Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

evet kızlar günaydın öncelikle ,
sabah yediklerimi yazıyorum , bu arada toplamda 2 olmuş verdiğim kilo :KK48:
sucuk : 1
haşlama yumurta : 0
10 zeytin :2
1/2 salatalık :2
1/2domates :3
beyaz peynir : 1
kaşar peynir : 1
toplam : 10

bu arada sabah eşim susamlı sıcacık ekmek almış eskiden olsa tereyağ ve tulum peyniriyle yerdim ,bu sabah yemedim
valla bu azmin,kararlılığın göstergesi olsa gerek :KK52:

Iyi pazarlar kızlar, sabah küçücük peynirli sıkma yedim ama aksama kadar telefon edecegimmmm sozzzz yani sabah 25 puan

Evet kızlar bugün pazar ve benim yediklerim sınırda 50 puan filan zayıfla diyen kocam bugun evde olunca
Eh adamı suçlamayayim yedim bende yarın telafiii

kızlar :KK43: valla eşim evde birde annem babam amcam yengem yeğenler askerdeki kardeşim
hep beraber bir pazar geçirdik , çorba yok içmem , güzelim tatlılar yok yemem diyom utandımm yani kendimden :KK43: azim lütfen bahane yok hedefe odaklanalım
evet :sabah 10 du
öğlen :
haşlanmış tavuk : 0
haşlanmış yumurta :0
sütlü sade türkkahvesi : 3

akşam :
mezgit tava : 0
şalgam suyu : 1
salata : 4

toplam: 18 bugün benim en düşük günlerimden biri :) sizden de aynı şeyleri bekliyorum : ) yüklenmekte istemiyorum size :KK43: ama daha ilk haftamız kızlar

bu arada babamla iddiaya girdik :) eski kiloma dönersem bu sene tatil masraflarım ondan dönemezsem benden :KK43:

kızlar ben birde defter tutuyorum günlük yediklerimi oraya da yazıyorum kilo verirsem etrafımdaki kilolu birine verecem herkes kurtulsun şişmanlıktan istiyorum :)

Kızlar günaydın
Ben sanırım bugunlerde pek saglıklı değilim herseyden tiksiniyorum ve yiyemiyorum ama zorluyorum çünkü tüm gün okuldayım ve yoldayım bedenim güçlü olmak zorunda daha şimdiden tavuk ve yumurtadan hatta türk kahvvesinden bile tiksindim ıyyy
Sabah kahvaltım
2 tane haşlanmış yumurta 0
Kaşar peyniri 1
Ekmek 8
Azıcık kaymak bal 5 olsun
Yoplam 14

sela kızlar raporluyum evdeyim 10 gün. daha düzenli yaparım artık,
sabah
beyaz peynir 0
zeytin 4

öğle
yoğurtlu taze bakla 20 ( puanı yüksekmiş sonradan gördüm)

akşam
salata 5
soğanlı kıymalı kavurma 5

merhaba kızlar ;
sabah :
kaşarlı 2 yumurta : 1
5 zeytin : 1
1/2 salatalık :2
1/2 domates : 3
beyaz peynir : 1
kızarmış ekmek : 8
şekeriz çay:0
Öğlen :
1 bardak süt : 6
sade türk kahvesi : 0
Akşam :
Kıymalı pırasa : 8
toplam :30

bir gün daha bitti saya saya :)

Kızlar günaydın
Ben sanırım bugunlerde pek saglıklı değilim herseyden tiksiniyorum ve yiyemiyorum ama zorluyorum çünkü tüm gün okuldayım ve yoldayım bedenim güçlü olmak zorunda daha şimdiden tavuk ve yumurtadan hatta türk kahvvesinden bile tiksindim ıyyy
Sabah kahvaltım
2 tane haşlanmış yumurta 0
Kaşar peyniri 1
Ekmek 8
Azıcık kaymak bal 5 olsun
Yoplam 14
canım Allah yardımcın olsun tiksindiğin şeyleri çok zorlama değiştir , baharat mayonezle tatlandır derim yoksa daha çok uzun bir yol yada ara ver sen bilirsin , insan zorla ymurtada yiyemez bilirim hamileyken tiksiniyodum bende yumurta balık yiyemiyodum midem tutuyodu bilirim , arada tansiyonuna da bak ,Allaha emanet

canım Allah yardımcın olsun tiksindiğin şeyleri çok zorlama değiştir , baharat mayonezle tatlandır derim yoksa daha çok uzun bir yol yada ara ver sen bilirsin , insan zorla ymurtada yiyemez bilirim hamileyken tiksiniyodum bende yumurta balık yiyemiyodum midem tutuyodu bilirim , arada tansiyonuna da bak ,Allaha emanet
Çok teşekkür ederim canım benim

