Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Kolay gelsin finallerde sana arkadaşım...Saol iyi dileklerin için, biz burdayız inşallah , bekleriz seni sınavlar bitice..

Sabah 1 yumurta peynir salam 2 çeri domatesi ve şekersiz çay
ara 1 kandil simidi
akşam etli patates (eti bol patatesi 1-2 parça) ve patlıcan dolmasının sadece patlıcanı :) ve yoğurtlu semizotu salatası
veee 9da dayanamayıp incecik bir dilim çikolatalı pasta yedim

benden bugün bu kadar :) toplamda kaç kb olmuştur ki bgn?

merhaba kızlar öncelikle hayırlı kandiller ancak zaman buldum sabah peynir yedim yarımda salatalık almıstım ama yemedim sekersiz cayla peynir yedim aksam üstüde 5 gibi filanda tavuk kanat yedim resminide atıcam aralarda fındık biraz ceviz 5ibiyerde cay sade soda ve bol su içiorum 7-8 gbi karnım acıktı biraz peynirden atıştırdım aclığımı yatıstırmak için dahada bişey yemedim bugünde böyle oldu :)

yediğim tavuk cokmu sizce kızlar ama baska bişey yemiorum ancak doyuorum napim emziriorumda :)fındıkla cevizide cayın yanında yiorum abartıormuyum :)

sabah 3 puan..kandil simitinin ebatını bilemediğimden ortalama (bence küçük boy) 8 puan, akşam menün 10 puan, pasta dilimin 15 diyelim Hilalcim....Totalde 36 puan ve gayet ii

arkadaşım tavuk hç de abartıllı deil, neredeyse 0 puan çekmişşsin...çerez de gayet ideal, hatta Tarçınlı Süt önericem sana emzirdiğin için, bu yazın en fit annesi sen olucaksın anlaşılan :) Süpersin

[lıst=1]
[*]
[/lıst]
1/2 domatesle yapılmış yumurta 3 puan
2 adet köz biber 6 puan
peynir 1 puan
totalde 10 puan

tşk ederim tatlım inş.hep birlikte olucaz :)vallahi bal damlıo ağzından ben daha kahvaltı yapmadım peynirli omlet yapmayı düşünüorum sekersiz cayla birlikte yarımda salatalık olabilir :)

bu sabah tatlı isteğiyle uyandım,akşam regli olduğum için sanırım, eşim yesin diye aşure yapmıştım,sabah dayanamayıp 1 kase yedim

sabah: 1 kase aşure (kb sini hesaplamaya çalıştım, işin içinden çıkamadım)

günün geri kalanı 6 tane haşlanmış yumurta

şeker isteğim devam ettiği için sınırsız diyet kola

aslında haftada 1 yapabiliriz canım, metebolizmayı da şaşıtmak adına iyi olur.
gerçi benim bu ara metebolizmam baya bir şaşırıyordur,karpuza o kadar şaşıracağını zannetmiyorum, nuyo dur bu yapar diyordur

menün çok sağlıklı, kuru yemiş bende kilo vermemi yavaşlatmıştı, her gün 1 kase yiyordum kb si düşük diye(tabi kasem büyük değil) ve çiğ olan yani kavrulmamış fındık ,fıstık , badem tüketiyordum, her bünyede farklı sonuç verebilir.

başarılar diliyorum canım, kiloyu her zaman verirsin, istediğin zaman biz burdayız

hatun
sebze ve meyve yiyormusun peki sen yksa sadece et v et ürünleirmi tüketiyorsun?

hanımlar beni de aranıza alırmısınız bende bugün itibariyle arkadaşımla iddaya girdim birbirimizi gaza getirmek için..yarın ilk iş hatta bu akşam yemeyerek başlıorum

tsk ederim canım aaa ciddenmi bugün yemeyim ozamn bakalım fark olcakmı akşam balık limon ve salata yemeyi düşünüorum salatalık ve domates olcak salatamda tuz ve yağ sanırım puan cok yksek değildir :)

hanımlar beni de aranıza alırmısınız bende bugün itibariyle arkadaşımla iddaya girdim birbirimizi gaza getirmek için..yarın ilk iş hatta bu akşam yemeyerek başlıorum

hg tatlım aramıza bence yarın basla tatlım daha ii olur blki bugunki yediklerınle puanını aşmış olabilirsin bosuna ac kalma yarın sabah basla ve ac kalma cünkü acken metebolizma cok yavas calısıo :)

Evet yiyorum..sadece gram puan ilişkisine uyuyorum..sadece proteinle geçmio günler,biber domats vb gün içinde illaki oluo çünkü bizim beslenme kültürümüzün temel sebzeleri,...semizotu , roka, kuzukulağı çok tükettiklerim arasında ve patlıcan olmazsa olmazım...doyurucu ve etle çok yakışıo..
hatun
sebze ve meyve yiyormusun peki sen yksa sadece et v et ürünleirmi tüketiyorsun?

sabah peynir salam ve salatalık
öğle yengeme misafirliğe davetliydik pastalar baklavalar börekler içinden sadece 2/3 kıymalı kır pidesi ve 2 bardak ayran
akşam da peynir ve sosis mis miss :))

suyu bol bol içtim ve pideden dolaı duyduğum vicdan azabını bi nebze geçirsin die yürüyüşe gidicem şimdi :))

Ha bi de tartılmadım ben başladığımdan beri ama bgn bna misafirler sen zayıflamışsın dedi nasıl sevindim anlatamam :)

Hilal menün güzel, pide için yürüyüş yapacağına göre sorun yok :) Bak zayıfladığın farkedilmeye başlanmış bile....Süper

Bugün komşuma davetliydik, nefis bi dilim Laz Böreği ikram etti , itiraf ediorum zorlandım reddederken:) Nolur ki hatun dedim içimden, sadece 1 dilimcik ?sonra '' kendine gel kızım, yemiosun tartışma bitmiştir, dedim kendime.. Kahvemi içtim ewime geldim...Durun bitmedi !!! 5 dkka sonra zil, açtım komşum ! Hatun sen yemedin benim içime sinmedi . buyur diye uzattığı tabakta TAM 3 DİLİM LAZ BÖREĞİ !!! eyvahlar olsun :) teşekkür ettim tabağı alıp kapıyı örttüm.....Halaaa buzdolabında duruolar....! AMA YENMİYCEKLER TARAFIMDAN....
çünkü BEN AYNADAKİ KADINI TABAĞIMDAKİ YEMEKTEN DAHA ÇOK SEWİORUM....

tebrikler tatlım benimde böyle ikilemde kaldığım çok oluo ama tabiki yemioruz yediklerimize sayalım tatlım kiloları vericeaz inş.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…