Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Ekmek degil karpuz:) listelri indiriyorum da birsey daha sorucam
Kefir iciuorum ben kabizligima iyi geliyor yogurt gibimi hesaplamaliyim
Hosbuldum bu arada:)

ben gözlemeden sonra kendime gelemedim herhalde:KK1:
canım karpuzun 100 gr mında 4 kb var, dediğim gibi her zaman yediklerini tart.

Ekmek degil karpuz:) listelri indiriyorum da birsey daha sorucam
Kefir iciuorum ben kabizligima iyi geliyor yogurt gibimi hesaplamaliyim
Hosbuldum bu arada:)

canı kefirin kb sini bulamadım, Hatun biliyordur büyük ihtimal, görünce cevaplicaktır.

Selam kızlarr :)

Bugün sabah kalktım 4 yumurta 3 yemek kaşığı yulaf kepeği 1 çay bardağı kadar sütü karıştırdım borcama döktm fırında da bir güzel pişirdim tadı baya hoşuma gitti onu 4 e böldüm 3 parçasını akşama kadar yedim :)

kahvaltıda yanında 1 salatalık 3-4 dilim karpuz 5 yeşil zeytin yedim.

öğlen yediğim sadeydi

akşam da koskocaman bir bardak ayranla beraber afiyetle yedim :)

yarın tez sunumum var finallerim biteli 2 hafta oluyo ama yarın resmen okul bitio demektir benim için :) lütfen dua edin sunumum güzel geçsin bana şans dileyin :)

annemle biraz önce dışarı çıktık knorr ciğköfte harcı aldım onu yapıcam şimdi kendime ödül :) 100 gr 27 kb imiş paket zaten 150 gr bir iki tane yerim heralde :)

her neyse işte böle kızlarr :)

Hatunlar bu diyeti kolaylaştırmak için yulaf kepeği galeta unundan ekmek yapmak lazım, hem krbnhdrt değeri düşük hem sağlıklı, proteinin zorlaştırdığı bağırsak faaliyetlerine de destek bi ürün.Yulaf kepeğinin faydaları malumunuz ...
1 yumurta 0 puan
1 su b. süt 6 puan
4 y.kaşığı yulaf kepeği galeta unu 14 puan
1/2 paket kabartma tozu
tuz
tüm malzemeleri özleşene kadar çırpalım, arzuya göre MAHLEP ekleyebiliriz( çay kaşığı sapıyla) , ben çok yakıştırıorum, fırından yayılan miss kokusuyla...teflon 26 cm lik kek kalıbına dökelim, yine 180 derecede 15-20 dkk yetio...dilimleyerek öğünlere bölüyorum ben, 5 e bölünce daha doyumluk oluyo ve dilim başına sadece 4 puan krbn almış oluyoruz...
fırına atmadan üzerine susam- çörekotu serpilebilir.Afiyet olsun...
[/QUOTE

bugün bunu denedim ama biraz hüsrana uğradım karışım çok cıvık oldu içi pişmedi incecik dökmeme rağmen tepsiye vs.. daha önemlisi benim de dukan geçmişim ve hassas tartım var 4yemek kaşığı y.k 52gra tekabül ediyo bu da 20kb demek, bknz yk 100grda 38kb ki bu nette bulduğum enaz değer ama benim elimdeki paket bundan. süt de 9kb evde light varmış valla 200ml öyle denk geliyo totalde 30kb etti ziyan olmasın hemde barsak çalıştırsın diye 12kbliğini yedim bugün :KK70: ama yine de diyete renk katmaya çalıştığın için teşekkür ederiz tabiisi ben belki başkaları da yapmak isterse kendi deneyimimi paylaşayım istedim

sabah yarım kabak+25grkaşar+3beyaz1sarılı omlet enfess 2.25kb

öğlen tavuk ızgara+salata 5kb

ikindi 25grkaşar 1ayran 12kblik yk ekmeğim :KK70: accık tavuk peynir 17.75kb

akşam hindiburger 2adet 6kb , 1köz patlıcan 4kb --> 10kb

totalde 35kb

bu arada 1bardak kefir 6.4kb bayanlar :KK66:
2.saptamam benim evde durmamam lazım okulda olunca herşey güzel gitti :KK70:

Kefir icin tesekkur ederim:)
Ilk gunun kusuru olmaz biraz karpuzu fazla
Kacirmisim:) yarin daha saglam devam ederim:)

