- 27 Eylül 2014
- 45
- 17
Kıymalı yumurta bu kadar çok puan olmamalı aslında ama lîsten gayet îyi görünüyorsabah:
sucuklu yumurta : 1
5 zeytin : 1
biraz peynir : 1
1 dilim kızarmış ekmek : 8
biraz tereyağı : 0
şekersiz çay :0
öğlen :
3 yumurta : 0
biraz peynir : 1
akşam :
yumurtalı kıyma : 8
1 dilim kızarmış ekmek : 8
2 si bir arada kahve : 10
umarım hesaplamam doğrudur
aslında günluk hedefim 30 karbnh. ama canım çok kahve istedi (ilk günden)
sizde yediklerinizi paylaşırsanız alternatif bişiler bulurum inşallh yumurtadan nefret etmek istemiyorum :)
Hoşgeldin aramıza inşallah başarılı oluruzMerhaba ,
diyetle ilgili yorumlara bakarken gördüm ,bende bugün başladım diyete, bu diyeti bi arkadaşım yapıp bayağa kilo vermişti , şimdi sıra bende :)
mantığını biraz anlatmıştı ,listeleri biraz karıştırdım
Çok iyi harika yapmışsınaramıza hoşgeldin zeynep, esmaonur'un da dediği gibi kıymalı yumurta 1 puandır benim bildiğim. ben dünü 35 puanla kapattım. bu sabah; yağda yumurta, beyaz peynir toplamda 2 puan. hadi kolay gelsin bakalım.
şuan 81 kiloyum , idealkilom 54 ama 63 ile hamile kaldım 88 ile doğuma gittim , 81 ile yaşıyorum :))))Hoşgeldin aramıza inşallah başarılı oluruz
Sen kaç kilosun canım
çalışıyosun sanırım dışarda yiyebiliyosan emeksiz et turu döner , şiş felan ye , yada kahvaltı salonu varsa yakında yumurta ye , tokolduğunu aç kalarak diyet yapmadığını düşünSabah evde yumurta yoktu of çok az yedim şimdi açlıktan ölüyorum yaaa
Evet canım okulda öğretmenim bir köyde burada malesef öyle imkanlar yok ama evden getiriyorumçalışıyosun sanırım dışarda yiyebiliyosan emeksiz et turu döner , şiş felan ye , yada kahvaltı salonu varsa yakında yumurta ye , tokolduğunu aç kalarak diyet yapmadığını düşün
Valla canım doğru diyorsun bende evden götürüyorum okulakızlar en iyisi evden getirmek, dışarıda ne yiyeceğimizi şaşırıyoruz. Ben akşamdan hazırlıyorum, buzdolabı poşetinede koyuyorum, çanta, poşet derdi olmuyor, çantama atıyorum, bitince poşet çöpe. bu arada istedikten sonra verilmeyecek kilo yoktur. ben hastalığım nedeniyle zaman zaman aldığım kiloları bu diyet sayesinde veriyorum. Bütün diyetlerde başarısız oldum, şeker sorunum da olduğundan bu diyetle şekerim bile düzene giriyor. bu arada boyun 153 cm. 57 kiloyum. ideal kilom 54 ( aaa çok azmış demeyin) ben hipotroit ve hipoglisemi hastası olduğum için bu üç kiloyu ancak 1 ayda falan verebiliyorum maalesef
İnsallah ,evet dogum iznindeyim 1 yasına kadar gıtmıcem işe suan 6 aylık , yuruyus yapabılıyoruz heryerde yuruyus parkımız var kızım dısarda bakınmayıda seviyor , evde bısıkletımde var ama suan cok yuklenmıyorum , bildiğim kadarıyla bu diyet yapılırken spor yapılmıyoEvet canım okulda öğretmenim bir köyde burada malesef öyle imkanlar yok ama evden getiriyorum
81 kilo da neymiş bir zayıflayalımda herkes görsün bizi
Bebeğin küçük mü yürüyüş yapabiliyor musın
Valla canım pek halin kalmıyor zatrn ben haftada 2 yafa 3 ii olur dicektim yürüyüşünİnsallah ,evet dogum iznindeyim 1 yasına kadar gıtmıcem işe suan 6 aylık , yuruyus yapabılıyoruz heryerde yuruyus parkımız var kızım dısarda bakınmayıda seviyor , evde bısıkletımde var ama suan cok yuklenmıyorum , bildiğim kadarıyla bu diyet yapılırken spor yapılmıyo