falan diyor ya mesela ceviz findik fistik benim tartim yok tane hesabi bilen var mi pratik olarak.
Kurufasulye puani yuksek mesela 2 kasik yesem kac puan olur yaklasik yardimci olursaniz sevinirim

Kizlar olcude hep 50 gr falan diyor ya mesela ceviz findik fistik benim tartim yok tane hesabi bilen var mi pratik olarak.
Kurufasulye puani yuksek mesela 2 kasik yesem kac puan olur yaklasik yardimci olursaniz sevinirim
1 corba kasigi kuru fasulye:20 grm karbonhidrat degeri 3.6
ceviz tek 5 grm :karbon hidrat degeri:0.1
findik 1 adet 5 grm : o.2
fistik 1 adet 2 grm : 0.9

bugun 3. gunum baslangic 80.900 bugun 78.700
1 domates:6
2 kivircik :1
1 dilim mandalina:1
100 grm ciger :2
1 kasik krem santi:1
toplam :11

Kızlaaaarrrrr 6 gündür yoktum seçim çalışmaları, cumhuriyet kutlamaları derken tamamıyla tozuttum farkındayım 71 e düştüm derken bu sabah bir baktım 72.8 oluvermisim bir an önce toparlanmam gerek. Bugün yeniden başladım. Artık birakmamaliyim. Ne çabuk geri almışım kiloları anlayamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…