Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Canım öncelikle sende hoşgeldin benim gibi Bildiği kadarıyla yanlışlarını söylemek isterim yeşil zeytinin 10 tanesi 2 puan siyah zeytinin bildiğim kadarıyla tanesi 1 puan bezelye yemeğinin 100 gr 45 puan tavuklusu nekadar bilmiyorum :) baklagillerin üniteleri çok yüksek oldugu için önerilmiyor

Öncelikle hoşgeldin csnım aramıza
Bu diyetle artı sporla 30 kilo verip 2 yılda geri alan biri olarak sana yardımcı olmak istedim
Arkadaşım bu diyette yağdsn kısmıyoruz kaloriden kosmıyoruz bizi sadece karbonhidrat ilgilendiriyor bu yüzden light süt veya light ürünler kesinlikle kullanmıyoruz bir gıda light olduğunda yani yağı azaldığında otamatikmen karbonhidratı yükseliyor değerlerine baktığında gıdaların aradaki farkı gayet net göreceksin
Bu diyet biraz halsizleştiriyor insanı sadece ve bir müddet sonra tiksinebiliyorsun ama önemli değil alternatifleri var.
Eğer evdeysen çalışmıyorsan çok da rahat oluyor ama çalışıyorsan biraz zor
Arkadaşım yaşın kaç ve hedef kilon kaç
Hep birlikte azimle devam ediyoruz allahın izniyle ben bebiş istiyorum sma olmuyor ondan bu diyetteyim

geçmişolsun tatlım gözümüz seni arıyodu ,cok üzüldüm ,dikkat kendine
Dağılın canım binada
hosgeldin aramıza salis, hadi bakalım kolay gelsin sana da. Bu arada bezelyenin kb degeri 50 civarı benim bildigim. Neyse başlangıç olarak güzel menü tekrar hosgeldin aramıza benim bugünkü menüm;
Sabah
Beyaz peynir 1
Zeytin. 4
Kıymalı yumurta 1

Öğleyin
Bir dilim kepek ekmegi 12
Et suyu. 0

Aksam
İspanak. 5
Et suyu. 0
Yarım dilim kepek ekmegi. 6
Bugün 30 puan

merhabalar hoşgeldin aramıza :)
hadibakalım o zaman hep beraber zayıflayalım inşallah :)

tatlım sende hoşgeldin aramıza kızlar çoğalıyoruz bu beni mutlu ve daha umutlu yapıyor , değişik menuler yaratırız umarım hepberaber

canım puanlar normal gibi bezelye daha fazlaydı gibi geldi bana da ,neyse puanlara zamanla alışırsın ama tavsiyem 40 puanı geçmemen günlük hatta yapabiliyorsan daha az yap :) tekrar hoşgeldin

evet bugün ne yedik
sabah:
sucuk :1
mayonez :1
kızarmış ekmek :8
peynir : 1
5 zeytin :1
Öğle:
1 bardak süt : 6
2 haşlama yumurta :0
Akşam :
Kıymalı pırasa :8
Toplam :26

şuan şekersiz çayımı yudumluyorum ohhhhhhhhhhhhhh

Hoşbuldum arkadaşlar: ) yardımlarınız icin cok tesekkur ederim.light urun konusunu bilmiyodum cok sasırdım dikkat edicem bundan sonra.menumdeki bezelyeli tavukta bezelye cok azdı o yuzden 5 olarak saydım))) ben puanımı erkenden doldurdum aksam tavuk haslayıp yedım puanı sıfır diye: ( acemiligim zamanla gececek sayenizde inanın az once meyve yiyecektim forumdakilere ne derim sonra diye dusundum vazgectim erken havaya girdim farkındayım

