Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Masallah zeynepcim cok guzel vermissin insallah devam edersin boyle ama menulerinde cok guzel senin cok cesitli hemde dusuk kalorili herseyden azar azar aliyosun
Kizarmis ekmek diye yazmissin bu makinede normal ekmegi kizartiyoruzya o mu yoksa ozel satiliyormu

Ben dun 40 la kapadim günu 2. Gunumdu 77.7 olmusum toplam giden 2.0 kilo inanamadim 5 kiloyu son 10 gun gunde almistim o yuzdenmi hizli gidiyo acaba
Kahvalti
Yarim kasik yulaf kepegi 1 yumurtali omlet 2 puan
2 dilim kasar peyniri 0 puan
1 dilim ekmek 10 puan
Benimde suan ki hedefim 6 yı gormek insallah basaricaz

teşekkür ederim tatlım :) galiba bende biraz bana hitap etsin diye düşünerek seçmeye çalışıyorum ,bıkmak istemiyorum , tost makinasında gevrekleşene kadar 1 dilim ekmek kızartıyorum , ekmeği biraz seviyorum sabah daha çabuk doymama (hem karnımın hem gözümün ) yardımcı oluyo gün içinde başka tüketmiyorum ,akşam zaten ekmeği yakmam çok zor doymazsam sıfır olanlara bir daha göz gezdiriyorum , ben internetten karbonhidrat listelerine bakarken bir deftere sadece günlük hayatımda yediğim şeyleri yazdım yemediklerime zaten ihtiyacım yok ,oda biraz yardım ediyo bana ne nerede diye bakmıyorum yediklerim , yemeği sevdiklerimin puanlarına bakıp yapıyorum , bu arada sabah yarım kilo ile daha vedalaşmışım :) oldu 3 kilo

valla kızlar erkekler ah erkekler demek istiyorum :)
zayıf olursun giydiklerine karışır , kilolu olursun giyemediklerine ve kilolarına karışır , biz onların kilolarıyla bu kadar ilgilenmiyoruz bence
umarım zayıflayarak onların bu psikolojik savaşınıda yenererizz , ee kadınız biz yaparız

tatlım bişey soracağım sirkeli suyu içmenin ekstra bir faydasını görüyor musun ? yada bir nedeni var mı ?

tatlım bişey soracağım sirkeli suyu içmenin ekstra bir faydasını görüyor musun ? yada bir nedeni var mı ?

Canım lise zamanında 77 kilo civarındaym okul bittikten sonra sağlıklı beslenme ve sirkeli suyla uzun vadede 58e düşmüştüm tabi bunda sirkenin katkısı tekbaşına nedir bilmiyorum ama arada içerim ben hala

Valla canım bende artık pat pat söylüyorum kocama göbegin çıktı kas yap diye O bana derse bende ona derm valla :)

Guzel yontem bende bu sene demeye basladim eşime gobegin cikti diyet yap diye o da artik demiyeyim diye tek kelime etmiyor surekli yeter zayifladin artik diyip duruyor

slm kızlar günlük menüleri alalım mı :)

sabah:
1 dilim tereyağlı kızarmış ekmek : 8
5 zeytin : 1
Kaşar peynir : 1
şekersiz çay : 0
Öğle :
Etimekli ,yoğurtlu ,sebzeli salata :25
Akşam :
Tavuk : 0
Şalgam suyu :1
toplam : 36
sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrr :)

Merhaba arkadaşlar 33yaşıma yeni girdim 2yaşında bir kızım var ve hamilelik kilolarım bu puanları çok iyi bilmeme rağmen yapmamıştım.Aslında çok güzel kilo verdiren bir diyet.Daha kahvaltı yapmadım.Ama maalesef gece 12den sonra makarna yedim.Netim yok telefondan giriyorum.İnşallah şimdi puana uygun besleneceğim.Hepimize kolay gelsin.:)

Merhabalar dün küçük bir rahatsızlık geçirince eşim sebebini yaptıgım diyete bagladı ve tabi bi ton laf işittim sabah diyetisyene götürdü beni listemi aldık eger listeden fayda göremezsem buradan devam edicem yine ama şimdilik sağlığım için ayrılmak zorundayım

