Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

canım yazarmsın nasıl verdıgını yanı dıyetını
Merhaba
Tam bir diyet sayılmaz, sadece bu forumdaki bilgilerle karbonhidrat kısıtlaması yapıyorum. Biraz araştırırsak görürüz ki, tüm o meşhur diyetler hep bunu öğütlüyor. Karatay, dukan, Gİ... Yani 3 beyazı unutmadan zayıflayamayız. Sadece ben sebzeyi çok kısamıyorum. Arada meyve kaçamaklarım da olacak. Ve tabiki sürekli hareket şart.
Limonlu su içerdim. Adamın biri tv de limondaki zirai ilaç suya geçer dedi. Şimdi onu da bıraktım. Elma sirkesi ve karbonatlı içiyorum arada.

Ben de 3 gündür başladım 1.5 kilo gitti birde psiqo ne kadar surede kaç kilodan kaç kiloya düştün cvp yazarsan sevinirim

bu diyeti istikrarli uygulayip sonuc alan var mi? sanirim 1 haftada verilen 3-4 kilo su kaybi. Ben bu diyetin yapilabilirligini anlamak istiyorum.

Sabah 1 dilim kızarmış=8 ,6 ad zeytin=2, yarım domates ve salatalık=6, beyaz peynir 100 gr= 1
2 yk salça sos= 10 diyelim çünkü bilmiyorum. Neyse yaklaşık 27 puan eder.
Haydi bismillah

Kokomel e soracaktım yanlışlıkla psiqo yazmışım kaç kilo verdin kokomel?

Henüz doğru dürüst yapmadım ki. İnandığım bir diyet ama uygulaması da kolay buna rağmen istikrarlı olamadım.
Yine başladım bakalım en azından puanlarımı hesaplayacağım.Bakalım ne kadar yapabiliyorum.

Saat 3 gibi üç kaşık yoğurt ve üç kaşık yeşil mercimek yemeği(4+?) bilmiyorum. Akşamda ufak bir ziyafet gibi birşey var. Mantıda var. Bakalım ne olacak?

Mercimek 100 gr 48 diyor değerini. Vay canına demekki bakliyatın yanından bile geçmicez. Yediğine değmezmiş doyurucu olmayan bir öğün ve karbonhidrat değeride hayli yüksek. Yani ben bugün çuvallamışım arkadşlar. Bu durumda akşamı fazla düşünmeme gerek yok. Allah ne verdiyse artık:))))))))) Yalnız tam 90 dk. yürümüştüm işte ona yazık olacak.

Zeytin peynir 3 iki dilim ekmek kizarmis 16 ve patates domates gibi sebzeler kizarmis tabi ki yani cok rahat 30 unite olmus.
Kahvaltida zaten almisim tum puanlari. Aslinda yumurta yenecek puani da yok.
Bugunde sakat benim.

Sonraki tek ogunum bir ayva ve bir ceviz. Ayva yi elma ile esdeger olaak 16 unite cevizi de 2 dedim bugun toplam 48 diyelim.
Tam dogru bir hesaplama olmuyor ama olsun.

Ben bugün de kayibim. Yumurta yok evde ya. Duzenimi kuramadim. Abur cuburla besleniyorum resmen.

Sabah peynir yumurta zeytin 3, k.ekmek 8,1/4 tatlı kaş. bal 4, domates 3, 18 unite edr,
öğlen 1 karnı yarık 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık pilav ve 2 kaşık kuru fasulye, kaç eder ki bilmiyorum ama pilav falan sınıra ulaşmışım gibi, galiba günün devamında karbonhidrat içeren birşey yememeliyim.

Lazım olur şöyle ki: patlıcan 1 adet 4, pilav 50 gr 10, recel 14 bal 16 (1 tk) yoğurt 250 gr 12

Merhaba ben bu diyeti yazin yapmistim ve 7 kilo vermistim.3 aydir yapmiyorum ve bu surede deli gibi yememe ragmen sadece 2 kilo aldim.bugun tekrar basladim insallah on kilo vermek istiyorum.suan 69 kiloyum.bu sefer kendimi kontrol altinda tutmak icin burada da yazmak istiyorum.insallah devam ederim.

bugun sabah 2 dilim kepekli ekmek az peynir 2 dilim salam 4 zeytin ceyrek domates sekersiz cay seklinde oldu . Toplam 20 diyorum . Kaldi 30. ☺

öğlen: haşlamış kırmızı et:0 ve 2 kaşık yoğurt :4 karbonhidrat
1 avuç ceviz:8
aksam: arnavut ciğeri:8 1 domates:6
toplam 28 sabah ta 20 yani toplam 50 diyelim:)

Günaydın pek kimseler kalmamış buralarda ama ben 2 yıl önce bu diyetle 30 kilo vermiştim tsbi iki yılda homili gırtlak yeyince ve araya evlilik girince hop aynı kiloyu geri aldım
Utanarak söylüyorum 94 kiloyum ve malesef pco illetim ortaya çıktı bebiş istiyoruz olmuyor doktor yazıflıcan diyor ve bende geri bu diyete dönmeye karar verdim.
Ben hiçbir zaman 50 puanda tutmamıştım hep 30 puan civarı yemiştim kısmetse yine başlıcam.
Bir çok diyeti araştıtdım ve hiçbiri bana göre değil.
Pek kimse girmiyor artık buraya ama gelen olursa beklerim :)
Ben hergün girip yazacam yediklerimi hareketlerimi inş verdiğim kiloları
Şimdilik allaha emanet olun

merhaba esmaonur, bende hipotiroit ve reaksif hipoglisemi hastasıyım ve maalesef kilo vermem çok zor oluyor. sadece bu diyetle kilo verebiliyorum. benim bugün 3. günüm. henüz tartılmadım. hadi bakalım bu topiği biz canlandıralım biraz. bende 30 puan civarında tutmaya çalışıyorum.

H g canım ne güzel çok sevindim gelmene birlikte başarabiliriz
Buarada sende adanalı mısın

evet Adanalıyım, sende Adanalısın galiba ne güzel...
bugün sabah 2 adet tereyağında yumurta 0
öğle yemeği için işe gelirken yanıma lor peryniri aldım içine kekik, kırmızı biber birazda zeytinyağı ile terbiyeledim çok güzel oldu lezzeti. o da 0 puan
akşamı yazarım sonra hadi İnşallah başarırız

Ohh afiyet olsun cnm ben yarın başlıcam kahvaltıyla bozmuş oldum
Ama çok azimliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…