Merhabalarrr benide aranıza alırmısınız az yiyerek ve sporla 2,1 kg verdim bu diyetle devam edicem bana çok mantıklı geldi sonuçta kan şekeri hızlı yükselten karbonhidratlar buda bizi doyumsuzluk noktasına getiriyor malesef ☺️ uyanınca:elma sirkeli su 1p. Kahvaltı: kıymalı 1 yumurta 1p,beyaz peynir 1p,5 yeşil zeytin 1p,2 dilim etimek 8p (etimek normal 1 dilim ekmek gramajından daha düşük oldugu için 8 aldım ☺️ ) şimdilik 12 puandayım hadi hayırlısı ☺️

Merhabalarrr benide aranıza alırmısınız az yiyerek ve sporla 2,1 kg verdim bu diyetle devam edicem bana çok mantıklı geldi sonuçta kan şekeri hızlı yükselten karbonhidratlar buda bizi doyumsuzluk noktasına getiriyor malesef ☺️ uyanınca:elma sirkeli su 1p. Kahvaltı: kıymalı 1 yumurta 1p,beyaz peynir 1p,5 yeşil zeytin 1p,2 dilim etimek 8p (etimek normal 1 dilim ekmek gramajından daha düşük oldugu için 8 aldım ☺️ ) şimdilik 12 puandayım hadi hayırlısı ☺️
Tabiki de canım hoşgeldin aramıza kahvaltın mükemmel olmuş atnen böyle devam
Ama dikkat et sonun benim gibi olmasın tiksinme birseyleri çok fazla yeme

Kızlar günaydın savah kahvaltım
Ekmek 8 puan
Kaşar peyniri 1
Beyaz peynir 1
Bir avuç leblebi 5
Öglen yemeğim taZe fasülye etli 7
Şimdilik 22
Akşama da sllah büyük
Mide bulantımdan dolayı tavuk yumurta yiyemiyorum biraz cık düzelene kadar böyle idare edicez

Bu arada kaç kilosum kaç yaşındasın canım

Hoşbulduk canımm 25 yaşındayım şuan 65,9 kiloyum boyumda 1,65 2 yıldan fazladır evliyim çook zoor kilo veriyorum malesef 2 kiloyu nerdeyse 3,5 haftada verebildim inşallah bu diyetle daha iyi kilo verebilirim bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum çünkü

Hoşbulduk canımm 25 yaşındayım şuan 65,9 kiloyum boyumda 1,65 2 yıldan fazladır evliyim çook zoor kilo veriyorum malesef 2 kiloyu nerdeyse 3,5 haftada verebildim inşallah bu diyetle daha iyi kilo verebilirim bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum çünkü
Haklısın canım inşallah verirsin rabbim hayırlı bebişler verir

Merhaba arkadaslar sırf bu topige mek icin uye oldum bugun bismillah dedim ve dıyete basladım eski yazılanlardan 100 sayfa kadar okudum
Kısaca zayıflama maceramı anlatayım 95 kiloyla basladım nisan ayında (eger bir hafta daha baslamasam 100 olmustum cok hızlı kilo alıyordum).9 gun isvec diyetıyle 87 ye dustum.sonra onu korumaya calısırken 84 oldum.yazın tatilde yazlık temizligi ve yuzme derken 80 kilo oldum.sonra bu diyetin benzeri dukan diyetine basladım 15 gunde 74.9 u gordum ama bazı nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kaldım ve 79 oldum yeniden burada suc tamamen benimdir cunku daha seyir evresını bile tamamlamadan bıraktım daha koruması vardı yapamayınca gerı aldım tabi.bu diyet tıpkı ona benziyor daha tolere gıdalar var yapabilecegime inanıyorum insallah

Bugun ku menumu yazayım
Kahvaltı
Sabah light sutle kahve 6
10 tane siyah zeytin 1
2 dilim kepek ekmegi 20
Öglen
1 porsiyon bezelyeli tavuk 5
1 dilim kepek ekmegi 10
50 gr beyaz peynir 1
43 puan oldu sanırım puanlardan emin degilim yardımcı olursanız sev inirim

X