Gunaydın arkadaslar bu sabah tartıldım 79.7 baslangıc kilomdu bu sabah 78.5 geldim cok mutluyum dogru diyetteyim demekki dunku hatalarımdan sonra veremiycegimi sanıyodum: )
Sabah kahvaltım
3 yumurta ve yulaf kepegiyle omlet
Bol bol çay
Yulaf kepeginin puanını bilen var mı acaba
Kendimi tanıtayım o zaman:)
36 yasındayım atanamamıs kpss magduru bir matematikciyim dersanede calısıyodum ama 2 yıldır kpss calısmak icin bıraktım evdeyim ders calısırken bu diyet zor olacak biliyorum ama basarıcam insaallah
esmacım bebek istiyormussun cocuk evin neşesi insaallah bu duyguyu sende tadarsın kuzenim zayıfladı hemen hamile kaldı: ) seninde guzel haberlerini alıcaz insallah
Angel yeniymissin sende hosgeldin:) insallah hep beraber yaza kilolarımızdan kurtulmus olarak girecez

arkadaşlar iki gündür giremedim arkadaşım geldi şehirdışından zaten pasta sabahları simit derken diyeti bozdum , yarın tekrar başlıcam

Salisyavehuzur canım öncelikle tebrik ederim 1gündemi verdin kiloyu gerçekten çok iyi bir sonuç

Uyanınca sirkeli su 1puan
Kahvaltıeynirli 1 yumurta-1puan
2 küçük dilim kaşar - 1puan
El kadar tandır lavaşı- 15 puan ( puanını tam bilmediğim için normal ekmekten fazla aldım )
1 fincan sade kahve - 0 puan

Toplam 18 puan

Bende eşimin hallerinden muzdaribim hem kilo vermemi istiyor hem diyet yapınca sabote ediyor dün harika gidiyordum öğlende tavuk sote yogurt yemiştim eşim geldi yemeğe götürcem dedi bende ızgara yerim diye plan yapıyodmki burgerkingin önünde durdu yok desem kırılıyo,yesem ben mutsuz oluyorum evlilik zor zanaat

Evet bir gunde vermisim ama digital tartıyada pek guvenmiyorum evin heryerinde ayrı tartıyor sanırım en dogru olçumu yarın alırım

Hepimiz eşleri aynı galiba benimkide kilolarımı kafaya takmisti bir zamanlar sımdı yeter artık daha fazla zayıflama diyip duruyor diyet kelimesi duysa sinirleniyor hep kıskanclıklarından yapıyolar cok genc gozukmemizi istemiyolar bence: D

Benim tartımda dijital canım dediğin gibi heryerde farklı tartıyor bence sabit biryer belirle sürekli orda tartıl böylece daha net görürsün farkı

Evlendiğimde 56 kiloydum 2,5 yılda 13 kiloya yakın aldım 3 kilo verdim 66yım şuan eşim bu halimden ne memnun ne memnun değil tutarsız tavırları var malesef :) hem yiyim hem zayıf olayım istiyor ama öyle bir dünya yok malesef :)

Maşallah kilon fazla degilmis erkenden onlem almaya baslaman cok guzel 3 yukari 5 aşagı olsada sonucta azar azar kilo vermis oluyoruz
Bende bugunku menumu yazayim
Sabah
1 kasik yulaf kepegiyle omlet (arastirdim yulaf kepegi 4.5 puanmis)
Bol bol cay
Oğlen
Yagsiz hafif baharatli tavuk gogsunu soteledim 0 puan
2 fincan sütlü kahve(1 bardak sütle) 6 puan
Toplam 11 etti
Bu kadar az puan zararli sanirim cunku vucut alisir baska gunlerde biraz fazla puan bile yapsam kilo veremem bu sefer diye korkuyorum sanirim bunu 25 e tamamlasam iyi olacak

Merhaba kızlar gayet iyi gidiyoruz :)
bende menümü vereyim
Sabah :
Sucuklu yumurta :1
Peynir : 1
Salatalık : 4
Kızarmış ekmek : 8
5 zeytin : 1
şekersiz çay : 0
Öğle :
Domates : 6
Salatalık :4
Peynir : 1
Akşam :
kendi yağında pişmiş 4 tavuk budu : 0
Mayanoz :1
Turşu :1
Şalgam suyu : 1

Toplam : 29
bugün hep 60'lı rakamları en kısa sürede görmek için dua ettim :)
bu arada diyete 03.12.14 de başladık yani 8 gün olmuş ben 2,5 kiloverdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…