Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Kizarmis ekmek konusunda bisey ogrendim kalorisi düşmuyormus ama isininda icindeki karbonhidrat yandigi icin kh degeri dusuyormus yani 8 den daha dusuk alicaz
Ben bugunu 25 puanla kapadim arkadaslar

Gunaydin uzun suredir tartilara kusmkstum ama kusmemek lazimmis 77 ile sahalara döndüm aslında dukan yapmak istiyorum ama olmuyor bi parca ekmek bi isirik meyve yiyince suçluluk duymak istemiyorum ve bunun içinde doğru yer burasi
kahvaltim:1yumurta 1 yk lor omlet 1p
2 küçük sosis 1p
Şekersiz cay0p 2 puanla kahvalti fasli bitti

Gecmis olsun Tebrik ederim 4 günde 3 kilo super bende 1 haftada 3 kilo verirmiyim diyordum ama seni görünce sevindim

20 dk stepper 10 dk karin kalça egzersizleri yaptim 30 dklik sporum tamam yesilcay içtim
Öğle yemeğim 4 yk yoğurt 1 yk yulaf ezmesi az tarcin ve tatlandirici karistirdim yedim puanlarini tam olarak bilmiyorum 15 olsa bilen arkadaşlar yardimci olursa sevinirim simdi türk kahvesi içeceğim şekersiz 0 aksamadan firinda balik 0 günü 17 ile kapatmis oluyorum :)

Tesekkur ederim sende hosgeldin adorin aramiza:)
4 yemek kasigi yogurt 2 puan
Yulaf ezmesi 1 yemek kasigi 6.7
Tatlandirici tablet kullandiysan 0 puan
Takita kullandiysan onun kh puani yuksek biraz
Menun cok guzel ve saglikli ama dayanabilecekmisin bu kadar az yemeye
Ben ilk gunlerde 45 civarinda tutmustum yavas yavas azaltmayi dusunuyorum yoksa bunyem dayanamaz dedim

Bende dukan galtim gecen ay 15 gun kadar 80 den 74 e kadar dustum ama bozunca geri donmeye korktum simdilik cunku sadece 2 kere yapilabiliyomus ileriye sakliyorum onu :) seninde dedigin gibi meyve yasagi cok zorladi benide yoksa kolay bir diyet

Daha önce dukanla kilo vermiş biri olarak bugün ben de başladım.. Tatlı konusu dışında çok daha rahat bir diyet.. Tatlandırıcı ile tatlılar yapabiliyorduk dukanda bunda tatlandırıcıya hiç mi izin yok ondan emin olamadım, bilen biri aydınlatırsa sevinirim..

Hazırlıksız başladığım, ilk gün yediklerim:
Kahvaltı: 2 dilim tereyağlı kızarmış köy ekmeği:20 diye düşündüm
peynir: 1
10 yeşil zeytin:2
çay:1 tatlandırıcı ile içtiğim için 1 dedim kendimce
yumurtam yoktu maalesef
kahvaltı toplam:24

Ara öğün:
yeşil çay ve bir dilim kaşar peyniri: 1 dedim yine tatlandırıcı olduğu için

Öğlen-Akşam
Pirzola tavada yağsız:0
Taze fasulye yarım kase: 7
Salata: (Marul,roka ve domatesli):7 Rokanın puanını göremedim, marul gibi saydım.
Yoğurt: 12 (puanı çok yüksek ama ben yoğurttan vazgeçemem maalesef)
Toplam: 26

Gece kahvaltı - tost gibi birşeyler atıştırırım diyordum ama ben kotamı doldurmuşum.. İlk gün böyle olsun artık, acıkırsam tavuk suyu çorba gibi puansız birşeylerle geçiştiririm..

Tartım da bozulmuş, bugün yürüyüşe de başladım, umarım kısa sürede veririm..

Hoşbuldum ben ilk gunler güzel gidiyorum sonra cozutuyorum maalesef aksam baligin yaninda salata yedim cçok azda aycekirdegi ört 30 la günü kapattim 4 yk yoğurt 2 ise super yulaf ezmesi cok muş yulaf kepegimde var onu biliyormusun 1 yk ne kadar

Son düzenleme:
Hosgeldin suit aramiza ilk gun icin cok guzel 49 yapmissin bende ilk gun sanirim 50 nin ustunde yapmistim :)
tatlandirici 0 puan tabi tablet tatlandirici kullandiysan eger

Yulaf kepeginin daha dusuk 1 yemek kasigi 4. Ben sabahlari omlet yapiyorum ekmek yerine cok doyurucu oluyor zaten canim biliyosun dukaninda tavsiye ettigi ezmesi degil kepegi
aycekirdegide fazla degil yanlis hatirlamiyosam 1 avucu 5 puan cok ozleyince çitleriz artik aralarda :)

Hosgeldin suit aramiza ilk gun icin cok guzel 49 yapmissin bende ilk gun sanirim 50 nin ustunde yapmistim :)
tatlandirici 0 puan tabi tablet tatlandirici kullandiysan eger

Teşekkür ederim hoşbuldum.. Evet tablet kullandım. Gece oldu puanım bitti acıktım kıvranıyorum, bundan sonraki günler daha hesaplı yiyeceğim inşallah :)

merhaba arkadaşlr yeni başlayanlar hoşgeldiler :)

kızım biraz uykusuz geceleri fırst bukup giremedim ama diyeti yaptım 81 ile başlamıştım bugün 76.9 çıktım çoooooooooooooook mutlu oldum :)

biraz acele yazıyorum hep beraber zayıflamaya devam inşallah sevgiler :)

Maşaallahhhhh zeynepcim harika cok mutlu oldum menulerin cok guzeldi zaten belliydi boyle kilo verecegin
Allah kolaylik versin evlat buyutmek cok zor hele diyet yaparken

Hosbuldum kaç gündür yapiyorsun tebrik ederim inş gitsin kilolar uykusuzluk beni mahvediyor allahtan benim pasa çok sorun yasatmadi

Gunaydin kahvalti yapildi
Yarim porsiyon ispanak 3
Lor 1
Yeşil zeytin(10 tane) 2
Az tost paşamdan kalan
Şekersiz cay0 10 puanla kapattim kahvaltı

1 porsiyon kabak yemeği 6
4 yk yoğurt 2
Oğlenide 8 puanla kapattim
Cayimi iciyorum simdi 1 saat sonrada yarim saat sporunu yaparim kozlar benim bacaklar fena olmuş kilo verdikce selulitlerde azalirmi acaba (

kızlar , bu başlıkta 4 kilo vermiştim.. şimdi yine devam. sabak omlet yedim, öğlen az ıspanak ve kaşar peyniri.. sevgi,ler başarılar hepimize :)

Aksam yemeği haslanmis karnabahar yoğurt 10 puan 2 yk kurufasulye yedim ve toplam 35 ile günü kapatmis bulunuyorum

1 porsiyon kabak yemeği 6
4 yk yoğurt 2
Oğlenide 8 puanla kapattim
Cayimi iciyorum simdi 1 saat sonrada yarim saat sporunu yaparim kozlar benim bacaklar fena olmuş kilo verdikce selulitlerde azalirmi acaba (

Protein azaltıyor diye biliyorum.. Bu diyette de proteine ağırlık vererek azalır bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…