- 19 Nisan 2011
- 1.029
- 865
Pınarcım aman ha beni boş bırakma bugünlerde. Gaza ihtiyacım var :)olsun devam et diyetine
hahhaha ilahi cnmPınarcım aman ha beni boş bırakma bugünlerde. Gaza ihtiyacım var :)
uzulmeeeKızlaaaarrrrr 6 gündür yoktumseçim çalışmaları, cumhuriyet kutlamaları derken tamamıyla tozuttum farkındayım 71 e düştüm derken bu sabah bir baktım 72.8 oluvermisim bir an önce toparlanmam gerek. Bugün yeniden başladım. Artık birakmamaliyim. Ne çabuk geri almışım kiloları anlayamadim.
yarim mandalina:4bugun 3. gunum baslangic 80.900 bugun 78.700
1 domates:6
2 kivircik :1
1 dilim mandalina:1
100 grm ciger :2
1 kasik krem santi:1
toplam :11
5 in lafı mı olurmuşEvet kızlar ya gidecek tabi.. Millet ne kilolar veriyo ben 5 kilo mu veremicem demi ama
amann Ares sen yedikçe ben yıyomusum gıbı oldumyarim mandalina:4
2 kare bitter :4
toplam 18...
derdin 5 kg olsun ayEvet kızlar ya gidecek tabi.. Millet ne kilolar veriyo ben 5 kilo mu veremicem demi ama
hahhaamann Ares sen yedikçe ben yıyomusum gıbı oldum
ay bu bitterden vazgecemıorum en az puanlı olunca normalde cıkolata sevmem mecbur yıyorum tatlı krızı ıcın
Gecmis olsunSelam kızlar. En doğru diyeti secmissiniz bende bu değerle zayıflayan biriyim halada devam ediyorum bi düşük atlattım ama toparladı m çok şükür
Sağol arkadaşım, 27 şubatta 114,4 ile başladım bu sabah 77 için.Gecmis olsun
Ne kadar zamanda kac kilo verdin acaba ?
gecmis olsun canimSelam kızlar. En doğru diyeti secmissiniz bende bu değerle zayıflayan biriyim halada devam ediyorum bi düşük atlattım ama toparladı m çok şükür
Hosbulduum..gecmis olsun canimhosgeldin..
maşallahSağol arkadaşım, 27 şubatta 114,4 ile başladım bu sabah 77 için.
hoşgeldinmerhaba kızlar, ben geldim, bensiz karbonhidrat diyeti olmazzz. haşimato ve hipoglisemi hastasıyım, kilo vermek benim için eziyet oluyor ama Allah'tan çok kilom yok 3 kilo almışım farkına bile varmadan, bende bugün başladım aranıza geldim. bugün yediklerime gelince :
100 gram kadar çökelek( açıktıkça yiyorum gün içerisinde) 3
100 gram kadar yeşil zeytin 3 puan
bir kaç beyaz leblebi 5-6
akşama yumurta yemeyi düşünüyorum 15-20 puanla kapatırsam iyi
şimdi diyeceksiniz ki: çok az puan alıyorsun, ben maalesef normal insanlar gibi 50-60 kb ile zayıflayamıyorum, daha önce de defalarca yaptım en fazla 30 puanda tutumam gerekiyor