$indir.jpg bahsettiğim ürün bu, 1 yemek kaşığı 15 grama o da 3, 5 krbn a denk gelior, ambalajın yan tarafında Besin Değerleri kısmında 1oo gram için krbnhdrt değeri 25, 1 yazıo...hesapladığımız zaman 15 gramı 1 yemek kaşığı edio , bu da 3,5 puan arkadaşım....Rast gitmemesine çok üzüldüm, benim fırın turbo elektrikli çok yeni bişey deil ama engeç 20 dakikada pişirio. eğer içi tam pişmemişse tost makinasında kızartabilirsiniz....aynı üründen mi bahsedioruz emin olamadım, ama şundan eminim , Tarifleri deneyip , defalarca hesaplayıp yazıorum, gönlünüz rahat olsun...
Hatunlar bu diyeti kolaylaştırmak için yulaf kepeği galeta unundan ekmek yapmak lazım, hem krbnhdrt değeri düşük hem sağlıklı, proteinin zorlaştırdığı bağırsak faaliyetlerine de destek bi ürün.Yulaf kepeğinin faydaları malumunuz ...
1 yumurta 0 puan
1 su b. süt 6 puan
4 y.kaşığı yulaf kepeği galeta unu 14 puan
1/2 paket kabartma tozu
tuz
tüm malzemeleri özleşene kadar çırpalım, arzuya göre MAHLEP ekleyebiliriz( çay kaşığı sapıyla) , ben çok yakıştırıorum, fırından yayılan miss kokusuyla...teflon 26 cm lik kek kalıbına dökelim, yine 180 derecede 15-20 dkk yetio...dilimleyerek öğünlere bölüyorum ben, 5 e bölünce daha doyumluk oluyo ve dilim başına sadece 4 puan krbn almış oluyoruz...
fırına atmadan üzerine susam- çörekotu serpilebilir.Afiyet olsun...
[/QUOTE

bugün bunu denedim ama biraz hüsrana uğradım karışım çok cıvık oldu içi pişmedi incecik dökmeme rağmen tepsiye vs.. daha önemlisi benim de dukan geçmişim ve hassas tartım var 4yemek kaşığı y.k 52gra tekabül ediyo bu da 20kb demek, bknz yk 100grda 38kb ki bu nette bulduğum enaz değer ama benim elimdeki paket bundan. süt de 9kb evde light varmış valla 200ml öyle denk geliyo totalde 30kb etti ziyan olmasın hemde barsak çalıştırsın diye 12kbliğini yedim bugün :KK70: ama yine de diyete renk katmaya çalıştığın için teşekkür ederiz tabiisi ben belki başkaları da yapmak isterse kendi deneyimimi paylaşayım istedim

hmm benimki saf y.k galeta yok içinde ondan fark etmiş o zaman paketin üzerinde yazmıyor ama doğalsanın sayfasında yk 100gr 38kb yazıyordu mesele hallodu o zaman çok ziyanı yok pişmemiş çoookk ykekmekleri yedim zamannda :KK70:D

sabah
peynir 1 puan
salatalık 8 puan
şekersiz çay o puan
öğlen
dünden artan mantarlı biftek 3 puan
ara 1/2 şekerle yapılmış Türk kahvesi 6 puan
akşam
tavuk sote az sebzeli 5 puan
3 adet közde patlıcan 3.4= 12 puan
form çay 0 puan
TOTAL 35 puan

sabah 4yum. 0 puan
3 yk yulaf kepeği g. unu 3. (3.5)=10.5
1/2 su b. süt 4 puan
1 salatalık 8 puan
4dilim karpuz ort. 8 puan
5 yeşil zeytin 1 puan
büyük ayran 8.3 8 diyelim
TOTAL 32 puan ...
Sunumun için dua edicem emin ol , sen de bizi bilgilendir ama nasıl geçtiğine dair..Bol şans...
Selam kızlarr :)

Bugün sabah kalktım 4 yumurta 3 yemek kaşığı yulaf kepeği 1 çay bardağı kadar sütü karıştırdım borcama döktm fırında da bir güzel pişirdim tadı baya hoşuma gitti onu 4 e böldüm 3 parçasını akşama kadar yedim :)

kahvaltıda yanında 1 salatalık 3-4 dilim karpuz 5 yeşil zeytin yedim.

