merhaba kızlar
sanırım ortak sorunumuz kabızlık, bende 3 gündür tık yok
kilo vermemizi de olumsuz etkiliyor, sabah kalktığımda 2 büyük salatalık yedim, kabızlık ilacı içmek istemiyorum
bu ara haşlanmış yumurtayı fazla yedim ondan da olabilir.
nette yok krbnhdrt değeri, ama en kısa zamanda marketten alıp öğrenirim..Şunu biliorum , çok özel bi içecek, tümör hücrelerini sessizce yok eden bi silah o...
Selam canlar
bugün sunumum geçti notlarımız girildikten sonra belli olur gerçi ama bizim jüri epey çirkef çıktıbaya zorladılar ama bi şekilde bitti gitti :)
menüme gelcek olursak sabah telaş, stres ve heyecandan bi yumurtayı bitiremedim yarısını anca yemişimdir bi de salatalık yedim ve bi da teeeeee 8e kadar bişey yemedim
8de de yarım kepçe keşkek çorbası ve köfte yedim çok az da yoğurtlu semizotu salatası
ama bol karpuz ve kiraz yedim bgn ben ya
günaydınn günlükk menüleirmi paylaşıcam bende artıkkk
çok saldım kendimi malesefff
Hatun kişiler , Kiraz Saplı form çayı çıkmış, yeni gördüm ben de, araştırdım , kilo vermeye yardımcı olurken ciddi şekilde de ödem söküyomuş..An itibariyle başladım kullanmaya,1 hafta içinde sonuca katkısı belli olur, paylaşırım sizlerle
kızlar sabah kalktım ve şok oldum 67 kiloya düşmüşüm 2 kilo daha verdim.
dün reglim bitmişti ve dün akşam kabızlık ilacı aldım dayanamadım, belki ikisi bir araya gelince kilolar çabuk gitti, inşallah su kaybı değildir.
71. gün...
66,4Kg olmuşum :)
günaydınn günlükk menüleirmi paylaşıcam bende artıkkk
çok saldım kendimi malesefff
canım menülerini paylaşırsan hatalarımızı daha iyi görürüz, diyet yapmayı bıraktığında toparlaması zor olur bilirim, bir gayret arkadaşım biz burdayız
Elbette paylaş arkadaşım, sen ve ben bunu daha önce başardık , tekrar yapabiliriz...Yeter ki uzak durma. katıl artık aramıza...
çok sewindim , gururlandım....tebrik ediorum ....uzun zaman yapabilme gücünüz , iradeniz ....hayran kaldım :)
sende pkoydun dimi hatunn düzeldimi pkon ?
bugündne itibaren menüleirmi paylaşıcam benndee
55 kadar yolu var bu dietin Hatunummm...
Ben sigarayı bırakmış insanım 3 - 5 kilonun lafını yapmam