Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

[COLOR="#00000
sabah
miss ekmek ( tarifini vemiştim bi 10 sayfa kadar önce ) 5 puan
peynir 1 puan
ceviz 5 puanlık
yarım salatalık 4 puan ve nane
öğlen
1 dilim kek 20 puan
akşam mantarlı omlet düşünüorum 3 puan..
ve 2 form çay.[/COLOR]

Normalde 1 porsiyon kek 30 puan, pastanede yediğimiz porsiyon normal evde dilimlediğimizden daha büyük daha fazla gramajlı...

merhaba bayanlar biri bana yardımcı olabilir mi şu kilo çizelgesini nerden yapıyoruz sitenin altını üstüne getirdim bulamıyorum :KK43:

sabah+öğle kıymalı yumurta 2 salatalık 5 yeşil zeytin :)
ara yarım dilim yoğurtlu patates püresi 2 fincan şekersiz çay
akşam tereyağında 2 yumurta ve hindi salamı pişirdim yanında 5 yeşil zeytin ve 3 çeri domates yedim :)

şimdilik 1 litre su hadi bakalımmm :)

hallettim yarın başlıyorum bu kaçıncı bilmiyorum ama ben karbonhidratı kısınca çok zorlanıyorum burayı canlanmış görünce tekrar heveslendim hayydi bakalımm :KK66:

kıymalı yumurta 0 puan
...2 salatalık 2.8=16 puan....5 yeşil zeytin 1 puan...yoğurtlu patates püren tahmini 10 puan (1 adet haşlanmışı 20 )....yumurta 0 hindi salam 1.... 5 yeşilzeytin 2 ..çeri domates 3 desek TOTAL de 36 puan...tüm gün için HARİKAAA
sabah+öğle kıymalı yumurta 2 salatalık 5 yeşil zeytin :)
ara yarım dilim yoğurtlu patates püresi 2 fincan şekersiz çay
akşam tereyağında 2 yumurta ve hindi salamı pişirdim yanında 5 yeşil zeytin ve 3 çeri domates yedim :)

şimdilik 1 litre su hadi bakalımmm :)

sabah
2 yumurtayla yapılmış yulaf kepekli omlet

öğle
200 gr mezgit tava
az salata

akşam
200 gr mezgit tava (öğle yemeğindenden kalan)

regli olduğum için bu aralar tartılmicam tartıya çıkınca moralim bozuluyor, bazen artı olarak çıkıyorum tartıda:KK43:

Tüm gün için yediklerin 10 puanı geçmio vallahi , süper..ewet haklısın muayyen günlerimizde tartıdan uzak durmak lazım :) Arkadaşım en çok kilo veren sen olucaksın bu gidişle, tebrikler :)

sabah
2 yk yulafla yapılmış kıymalı patila 7 puan ( 3,5 puan 1 yk yulaf )
domates 6 puan
peynir 1 puan ve taze nane
bu saate kadar tok tuttu beni...
akşam için aklımda kekikli biftek ve roka salatası var..
yanına yulaf kepeğiyle pişirilmiş domates çorbası olabilir...

yahu sabahtan akşama nasıl duruyorsunuz birşey yemeden bravo valla, benim içimde kurt var sanırım :/
bugün -300ün sevinciyle hayli şaşırdım puanımı yazamayacağım o kadar kötü :KK70:
kendime huzurlarınızda söz veriyorumm kii cumartesiye kadar 50yi geçmeyeceğim hedefim şimdilik sonra azaltırım takıldıkça diye düşündüm :KK70: bir de ben okuyorum beynim glukoz istiyo tabbi canım hep o yüzdeeenn ;P
bol hızlı eksili günler geceler hanımlar hoşça kalın :KK66:

kızlar ben regl olduğum için diyete 1 kaçgün ara verdim ama genede dikkat ediorum yediklerime :)

menümü yazıyorum canlar :)

sabah+öğle haşlanmış yumurta 1 salatalık ve 3 yeşil zeytin 2 fincan şekersiz çay
akşam da saat 4.30-5 gibi popeyes tavuklarından yedimm pepsi light eşliğinde :) paneleri bana kb puanı olarak döndü ama sonrasında başka bişey yemedimmm :)

gnü kaç puanla kapattım bilmiyorum kötü mü ettim popeyes yiyerek :S

bi de ben bugün yulaf kepeği aldım ama bişey merak ediyorum 1 yk yulaf kaç gr bilen var mı?

Son düzenleme:
sabah yediklerin 10 puan, panelerde krbn var Hilalcim en fazla 10 puan 5 tavukta, gün içinde toplam SADECE 20 PUAN, BU HARİKAAA :)
yulaf kepeği galeta ununun 1 yk 3,5 puan...önceki sayfalarda tarifler de var...
menümü yazıyorum canlar :)

sabah+öğle haşlanmış yumurta 1 salatalık ve 3 yeşil zeytin 2 fincan şekersiz çay
akşam da saat 4.30-5 gibi popeyes tavuklarından yedimm pepsi light eşliğinde :) paneleri bana kb puanı olarak döndü ama sonrasında başka bişey yemedimmm :)

gnü kaç puanla kapattım bilmiyorum kötü mü ettim popeyes yiyerek :S

bi de ben bugün yulaf kepeği aldım ama bişey merak ediyorum 1 yk yulaf kaç gr bilen var mı?

