- 27 Eylül 2014
- 45
- 17
ayyy teşekkür ederim :) evde olunca düşünecek vaktimde oluyor sanırımSenin menülerine bayılıyorum zaten ohhh maşallah
canım Allah yardımcın olsun tiksindiğin şeyleri çok zorlama değiştir , baharat mayonezle tatlandır derim yoksa daha çok uzun bir yol yada ara ver sen bilirsin , insan zorla ymurtada yiyemez bilirim hamileyken tiksiniyodum bende yumurta balık yiyemiyodum midem tutuyodu bilirim , arada tansiyonuna da bak ,Allaha emanetKızlar günaydın
Ben sanırım bugunlerde pek saglıklı değilim herseyden tiksiniyorum ve yiyemiyorum ama zorluyorum çünkü tüm gün okuldayım ve yoldayım bedenim güçlü olmak zorunda daha şimdiden tavuk ve yumurtadan hatta türk kahvvesinden bile tiksindim ıyyy
Sabah kahvaltım
2 tane haşlanmış yumurta 0
Kaşar peyniri 1
Ekmek 8
Azıcık kaymak bal 5 olsun
Yoplam 14
Çok teşekkür ederim canım benimcanım Allah yardımcın olsun tiksindiğin şeyleri çok zorlama değiştir , baharat mayonezle tatlandır derim yoksa daha çok uzun bir yol yada ara ver sen bilirsin , insan zorla ymurtada yiyemez bilirim hamileyken tiksiniyodum bende yumurta balık yiyemiyodum midem tutuyodu bilirim , arada tansiyonuna da bak ,Allaha emanet
Tabiki de canım hoşgeldin aramıza kahvaltın mükemmel olmuş atnen böyle devamMerhabalarrr benide aranıza alırmısınız az yiyerek ve sporla 2,1 kg verdim bu diyetle devam edicem bana çok mantıklı geldi sonuçta kan şekeri hızlı yükselten karbonhidratlar buda bizi doyumsuzluk noktasına getiriyor malesefuyanınca:elma sirkeli su 1p. Kahvaltı: kıymalı 1 yumurta 1p,beyaz peynir 1p,5 yeşil zeytin 1p,2 dilim etimek 8p (etimek normal 1 dilim ekmek gramajından daha düşük oldugu için 8 aldım ) şimdilik 12 puandayım hadi hayırlısı
Bu arada kaç kilosum kaç yaşındasın canımTabiki de canım hoşgeldin aramıza kahvaltın mükemmel olmuş atnen böyle devam
Ama dikkat et sonun benim gibi olmasın tiksinme birseyleri çok fazla yeme
Bu arada kaç kilosum kaç yaşındasın canım
Haklısın canım inşallah verirsin rabbim hayırlı bebişler verirHoşbulduk canımm 25 yaşındayım şuan 65,9 kiloyum boyumda 1,65 2 yıldan fazladır evliyim çook zoor kilo veriyorum malesef 2 kiloyu nerdeyse 3,5 haftada verebildim inşallah bu diyetle daha iyi kilo verebilirim bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum çünkü
Haklısın canım inşallah verirsin rabbim hayırlı bebişler verir