sabah+öğle kıymalı yumurta 2 salatalık 5 yeşil zeytin :)
ara yarım dilim yoğurtlu patates püresi 2 fincan şekersiz çay
akşam tereyağında 2 yumurta ve hindi salamı pişirdim yanında 5 yeşil zeytin ve 3 çeri domates yedim :)
şimdilik 1 litre su hadi bakalımmm :)
menümü yazıyorum canlar :)
sabah+öğle haşlanmış yumurta 1 salatalık ve 3 yeşil zeytin 2 fincan şekersiz çay
akşam da saat 4.30-5 gibi popeyes tavuklarından yedimm pepsi light eşliğinde :) paneleri bana kb puanı olarak döndü ama sonrasında başka bişey yemedimmm :)
gnü kaç puanla kapattım bilmiyorum kötü mü ettim popeyes yiyerek :S
bi de ben bugün yulaf kepeği aldım ama bişey merak ediyorum 1 yk yulaf kaç gr bilen var mı?
kızlar ben regl olduğum için diyete 1 kaçgün ara verdim ama genede dikkat ediorum yediklerime :)
Öncelikle geçmiş sayfaları okuyarak sağlam temel attığın için tebrikler.Ben hem pkolu hem çikolata kistliyim ve gördüğüm tedavi yüzünden kilo sorunum olmuştu hayatımda ilkkez...aylarca menopoz iğneleriyle durduruldum derken sonuç fazladan bi 15 kilo.. o dönem bunu bu diyetle verdim, neredeyse 2 yıla yakın da korudum, bu yıl ın başında tekrar iğne tekrar kilo ....
Selintepe ve diğer arkadaşlardan haberim yok , inşallah koruolardır...
yumurta-ekmek ilişkisine gelince, bu diyette böyle bi ayrım yok, ancak selintepe bunu önermişse , kendi bünyesinde olumlu katkı yaptığını görmüş olabilir, daha hızlı kilo vermek gibi... onun öncesi ve sonrası fotolarına bakıp motive olabilirsin, senin bu denli fazla kilon yok çizelgenden gördüğüm kadarıyla...daha kısa sürücek hedef kilonu görmek :)
Uno denge light ve yumurtayla güzel bi kahvaltı yapabilirsin, rahat ol....menülerini paylaşmaya dewam et bence, bizimle kal :)
tatlım ben 4-5 sene önce bu diyeti yaptığımda cok kabız oluordum ama şimdi olmuorum çünkü 3 lt filan su içiorum ve 5i biyerde cayından içiorum o beni kabız yapmıo wcye cıkarıo :)
67. gün toplamda giden 12,1 kg
Şu an 66.7 olmuşum
Arkadaslar merhaba bende bugun basladim menumu
Yazsam hesaplayabilirmisiniz
1 haslanmis yumurta
2 dilim ( yalniz bu yay seklimde olan buyuk dilimlerden) karpuz
1 kibrit kutusu kadar peynir
Yarim salatalik
hoşgeldin canım
trabzon ekmeğinden mi bahsediyorsun?
sana tavsiyem yediğin ekmeği hep tartarak ye, ben herşeyi tartarak yiyorum kb puanları garanti oluyor.
Tüm gün için yediklerin 10 puanı geçmio vallahi , süper..ewet haklısın muayyen günlerimizde tartıdan uzak durmak lazım :) Arkadaşım en çok kilo veren sen olucaksın bu gidişle, tebrikler :)