Selam arkadaslar
Sabah tartildim 400 gr vermisim 3 gunde toplam 2.6 kilo vermis oldum col sukur 77.3 suan ki kilom
Kahvaltimi yazayim
3 dilim kasar peyniri 1
1 dilim ekmek 10
Oglen tavuk kanat 0
Trabzon hurmasi 12

tertug hosgeldin aramiza canim asla supheye duşme ne kadar verirsen kardır diye duşun.son 6 ayda 25 kilo verdim en rahat suan veriyorum zaten surekli yapilacak bir diyet degil bazen ara verip verdiklerimizi koruyup tekrar basliycaz bizde.Allah yardimcin olsun mumkun oldugunca 8 den sonra hafif bişey bile olsa yememeye caliş

Gecmis olsun canim umarim simdi iyisindir
Sorununjn bundan kaynaklandigini sanmiyorum sonucta şok diyet degil bu hatta diyet bile degil sonucta saglikli beslenme gibi bisey karbonhidrati azaltiyoruz sadece diger besinlerden istedigimiz kadar tuketebiliyoruz caba sen puanlarini cokmu düşük tutuyodun
Gecmis yillarda diyetisyene bende gittim daha ilk odasinsayken işe yaramadigini anladim pc den bir kagit cikarip elime tutuşturdu bir kibrit kutusu peynir 5 zeytin 1 kasik pilav falan klasik herkese verilen diyetler :)
Kiloda veremedim hemende sıkıldım zaten.bakalim sende nasil etkisi olacak bizide haberdar et canim

Çok şükür canım iyiyim şuan eşleri bilirsin başıma taş düşse yaptıgım diyetten spordan bilir puanlarım hep 30-40 arasıydı severekte yapıyordum zaten ama şimdilik eşimi dinlemek zorunda kaldım hala yüzüme vuruyor çünkü diyetisyenim iyi birisi çok ilgili direk liste vermedi özel oldugu içindir belkide bilemicem umarım faydasını görürüm

Ben daha önce de bu forumda fotoğraflarımı paylaşmıştım kilo verdiğim.Ama hamilelikle tekrar aldım.Hepinize teşekkür ederim.Merak ettiğim uno denge light bir diliminde 8 birim karbonhidrat var acaba onu da kızarttığımızda karbonhidrat birimi düşüyor mu?

bugünki listemi paylaşayım
sabah :
1 dilim kızarmış ekemek : 8
sucuklu yumurta : 1
1/2 dmates : 3
tulum+ kasar peynir : 2
Öğle :
1 bardak boza : 11
akşam:
tavuk incik:0
yeşil soğan : 5
şalgam suyu : 1
akşam üstü:
bir avuç fıstık : 4
çay :0
toplam :35
:))))))))))))

Selam arkadaslar 2 gundur yazamadim sayfaya dişçiye gittim devamli ama diyete aynen uydum dun tartildim 300 gr daha gitmis 4 gunde 3 kilo gitmis oldu bugun tartilmadim birnkac gun tartilmayayim diyorum
giremedigim 2 gunde 26 ve 48 puan yaptim inanin gorunuste muthis incelme var eşim cok mutlu :)
Bugunku kahvaltimi yazayim
1 kasik yulaf kepegiyle omlet 5 (çok tok tutuyor baska bisey yiyemiyorum)
Dunden bal kabagi aldim puani 7.takita toz tatlandiriciyla yapiyorum simdi tatlisini

Tertug internete baktim biraz bilgi bulamadim ama bence puani düşse bile sen 8 olarak hesapla zarari degil faydasi olur))
Buarada bu diyeti biyerlerden hatirliyorum diyodum baktim universitede aldigim bir diyet kitabinda varmis 3 tane diyeti anlatiyodu kitap tabi ozamanlar kalori bile ne demek anlamadigim icin ilgilenmemistim bununla ama cok uzun anlatmis diyeti kitapta.sporcular kilo alinca bu diyeti uyguluyormuş hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…