Herkese merhaba arkadaşlar. Bu diyeti defalarca denemeye kalktım üç gün yaptım sonra bıraktım fakat Ağustosta arkadaşımın düğünü vardı ve dar bir elbise aldım dedim ki düğüne kadar bu elbisenin içine giricem. 15 günlük bir süreçte 76 kilodan 72 ye düştüm. Ve elbiseyi giyebildim. Ama hala Zayıflamaya ihtiyacım vardı. Foruma geldim defalarca yazdım ama bir türlü doğrudüzgn başlayacağım. 2 gün yapıyordum 1 hafta yapiyordum sonra bitiyordu. Taâ ki geçen salı annemin yeter deyişine kadar. Salı sabahı kalktım tartindim 73.5 kiloyum. Dedim başla hemen diyete. Bugün itibarıyla 71 kiloyum. Bir hafta için güzel bir sonuç çünkü aynı zamanda tiroid hastasıyım. Bu üç kilo beni çok mutlu etti. Bu diyeti uygularken aynı zamanda kaloriye de dikkat ettim. 900 kaloriden fazla almadım. Çayı, kahveyi şekersiz içemem. Tatlandırıcı aldım. Alışması zor oldu tabiki. Yazlık yerde yaşıyorum. Birasiz olmaz bizim burada. Bira olayını biraz dusürdüm. Ama içtim tabi. Yoğurt mutlaka en az 100 gram yedim hergün. Domates salatalığı ağırlık verdim. En az 2 bucuk litre su iciyorum. Artık acikmiyorum da. Boyum 172 Kilom 71 şuanda. İri bir bünyeye sahibim o yüzden çok zayıflık bana yakismiyor. Bi 4 kilo daha versem iyi hissedicem kendimi. Fakat iki gündür kilo verisim durdu. Ne yapıcam bilmiyorum. 1 hafta sonra karbonhidrat diyetini bıraksam kalori sayımına geçsem kilo mu alırım? Çünkü aldigim kaloriler çok düşük 1 haftadır. Yalnız şunu biliyorum bu diyet gerçekten kilo verdiriyor. Kaloriyi az aldığımdan mi karbonhidratı az aldığımdan mı bilmiyorum. Spor hiç yapmıyorum. Ne yapsam da bu 4 kilodan kurtulsam onu hiç bilmiyorum. Bana bir fikir verirmisiniz lütfen?