- 20 Haziran 2011
- 51
- 11
oo süper olmuş , tebrik ederimBirde ben bu diyette yoğurt ve ayrandan vazgeçmiyorum çünkü vücudumun yağ yakımı için buna ihtiyacı var
3 günde birden bire 2 kilo verdim maşallah
Teşekkür ederimoo süper olmuş , tebrik ederim
merhaba ,Domatesin puanı o kadar olmamalı ama
Maşallah çok güzel tutmuşsun puanı
evet bende 1,5 kilo vermişimBirde ben bu diyette yoğurt ve ayrandan vazgeçmiyorum çünkü vücudumun yağ yakımı için buna ihtiyacı var
3 günde birden bire 2 kilo verdim maşallah
Oleyttt çok sevindim maşallahevet bende 1,5 kilo vermişim
Canım arkadaş 10 yazmış ondan dedimmerhaba ,
1 orta boy domates 6 krbhdrt :) bilgine
OlmAsı gereken o ama ben içmiyorum kızıyorum kendime deböle devam lütfen çok iyi gidiyoruz , su tüketimin nasıl yada su içmek bu diyeti hızlandırır mı?
tebrik ederimevet bende 1,5 kilo vermişim
İnşallah sende göreceksin hiç merak etme iekerimtebrik ederimdarısı benim başıma inşallah
inşallah :)tebrik ederimdarısı benim başıma inşallah
Senin menülerine bayılıyorum zaten ohhh maşallahÖğle :
1 kase yoğurt :12
1 tane kayısı : 5 (meyveli yoğurt yaptım )
biraz mayonez : 1
biraz kaşar : 1
Akşam :
sade tavuk suyu :0
Haşlama tavuk:0
biraz mayonez : 1
turşu : 6
yeşil soğan :2
toplam :31 :))çok şükür
şimdi çay içiyorum tabiki şekersiz
evet zemzem dünden beri yok
Geçmiş olsun cnm benim ay çok üzüldüm. Ama kilo vermenede çok sevindim hadi hep birlikte başaracaz inanıyorum umutluyum vede hem şişman hemde mutluyumSelam kızlar beni özlediniz galiba herkes beni arıyor. Kaybolmadim fıstıklar, buradayım. Bugün tatil gunü malum is güç derken ayağım terlik icinde ters dondü tarak kemiğim kırılmış . Simdi menümü vereyim haaa bu arada 1 kilo gitmiş sizinkilerde cok güzel merak etmeyin bu takımı bırakmaya hic niyetim yok. Sabah. 1 adet yumurta. 1 puan. Zeytin, peynir 4 puan aksam 3 kasık kısır ve marul 25 de o olsa toplam 30-35 civarı. Öpüyorum sizi
geçmişolsun tatlım gözümüz seni arıyodu ,cok üzüldüm ,dikkat kendineSelam kızlar beni özlediniz galiba herkes beni arıyor. Kaybolmadim fıstıklar, buradayım. Bugün tatil gunü malum is güç derken ayağım terlik icinde ters dondü tarak kemiğim kırılmış . Simdi menümü vereyim haaa bu arada 1 kilo gitmiş sizinkilerde cok güzel merak etmeyin bu takımı bırakmaya hic niyetim yok. Sabah. 1 adet yumurta. 1 puan. Zeytin, peynir 4 puan aksam 3 kasık kısır ve marul 25 de o olsa toplam 30-35 civarı. Öpüyorum sizi