Gecmis olsun Tebrik ederim 4 günde 3 kilo super bende 1 haftada 3 kilo verirmiyim diyordum ama seni görünce sevindimSelam arkadaslar 2 gundur yazamadim sayfaya dişçiye gittim devamli ama diyete aynen uydum dun tartildim 300 gr daha gitmis 4 gunde 3 kilo gitmis oldu bugun tartilmadim birnkac gun tartilmayayim diyorum
giremedigim 2 gunde 26 ve 48 puan yaptim inanin gorunuste muthis incelme var eşim cok mutlu :)
Bugunku kahvaltimi yazayim
1 kasik yulaf kepegiyle omlet 5 (çok tok tutuyor baska bisey yiyemiyorum)
Dunden bal kabagi aldim puani 7.takita toz tatlandiriciyla yapiyorum simdi tatlisini
Bende dukan galtim gecen ay 15 gun kadar 80 den 74 e kadar dustum ama bozunca geri donmeye korktum simdilik cunku sadece 2 kere yapilabiliyomus ileriye sakliyorum onu :) seninde dedigin gibi meyve yasagi cok zorladi benide yoksa kolay bir diyetGunaydin uzun suredir tartilara kusmkstum ama kusmemek lazimmis 77 ile sahalara döndümaslında dukan yapmak istiyorum ama olmuyor bi parca ekmek bi isirik meyve yiyince suçluluk duymak istemiyorum ve bunun içinde doğru yer burasi
kahvaltim:1yumurta 1 yk lor omlet 1p
2 küçük sosis 1p
Şekersiz cay0p 2 puanla kahvalti fasli bitti
Hoşbuldum ben ilk gunler güzel gidiyorum sonra cozutuyorum maalesef aksam baligin yaninda salata yedim cçok azda aycekirdegi ört 30 la günü kapattim 4 yk yoğurt 2 ise super yulaf ezmesi cok muş yulaf kepegimde var onu biliyormusun 1 yk ne kadarSalisyaveHgunler 38328029 .!.:Tesekkur ederim sende hosgeldin adorin aramiza:)
4 yemek kasigi yogurt 2 puan
Yulaf
Tesekkur ederim sende hosgeldin adorin aramiza:)
4 yemek kasigi yogurt 2 puan
Yulaf ezmesi 1 yemek kasigi 6.7
Tatlandirici tablet kullandiysan 0 puan
Takita kullandiysan onun kh puani yuksek biraz
Menun cok guzel ve saglikli ama dayanabilecekmisin bu kadar az yemeye
Ben ilk gunlerde 45 civarinda tutmustum yavas yavas azaltmayi dusunuyorum yoksa bunyem dayanamaz dedim
1 yemek kasigi 6.7
Tatlandirici tablet kullandiysan 0 puan
Takita kullandiysan onun kh puani yuksek biraz
Menun cok guzel ve saglikli ama dayanabilecekmisin bu kadar az yemeye
Ben ilk gunlerde 45 civarinda tutmustum yavas yavas azaltmayi dusunuyorum yoksa bunyem dayanamaz dedim
Yulaf kepeginin daha dusuk 1 yemek kasigi 4. Ben sabahlari omlet yapiyorum ekmek yerine cok doyurucu oluyor zaten canim biliyosun dukaninda tavsiye ettigi ezmesi degil kepegiHoşbuldum ben ilk gunler güzel gidiyorum sonra cozutuyorum maalesef aksam baligin yaninda salata yedim cçok azda aycekirdegi ört 30 la günü kapattim 4 yk yoğurt 2 ise super yulaf ezmesi cok muş yulaf kepegimde var onu biliyormusun 1 yk ne kadar
Hosgeldin suit aramiza ilk gun icin cok guzel 49 yapmissin bende ilk gun sanirim 50 nin ustunde yapmistim :)
tatlandirici 0 puan tabi tablet tatlandirici kullandiysan eger
Maşaallahhhhh zeynepcim harika cok mutlu oldum menulerin cok guzeldi zaten belliydi boyle kilo vereceginmerhaba arkadaşlr yeni başlayanlar hoşgeldiler :)
kızım biraz uykusuz geceleri fırst bukup giremedim ama diyeti yaptım 81 ile başlamıştım bugün 76.9 çıktım çoooooooooooooook mutlu oldum :)
biraz acele yazıyorum hep beraber zayıflamaya devam inşallah sevgiler :)
Keske tavuk falan yeseydin ama dirayetli olmanda cok guzel tabi :)Teşekkür ederim hoşbuldum.. Evet tablet kullandım. Gece oldu puanım bitti acıktım kıvranıyorum, bundan sonraki günler daha hesaplı yiyeceğim inşallah :)
Hosbuldum kaç gündür yapiyorsun tebrik ederim inş gitsin kilolar uykusuzluk beni mahvediyor allahtan benim pasa çok sorun yasatmadimerhaba arkadaşlr yeni başlayanlar hoşgeldiler :)
kızım biraz uykusuz geceleri fırst bukup giremedim ama diyeti yaptım 81 ile başlamıştım bugün 76.9 çıktım çoooooooooooooook mutlu oldum :)
biraz acele yazıyorum hep beraber zayıflamaya devam inşallah sevgiler :)
1 porsiyon kabak yemeği 6
4 yk yoğurt 2
Oğlenide 8 puanla kapattim
Cayimi iciyorum simdi 1 saat sonrada yarim saat sporunu yaparim kozlar benim bacaklar fena olmuş kilo verdikce selulitlerde azalirmi acaba(