arkadaşım ver molanı , zaten dikkati elden bırakmıomuşsun, reglin sonrasında tartıya çıkmak çooook keyifli :) tatlı krizin olursa bitter tavsiye edicem
kızlar ben regl olduğum için diyete 1 kaçgün ara verdim ama genede dikkat ediorum yediklerime :)

Öncelikle geçmiş sayfaları okuyarak sağlam temel attığın için tebrikler.Ben hem pkolu hem çikolata kistliyim ve gördüğüm tedavi yüzünden kilo sorunum olmuştu hayatımda ilkkez...aylarca menopoz iğneleriyle durduruldum derken sonuç fazladan bi 15 kilo.. o dönem bunu bu diyetle verdim, neredeyse 2 yıla yakın da korudum, bu yıl ın başında tekrar iğne tekrar kilo ....
Selintepe ve diğer arkadaşlardan haberim yok , inşallah koruolardır...
yumurta-ekmek ilişkisine gelince, bu diyette böyle bi ayrım yok, ancak selintepe bunu önermişse , kendi bünyesinde olumlu katkı yaptığını görmüş olabilir, daha hızlı kilo vermek gibi... onun öncesi ve sonrası fotolarına bakıp motive olabilirsin, senin bu denli fazla kilon yok çizelgenden gördüğüm kadarıyla...daha kısa sürücek hedef kilonu görmek :)
Uno denge light ve yumurtayla güzel bi kahvaltı yapabilirsin, rahat ol....menülerini paylaşmaya dewam et bence, bizimle kal :)

Verilen kiloyu 2 yıl korumak, muazzam bir başarı. İğneler olmasaymış hiç kilo almazmışsınız.
Ben de 2 sene önce sigarayı bıraktım, o zaman 7 kilo aldım.
5 günde 5 kilo diyetini yaptım, 7 kiloyu verdim, verdim ama kabus gibiydi, açlıktan uyuyamıyordum diyet yaparken:KK1:.
2012 Ekim'inde 50 kg idim, şubat 2013'te tekrardan 57 kiloya çıktım. Bu da bana iyi bir ders oldu, bir daha böyle diyetler yapmayacağım dedim, nitekim yapmadım da.

tatlım ben 4-5 sene önce bu diyeti yaptığımda cok kabız oluordum ama şimdi olmuorum çünkü 3 lt filan su içiorum ve 5i biyerde cayından içiorum o beni kabız yapmıo wcye cıkarıo :)

Ben başlayalı da 3 gün oldu, herhangi bir sıkıntım yok. Eğer olursa sabahları aç karnına 1 kaşık zeytinyağı içmeyi düşünüyorum.
Hem çok faydalı vücuda hem de karbonhidrat değeri 0:KK16:.

67. gün toplamda giden 12,1 kg :KK52:
Şu an 66.7 olmuşum :KK16::KK16::KK16::KK16:

Tebrik ederim,
azminiz ve başarınız daim olsun:nazar:.

Arkadaslar merhaba bende bugun basladim menumu
Yazsam hesaplayabilirmisiniz
1 haslanmis yumurta
2 dilim ( yalniz bu yay seklimde olan buyuk dilimlerden) karpuz
1 kibrit kutusu kadar peynir
Yarim salatalik

merhaba kızlar, eve yeni geldim, arkadaşıma gitmiştim tabiki ikramlar için ısrarlar,benim için yaptığını söyleyince kıramadım 1 adet peynirli gözleme yedim, yalnız kb sini hesap edemedim, tarif edeyim, elde açma ay börekler varya ondan daha büyük diyetteyim diye kızartma yapmamış teflonda pişirilmiş peynirli, sizce kaç kb dir tahmin eden varmı?

ve günü geri kalanında haşlanmış yumurta yicem mecburen:KK53:

Arkadaslar merhaba bende bugun basladim menumu
Yazsam hesaplayabilirmisiniz
1 haslanmis yumurta
2 dilim ( yalniz bu yay seklimde olan buyuk dilimlerden) karpuz
1 kibrit kutusu kadar peynir
Yarim salatalik

hoşgeldin canım
trabzon ekmeğinden mi bahsediyorsun?
sana tavsiyem yediğin ekmeği hep tartarak ye, ben herşeyi tartarak yiyorum kb puanları garanti oluyor.

hoşgeldin canım
trabzon ekmeğinden mi bahsediyorsun?
sana tavsiyem yediğin ekmeği hep tartarak ye, ben herşeyi tartarak yiyorum kb puanları garanti oluyor.

Ekmek degil karpuz:) listelri indiriyorum da birsey daha sorucam
Kefir iciuorum ben kabizligima iyi geliyor yogurt gibimi hesaplamaliyim
Hosbuldum bu arada:)

Tüm gün için yediklerin 10 puanı geçmio vallahi , süper..ewet haklısın muayyen günlerimizde tartıdan uzak durmak lazım :) Arkadaşım en çok kilo veren sen olucaksın bu gidişle, tebrikler :)

sağol arkadaşım, hep birlikte kurtulacağız inşallah şu kilolardanEn Büyük KK

X