Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba ,
diyetle ilgili yorumlara bakarken gördüm ,bende bugün başladım diyete, bu diyeti bi arkadaşım yapıp bayağa kilo vermişti , şimdi sıra bende :)
mantığını biraz anlatmıştı ,listeleri biraz karıştırdım

sabah:
sucuklu yumurta : 1
5 zeytin : 1
biraz peynir : 1
1 dilim kızarmış ekmek : 8
biraz tereyağı : 0
şekersiz çay :0

öğlen :
3 yumurta : 0

akşam :
yumurtalı kıyma : 8
2 si bir arada kahve : 10

umarım hesaplamam doğrudur

aslında günluk hedefim 30 karbnh. ama canım çok kahve istedi (ilk günden :KK43: )

sizde yediklerinizi paylaşırsanız alternatif bişiler bulurum inşallh yumurtadan nefret etmek istemiyorum :)

sabah:

öğlen :
3 yumurta : 0

akşam :
yumurtalı kıyma : 8
2 si bir arada kahve : 10

umarım hesaplamam doğrudur

aslında günluk hedefim 30 karbnh. ama canım çok kahve istedi (ilk günden :KK43: )

sizde yediklerinizi paylaşırsanız alternatif bişiler bulurum inşallh yumurtadan nefret etmek istemiyorum :)
Kıymalı yumurta bu kadar çok puan olmamalı aslında ama lîsten gayet îyi görünüyor
Alternatif olarak tavuk yîyebilirsin mesela

Merhaba ,
diyetle ilgili yorumlara bakarken gördüm ,bende bugün başladım diyete, bu diyeti bi arkadaşım yapıp bayağa kilo vermişti , şimdi sıra bende :)
mantığını biraz anlatmıştı ,listeleri biraz karıştırdım
Hoşgeldin aramıza inşallah başarılı oluruz
Sen kaç kilosun canım

aramıza hoşgeldin zeynep, esmaonur'un da dediği gibi kıymalı yumurta 1 puandır benim bildiğim. ben dünü 35 puanla kapattım. bu sabah; yağda yumurta, beyaz peynir toplamda 2 puan. hadi kolay gelsin bakalım.

aramıza hoşgeldin zeynep, esmaonur'un da dediği gibi kıymalı yumurta 1 puandır benim bildiğim. ben dünü 35 puanla kapattım. bu sabah; yağda yumurta, beyaz peynir toplamda 2 puan. hadi kolay gelsin bakalım.
Çok iyi harika yapmışsın

hoşbulduk ;
sevindim kıymalı yumurtaya :) tavada köfte gibi düşünmüştüm onu :)

bu sabah :
kasar:1
1 salatalık :4

şimdi yazınca ne kadar
zengin bi kahvaltı yapmışım :)

hoşbulduk ;
sevindim kıymalı yumurtaya :) tavada köfte gibi düşünmüştüm onu :)

bu sabah :
kasar:1
1 salatalık :4

şimdi yazınca ne kadar
zengin bi kahvaltı yapmışım :)
evet biraz zengin olmuş, öğle ve akşamda daha dikkatli olursan günü başarıyla bitirebilirsin.

Hoşgeldin aramıza inşallah başarılı oluruz
Sen kaç kilosun canım
şuan 81 kiloyum , idealkilom 54 ama 63 ile hamile kaldım 88 ile doğuma gittim , 81 ile yaşıyorum :))))

artık bu kılo ile yaşamak istemiyorum , herkes artık anne oldun eski kilona dönemezsin diyo :KK43: ne alaka

çalışıyosun sanırım dışarda yiyebiliyosan emeksiz et turu döner , şiş felan ye , yada kahvaltı salonu varsa yakında yumurta ye , tokolduğunu aç kalarak diyet yapmadığını düşün
Evet canım okulda öğretmenim bir köyde burada malesef öyle imkanlar yok ama evden getiriyorum
81 kilo da neymiş bir zayıflayalımda herkes görsün bizi
Bebeğin küçük mü yürüyüş yapabiliyor musın

kızlar en iyisi evden getirmek, dışarıda ne yiyeceğimizi şaşırıyoruz. Ben akşamdan hazırlıyorum, buzdolabı poşetinede koyuyorum, çanta, poşet derdi olmuyor, çantama atıyorum, bitince poşet çöpe. bu arada istedikten sonra verilmeyecek kilo yoktur. ben hastalığım nedeniyle zaman zaman aldığım kiloları bu diyet sayesinde veriyorum. Bütün diyetlerde başarısız oldum, şeker sorunum da olduğundan bu diyetle şekerim bile düzene giriyor. bu arada boyun 153 cm. 57 kiloyum. ideal kilom 54 ( aaa çok azmış demeyin) ben hipotroit ve hipoglisemi hastası olduğum için bu üç kiloyu ancak 1 ayda falan verebiliyorum maalesef

kızlar en iyisi evden getirmek, dışarıda ne yiyeceğimizi şaşırıyoruz. Ben akşamdan hazırlıyorum, buzdolabı poşetinede koyuyorum, çanta, poşet derdi olmuyor, çantama atıyorum, bitince poşet çöpe. bu arada istedikten sonra verilmeyecek kilo yoktur. ben hastalığım nedeniyle zaman zaman aldığım kiloları bu diyet sayesinde veriyorum. Bütün diyetlerde başarısız oldum, şeker sorunum da olduğundan bu diyetle şekerim bile düzene giriyor. bu arada boyun 153 cm. 57 kiloyum. ideal kilom 54 ( aaa çok azmış demeyin) ben hipotroit ve hipoglisemi hastası olduğum için bu üç kiloyu ancak 1 ayda falan verebiliyorum maalesef
Valla canım doğru diyorsun bende evden götürüyorum okula
Pco sayesinde benimde insülin direncim var ve glifor kullanıyorum
Geçen 2 yıl öncesini düşünüyorumda ne güzel vermiştim kilo
Ama inş şimdi yine verecem
Hepimiz vereceğiz tam gaz devam

Evet canım okulda öğretmenim bir köyde burada malesef öyle imkanlar yok ama evden getiriyorum
81 kilo da neymiş bir zayıflayalımda herkes görsün bizi
Bebeğin küçük mü yürüyüş yapabiliyor musın
İnsallah ,evet dogum iznindeyim 1 yasına kadar gıtmıcem işe suan 6 aylık , yuruyus yapabılıyoruz heryerde yuruyus parkımız var kızım dısarda bakınmayıda seviyor , evde bısıkletımde var ama suan cok yuklenmıyorum , bildiğim kadarıyla bu diyet yapılırken spor yapılmıyo

İnsallah ,evet dogum iznindeyim 1 yasına kadar gıtmıcem işe suan 6 aylık , yuruyus yapabılıyoruz heryerde yuruyus parkımız var kızım dısarda bakınmayıda seviyor , evde bısıkletımde var ama suan cok yuklenmıyorum , bildiğim kadarıyla bu diyet yapılırken spor yapılmıyo
Valla canım pek halin kalmıyor zatrn ben haftada 2 yafa 3 ii olur dicektim yürüyüşün

Selam kızlar aksam yemeğine kadar 2 puanla geldim ama sanırım tansiyonum yükseldi kendimi biraz haksız hissediyorum. Aksam yemeğinde de 2 kasık etli taze fasulye yedim o da 10 puan olsa 12 puanla güm bitti şekerimi ölçtüm biraz düşük çıktı ama sabırla devam. Simdi kendime yyulaf kepeğinden galeta yapacagım öptüm sizi

X