Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

evet arkadaşım yumurta durduruo malesef, meyveli form çay içiorum düzenli bir şekilde ben de....
merhaba kızlar
sanırım ortak sorunumuz kabızlık, bende 3 gündür tık yok:KK1:
kilo vermemizi de olumsuz etkiliyor, sabah kalktığımda 2 büyük salatalık yedim, kabızlık ilacı içmek istemiyorum:KK43:
bu ara haşlanmış yumurtayı fazla yedim ondan da olabilir.

nette yok krbnhdrt değeri, ama en kısa zamanda marketten alıp öğrenirim..Şunu biliorum , çok özel bi içecek, tümör hücrelerini sessizce yok eden bi silah o...

Evde kendim yapiyorum mayasini annem getirmisti...
Kabizlik sorunuma cok iyi geldi herkese tavsiye olunu:)

Kb. Degeri bildigimiz paket arkasindaki deger dimi baska bir
Hesaba gerek yoksa cok rahat o zaman:)

Selam canlar

bugün sunumum geçti notlarımız girildikten sonra belli olur gerçi ama bizim jüri epey çirkef çıktı :KK43: baya zorladılar ama bi şekilde bitti gitti :)

menüme gelcek olursak sabah telaş, stres ve heyecandan bi yumurtayı bitiremedim yarısını anca yemişimdir bi de salatalık yedim ve bi da teeeeee 8e kadar bişey yemedim :KK43:

8de de yarım kepçe keşkek çorbası ve köfte yedim çok az da yoğurtlu semizotu salatası

ama bol karpuz ve kiraz yedim bgn ben ya :KK70:

sabah
2 yumurtayla yapılan mantarlı omlet 3 puan
peynir 1 puan
Ara
yeşil çay , ayvalı ıhlamur 0 puan
Öğlen
kavrulmuş kıyma 0 puan
Ara
form çay , bikaç dilim salam 1 puan
Akşam
yumurta salatası 0 puan ( sebzeyle deil baharatla tatlandırılmış)
TOTALde yarını sadece 5 puanla sonlandırma niyetindeyim inşallah

İnşallah yüksek bi puan alırsın...sunumun heyecanıyla metabolizman coşmuştur , yediklerinde kiloya dönüşmez bugün relaxx....:)
Selam canlar

bugün sunumum geçti notlarımız girildikten sonra belli olur gerçi ama bizim jüri epey çirkef çıktı :KK43: baya zorladılar ama bi şekilde bitti gitti :)

menüme gelcek olursak sabah telaş, stres ve heyecandan bi yumurtayı bitiremedim yarısını anca yemişimdir bi de salatalık yedim ve bi da teeeeee 8e kadar bişey yemedim :KK43:

8de de yarım kepçe keşkek çorbası ve köfte yedim çok az da yoğurtlu semizotu salatası

ama bol karpuz ve kiraz yedim bgn ben ya :KK70:

Hatun kişiler , Kiraz Saplı form çayı çıkmış, yeni gördüm ben de, araştırdım , kilo vermeye yardımcı olurken ciddi şekilde de ödem söküyomuş..An itibariyle başladım kullanmaya,1 hafta içinde sonuca katkısı belli olur, paylaşırım sizlerle

günaydınn günlükk menüleirmi paylaşıcam bende artıkkk
çok saldım kendimi malesefff:KK43::KK52::KK52::KK52:

kızlar sabah kalktım ve şok oldum 67 kiloya düşmüşüm 2 kilo daha verdim.
dün reglim bitmişti ve dün akşam kabızlık ilacı aldım dayanamadım, belki ikisi bir araya gelince kilolar çabuk gitti, inşallah su kaybı değildir.

sabah :
2 yumurta, 1,5 çk yulaf kepeğiyle omlet

öğle:
200 gr somon balığı fırında
salata

akşam.
200 gr somon balığı
salata

günaydınn günlükk menüleirmi paylaşıcam bende artıkkk
çok saldım kendimi malesefff:KK43::KK52::KK52::KK52:

canım menülerini paylaşırsan hatalarımızı daha iyi görürüz, diyet yapmayı bıraktığında toparlaması zor olur bilirim, bir gayret arkadaşım biz burdayızEn Büyük KK

Hatun kişiler , Kiraz Saplı form çayı çıkmış, yeni gördüm ben de, araştırdım , kilo vermeye yardımcı olurken ciddi şekilde de ödem söküyomuş..An itibariyle başladım kullanmaya,1 hafta içinde sonuca katkısı belli olur, paylaşırım sizlerle

canım bende bir çay kullanıyorum doğadan 7 li çay, kabızlığa iyi gelmiyor, ödem atıyor sanırım.

harikasın arkadaşım....azmin ve iradenin ödülü bu..., gurur duyuyorum seninle :)
kızlar sabah kalktım ve şok oldum 67 kiloya düşmüşüm 2 kilo daha verdim.
dün reglim bitmişti ve dün akşam kabızlık ilacı aldım dayanamadım, belki ikisi bir araya gelince kilolar çabuk gitti, inşallah su kaybı değildir.

canım menülerini paylaşırsan hatalarımızı daha iyi görürüz, diyet yapmayı bıraktığında toparlaması zor olur bilirim, bir gayret arkadaşım biz burdayızEn Büyük KK

hertürlü diyeti defalarca denedim am son kilollrımdna bir türlü kurtulamadım
tek sebebi karbonhidrat

evet masumm , pkoluyum ve belara kullanıorum, o da metabolizmamı yavaşlatıo..artı panik ataklıyım , uzun süre cipraleks kullandım , o da kilo yapıo uzun vadede...şimdi belarayı bırakamıorum çünkü çikolata kistlerim de var benim, mecburum..Ama panikatak ilacımı değiştirdim, bu yeni ilaç kilo yapmıomuş bilakis verdiriomuş...Rabbim her türlü hastalığımıza şifa verir inşallah..Hz.Muhammde (sav) hatırına inşallah amin
sende pkoydun dimi hatunn düzeldimi pkon ?

bugündne itibaren menüleirmi paylaşıcam benndee:KK76::KK76::KK76:

Sigara konusunda ki iraden de süper arkadaşım...karbonhidrat bağımlılığı da nikotin kadar güçlüymüş , ben de bi arkadaşımdan duydmuştum ve çok şaşırmıştım...krbnu yüksek gıdaların verdiği doyum hissi ve lezzet , beyinde yer edermiş, ciddi ciddi ...Bu sebebten hepimiz burda zoru başarıoruz, bunun için mücadele edioruz...Güzel bi örneksin, bizimle olduğun için mutluyuz
55 kadar yolu var bu dietin Hatunummm...
Ben sigarayı bırakmış insanım 3 - 5 kilonun lafını yapmam :KK52:

X