Masallah zeynepcim cok guzel vermissin insallah devam edersin boyle ama menulerinde cok guzel senin cok cesitli hemde dusuk kalorili herseyden azar azar aliyosunMerhaba kızlar gayet iyi gidiyoruz :)
bende menümü vereyim
Sabah :
Sucuklu yumurta :1
Peynir : 1
Salatalık : 4
Kızarmış ekmek : 8
5 zeytin : 1
şekersiz çay : 0
Öğle :
Domates : 6
Salatalık :4
Peynir : 1
Akşam :
kendi yağında pişmiş 4 tavuk budu : 0
Mayanoz :1
Turşu :1
Şalgam suyu : 1
Toplam : 29
bugün hep 60'lı rakamları en kısa sürede görmek için dua ettim :)
bu arada diyete 03.12.14 de başladık yani 8 gün olmuş ben 2,5 kiloverdim :)
teşekkür ederim tatlım :) galiba bende biraz bana hitap etsin diye düşünerek seçmeye çalışıyorum ,bıkmak istemiyorum , tost makinasında gevrekleşene kadar 1 dilim ekmek kızartıyorum , ekmeği biraz seviyorum sabah daha çabuk doymama (hem karnımın hem gözümün ) yardımcı oluyo gün içinde başka tüketmiyorum ,akşam zaten ekmeği yakmam çok zor doymazsam sıfır olanlara bir daha göz gezdiriyorum , ben internetten karbonhidrat listelerine bakarken bir deftere sadece günlük hayatımda yediğim şeyleri yazdım yemediklerime zaten ihtiyacım yok ,oda biraz yardım ediyo bana ne nerede diye bakmıyorum yediklerim , yemeği sevdiklerimin puanlarına bakıp yapıyorum , bu arada sabah yarım kilo ile daha vedalaşmışım :) oldu 3 kiloMasallah zeynepcim cok guzel vermissin insallah devam edersin boyle ama menulerinde cok guzel senin cok cesitli hemde dusuk kalorili herseyden azar azar aliyosun
Kizarmis ekmek diye yazmissin bu makinede normal ekmegi kizartiyoruzya o mu yoksa ozel satiliyormu
valla kızlar erkekler ah erkekler demek istiyorum :)Hepimiz eşleri aynı galiba benimkide kilolarımı kafaya takmisti bir zamanlar sımdı yeter artık daha fazla zayıflama diyip duruyor diyet kelimesi duysa sinirleniyor hep kıskanclıklarından yapıyolar cok genc gozukmemizi istemiyolar bence: D
tatlım bişey soracağım sirkeli suyu içmenin ekstra bir faydasını görüyor musun ? yada bir nedeni var mı ?Uyanınca sirkeli su 1puan
Kahvaltıeynirli 1 yumurta-1puan
2 küçük dilim kaşar - 1puan
El kadar tandır lavaşı- 15 puan ( puanını tam bilmediğim için normal ekmekten fazla aldım )
1 fincan sade kahve - 0 puan
Toplam 18 puan
Bende eşimin hallerinden muzdaribimhem kilo vermemi istiyor hem diyet yapınca sabote ediyor dün harika gidiyordum öğlende tavuk sote yogurt yemiştim eşim geldi yemeğe götürcem dedi bende ızgara yerim diye plan yapıyodmki burgerkingin önünde durdu yok desem kırılıyo,yesem ben mutsuz oluyorum evlilik zor zanaat
tatlım bişey soracağım sirkeli suyu içmenin ekstra bir faydasını görüyor musun ? yada bir nedeni var mı ?
valla kızlar erkekler ah erkekler demek istiyorum :)
zayıf olursun giydiklerine karışır , kilolu olursun giyemediklerine ve kilolarına karışır , biz onların kilolarıyla bu kadar ilgilenmiyoruz bence
umarım zayıflayarak onların bu psikolojik savaşınıda yenererizz , ee kadınız biz yaparız
tertug hosgeldin aramiza canim asla supheye duşme ne kadar verirsen kardır diye duşun.son 6 ayda 25 kilo verdim en rahat suan veriyorum zaten surekli yapilacak bir diyet degil bazen ara verip verdiklerimizi koruyup tekrar basliycaz bizde.Allah yardimcin olsun mumkun oldugunca 8 den sonra hafif bişey bile olsa yememeye calişMerhaba arkadaşlar 33yaşıma yeni girdim 2yaşında bir kızım var ve hamilelik kilolarım bu puanları çok iyi bilmeme rağmen yapmamıştım.Aslında çok güzel kilo verdiren bir diyet.Daha kahvaltı yapmadım.Ama maalesef gece 12den sonra makarna yedim.Netim yok telefondan giriyorum.İnşallah şimdi puana uygun besleneceğim.Hepimize kolay gelsin.:)
Gecmis olsun canim umarim simdi iyisindirMerhabalar dün küçük bir rahatsızlık geçirince eşim sebebini yaptıgım diyete bagladı ve tabi bi ton laf işittimsabah diyetisyene götürdü beni listemi aldık eger listeden fayda göremezsem buradan devam edicem yine ama şimdilik sağlığım için ayrılmak zorundayım
Gecmis olsun canim umarim simdi iyisindir
Sorununjn bundan kaynaklandigini sanmiyorum sonucta şok diyet degil bu hatta diyet bile degil sonucta saglikli beslenme gibi bisey karbonhidrati azaltiyoruz sadece diger besinlerden istedigimiz kadar tuketebiliyoruz caba sen puanlarini cokmu düşük tutuyodun
Gecmis yillarda diyetisyene bende gittim daha ilk odasinsayken işe yaramadigini anladim pc den bir kagit cikarip elime tutuşturdu bir kibrit kutusu peynir 5 zeytin 1 kasik pilav falan klasik herkese verilen diyetler :)
Kiloda veremedim hemende sıkıldım zaten.bakalim sende nasil etkisi olacak bizide haberdar et canim
Tertug internete baktim biraz bilgi bulamadim ama bence puani düşse bile sen 8 olarak hesapla zarari degil faydasi olur))Ben daha önce de bu forumda fotoğraflarımı paylaşmıştım kilo verdiğim.Ama hamilelikle tekrar aldım.Hepinize teşekkür ederim.Merak ettiğim uno denge light bir diliminde 8 birim karbonhidrat var acaba onu da kızarttığımızda karbonhidrat birimi düşüyor mu?