öğlen yediğim sadeydi

akşam da koskocaman bir bardak ayranla beraber afiyetle yedim :)

yarın tez sunumum var finallerim biteli 2 hafta oluyo ama yarın resmen okul bitio demektir benim için :) lütfen dua edin sunumum güzel geçsin bana şans dileyin :)

annemle biraz önce dışarı çıktık knorr ciğköfte harcı aldım onu yapıcam şimdi kendime ödül :) 100 gr 27 kb imiş paket zaten 150 gr bir iki tane yerim heralde :)

her neyse işte böle kızlarr :)

nette yok krbnhdrt değeri, ama en kısa zamanda marketten alıp öğrenirim..Şunu biliorum , çok özel bi içecek, tümör hücrelerini sessizce yok eden bi silah o...

Doğalsanın yeni bi ürününü keşfettim , GEÇMİŞİN TADI ( ninemin ekşi ekmeği ) diye yazıo üzerinde , 100 gramında 33 kb var, ve dokusu una daha yakın , onun da 1 yk 4 puan kb içerio... bi de onla dene ekmeği istersen tabii , inanılmaz güzel oluo...
hmm benimki saf y.k galeta yok içinde ondan fark etmiş o zaman paketin üzerinde yazmıyor ama doğalsanın sayfasında yk 100gr 38kb yazıyordu mesele hallodu o zaman çok ziyanı yok pişmemiş çoookk ykekmekleri yedim zamannda :KK70:D

peynirli gözleme olarak buldum 43 puan ...geri kalanında yumurta yiyeceğine göre sorun yok ...50 yi aşmadığımız sürece o gün zarar deil...bu tarz lezzetlerden geri kalmamak için yulaf kepeği galeta unu yahut geçmişin tadı paketi bulundurabilirsin..
merhaba kızlar, eve yeni geldim, arkadaşıma gitmiştim tabiki ikramlar için ısrarlar,benim için yaptığını söyleyince kıramadım 1 adet peynirli gözleme yedim, yalnız kb sini hesap edemedim, tarif edeyim, elde açma ay börekler varya ondan daha büyük diyetteyim diye kızartma yapmamış teflonda pişirilmiş peynirli, sizce kaç kb dir tahmin eden varmı?

ve günü geri kalanında haşlanmış yumurta yicem mecburen:KK53:

100 gramı 8 puan , ortalama 10 adete denk gelio.. zayıflatıcı etkisi kanıtlanmış, faydalanalım hatunlar...

Günnaydinn bayanlar ilk günün verimi -300 :). Hergün böyle gitmez biliyorum ama bu diyeti herkese öneriyorummm eski sayfaları okudukça gaza geliyorum herkes tıkır tıkır vermiş ,benim çok kilom olmadığı için anca bu yöntemle verebilicem sanırım, sabah kh yüklemesi yaptım dayanamadım gece çok fena oluyorum sabah ödül :):) 50yi biraz geçebilirim aksama da teyzeme gideceğim :S haydi bakalım kolay gelsin

merhaba kızlar
sanırım ortak sorunumuz kabızlık, bende 3 gündür tık yok:KK1:
kilo vermemizi de olumsuz etkiliyor, sabah kalktığımda 2 büyük salatalık yedim, kabızlık ilacı içmek istemiyorum:KK43:
bu ara haşlanmış yumurtayı fazla yedim ondan da olabilir.

peynirli gözleme olarak buldum 43 puan ...geri kalanında yumurta yiyeceğine göre sorun yok ...50 yi aşmadığımız sürece o gün zarar deil...bu tarz lezzetlerden geri kalmamak için yulaf kepeği galeta unu yahut geçmişin tadı paketi bulundurabilirsin..

amanın kb si fazlaymış, ben bu kadar tahmin etmiyordum:KK43:
sağol canım bilgi verdiğin için:KK16:

Günnaydinn bayanlar ilk günün verimi -300 :). Hergün böyle gitmez biliyorum ama bu diyeti herkese öneriyorummm eski sayfaları okudukça gaza geliyorum herkes tıkır tıkır vermiş ,benim çok kilom olmadığı için anca bu yöntemle verebilicem sanırım, sabah kh yüklemesi yaptım dayanamadım gece çok fena oluyorum sabah ödül :):) 50yi biraz geçebilirim aksama da teyzeme gideceğim :S haydi bakalım kolay gelsin

süpersin, böyle böyle gidecek kilolarımız, yeterki vazgeçmiyelim:13:

Merhaba kızlar nasılsınız?

Bir gözüm hep burada takip ediyorum yazdıklarınızı :KK1:

Tebrik ediyorum, hepiniz çok iyi gidiyorsunuz :KK9:

X