Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Aaaaaa neden kimse yazmamis
benim gibi sizlerdemi biraktiniz
en son 85,500 cikmistim simdi 87 oldumm
bugun tekrardan basliyorumm
tatile gitcez ve ben normalde 44 bedene zor oluyorken
gittim kendime hep 42beden aldimm zayiflarim diye
gidene kadar aldigim seylere sigmam lazimm

ya ben 15 gündür veremiyorummm :2:
devam ediyorum halbuki neden böyle uzun sürdü duraklama

Slmlarrr
bugün tekrardan basladim 10günüm var
iki üc kilo barii vereyimm

bugünkü menüm
sabah kasarli omlet
öglen haslama tavuk
aksam 3tane yumurta
3litre su

Slmlarrr
bugün tekrardan basladim 10günüm var
iki üc kilo barii vereyimm

bugünkü menüm
sabah kasarli omlet
öglen haslama tavuk
aksam 3tane yumurta
3litre su

bende yarın başlıycam canım 10 günüm var benm de bayrama kadar en az 2-3 kilo versem süper olcak
şöyle özetliyim
9 aralıkta doğum yaptım 66 yla hamile kalmıştım 84 le doğuma girdim doğumdan çıktığımda 80 kiloydum sonrasında yavaş yavaş 10 k,lo verdim şubat ayında 70 kiloydum sonrasında tiroid problemim çıktı 74 e çıktım ve 1 gr inemedim ilaç kullanmaya başladım ve yaklaşık 1 ayda 4 kilo verdim şuan tekraR 70 im ama bayrama kadar bi 2-3 kilo daha vermek istiyorum bu diyetle daha önce bi haftada 3 kilo vermiştim kaçamklarımla birlkte
yarın tekrar başlıycam bakalım kaç kilo gitcek :KK8:

bende yarın başlıycam canım 10 günüm var benm de bayrama kadar en az 2-3 kilo versem süper olcak
şöyle özetliyim
9 aralıkta doğum yaptım 66 yla hamile kalmıştım 84 le doğuma girdim doğumdan çıktığımda 80 kiloydum sonrasında yavaş yavaş 10 k,lo verdim şubat ayında 70 kiloydum sonrasında tiroid problemim çıktı 74 e çıktım ve 1 gr inemedim ilaç kullanmaya başladım ve yaklaşık 1 ayda 4 kilo verdim şuan tekraR 70 im ama bayrama kadar bi 2-3 kilo daha vermek istiyorum bu diyetle daha önce bi haftada 3 kilo vermiştim kaçamklarımla birlkte
yarın tekrar başlıycam bakalım kaç kilo gitcek :KK8:

Hadi bakalim 10günümüz varr
insallahh veririzz

ben 45 gündür bu sistemi uyguluyorum. ilk 2 haftada 2 kilo verdim. ama son 3 haftadır falan 1 kılo alıp 1 kılo verıyorum. yani toplamda 2 kılo verdim gibi bi durum var. ve UNa dair hiç bir şey yemiyorum. ama her turlu yaglı peynrı yıyorum. birde bazen 2 öğün meyve yiyorum. onun dısında 100gr falan da kuruyemiş yiyorum karışık ama neden kılo veremiyorum artık hayret yani. bu rejıme baslamadan oncede az yerdım ama sonucta yıne yerdım bulgur-ekmek vs. şimdi yemediğim halde kılo vermem durdu. niye ki :KK43:

Ben de karbonhidrat diyeti yapıyorum. Günlük 20 gr karbonhidratı aşmamaya çalışıyorum.

Bende takip için artık buraya yazacağım
Sabah 10:00
1 haşlanmış yumurta, 1 dl ekmek ,2 parmak kadar sucuklu tost,3 zeytin,1 salatalık, az beyaz peynir, 1 avuç dereotu
Bu kahvaltıya 25 puan veriyorum, ekmek fazla oldu sanki.

Saat 14:00 de 1 çay b yoğurt dereotlu, 1 çay b sütlü neskafe, 2 ad taze incir,
ara öğün gibi oldu ama daha birşey yemedim. Şimdi yürüyüş 1 saat, saat 6 dan önce de
küçük porsiyonlarda etli bamya ve bulgur pilavı ile günü kapatırım da iştahımı kapatır mıyım bilemedim.
Malum günler uzun çayın yanında birşeyler bulursam atıştırabilirim. Şekersizlik biraz etkiledi beni amaaaa
tarçın kabuklu su yaptım onu içmekteyim.
Hadi başarılar bana.

slm lar kızlar epeydir giremiyordum sporda sakatladım belimi ani bir hareketle halen duzelmedım o yüzden sporu bıraktım bıraktıgımdan bellı 400 grm aldım 9 kilo vermem lazım evde oturarak zor fazla yürüyemıyorum nazar değdi :KK43:

Dünü iyi kapattım en azından 6 dan sonra birşey yemedim. 12 de uyudum ama çok açtım zor uyudum yani.
Bugün sabah bol peynirli kahvaltı yaptım 1 yumurta kepekli ekmek 8-9 zeytin 1/2 domates ve 3 minicik yeşil biber
Birazdan yine bamya yiycem ve yarım bardak kefir, akşama tavuklu birşeyler düşünüyorum. Bugün ekmek pilav ve meyve yok. 50 yi aşmayacağımı umuyorum.

Bantta yine 75 dk yürüyüş, zor oluyor ama 5 km.olsun diye uğraşıyorum.

Dünü iyi kapattım en azından 6 dan sonra birşey yemedim. 12 de uyudum ama çok açtım zor uyudum yani.
Bugün sabah bol peynirli kahvaltı yaptım 1 yumurta kepekli ekmek 8-9 zeytin 1/2 domates ve 3 minicik yeşil biber
Birazdan yine bamya yiycem ve yarım bardak kefir, akşama tavuklu birşeyler düşünüyorum. Bugün ekmek pilav ve meyve yok. 50 yi aşmayacağımı umuyorum.

Bantta yine 75 dk yürüyüş, zor oluyor ama 5 km.olsun diye uğraşıyorum.
İNŞ CNM

Unutmadan yazayım kahvaltım 1 avuç siyah üzüm 9, 2 kaşık yoğurtla 1 kaşık yulaf kepeği 15, 1/4 simit 8, zeytin peynir 2 ve az sebze ile beraber 30 puan almışım.
Diğer öğünlerim haşlama tavuk ve akşam balık olacak. Kahvaltım karbonhidratlı oldu, olsun. Yine de fena gitmiyorum.
En azından hamurişi çılgınlığından sıyırdım kendimi. Yoksa ramazandan sonra memlekete gitmeler ziyaretler bilmem ne derken, gelsin pideler gitsin börekler abartmıştım kurabiyeler falan. Valla bağımlılık yapıyor. Ki ramazanda bile yürüyüşü bırakmamıştım. Gelgörki yediğim için yerimde saydım. En azından kilo da almadım. Neyse bu şekilde kışa kadar göbek ve simitleren kurtulmayı hedefliyorum.

X