Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Üstü vişne jöleli sütlü irmik tatlısının 1 porsiyonu kaç puandır acep :18:

tarifini biliosan hesaplarız, en masum tatlılardan biri olarak gösterilse dahi bizim diyet için Cızz bi tatlı ...ama derseniz ki '' ben gün içinde puanı düşük beslendim'' o başka...
Üstü vişne jöleli sütlü irmik tatlısının 1 porsiyonu kaç puandır acep :18:

Sağlık ve mutlulukla geçecek nice yılları olsun kızının... Haziranın kaçı tam olarak? o güne kadar hedef kilo belirler seni motive ederiz :)

amin canım tşkler 21inde inş. :) ben bugün kahvaltıda 2 yumurta biraz kasar peynir 2-3 tane siyah zeytin yedim öğlen haşlanmış tavuk yedim daha sonra aralarda acıktıkca gene tavuktan yedim birazcık üzeine az pul biber serpiştirerek yiyorum akşam üstü biraz ceviz yedim yarım salatalık yedim akşamda gene tavuk yedim ama busefer az yağ ve salçada cevirdim birazcık he birde 1 tane limon yedim aralarda sade soda içiorum şekersiz çay içiorum ve nerdeyse 3lt su içtim az once 2tane daha cevız yedım bukadar bakalım yarına ne kadar olcam :d cevizin 50grmında 10 p var limonda 6 salatalıkta 4 ben yarısını yedim tavukta yok zaten ama salçalı yapınca 8 fılan olmustur aşağı yukarı 40 p filan olmustur dyelım fazla fazla sylıyelım :)

Merhaba.
Günlük karbonhidratı kaç gram aralığında tutuyorsunuz?
Ve kilo verenler ne kadar verdiklerini paylaşabilir mi? :]
Teşekkürler.

canım ben 4,5 ayda 20 kılo verdım halada koruyorum :KK34::KK34::KK34:

Eğer imkanınız varsa bi mutfak tartısı alın, gram gram ölçün.. hem motive edio hem puanlamada hataya izin vermio.. Ben Sinbonunkini aldım, 27 tl fiyatı, mutfak tezgahına koyun , gözünüzün önünde olsun, diyeti daha bi ciddiye almanızı sağlıycak

katılıyorum hatuncum benım bu dıyete ılk basladıgımda sınbomutfak tartısı almak oldu puanlamayı kesın dogru hale getırıor:KK34::KK34::KK34:

kızlar 1 kilo vermişim dün başladım diyete inş.tam gaz devam ederim veririm kilolarımı durmaz inş.:) maşallah deyin nazar değmesin :KK70:sonra kilo vermem duruo :KK43:

geldım canm

ama bırakmak yok canım bugun bozdun dıyelım yarın hıc bısı olmamıs gıbı aynen devam et moralını sakın bozma

yumurta haslama olsada yıyemıormusun aslında cok tok tutar saf proteın :KK34: ben yazıorum menumu

sabah
2 dılım uno denge lıght
peynır
zeytın
yumurta

ara
15 gr fındık

ogle
tavuk doner
salata

ara
az kıraz

aksam
ızgara sucuk
dıet kola

3 lt su

:KK9::KK9::KK9::KK9:

offf canim yaa bozdumm bile ben
canim yumurtadan tiksindim evet ama gecti gibi :)

Menümü yazayım kızlar bugün çok sağlıklı olamadım aslında okulda olmam gerektiği için ve şuan okulda tez ile uğraşan bizler dışında doğru düzgün kimse kalmadığı için pek yiyecek bir şey bulamadım :KK43:

sabah yok
öğle 1 kaşarlı tost ve ayran
akşam korili tavuk ve coca cola zero

1.5 lt su benden bu kdr bir de kaç kb edio acaba?

merhaba bayanlar bugün başlamıştım güya ama 2 tane bombayla kapattım olsun yine de sayıcam benim asıl problemim gece uyanıp uyanıp abur cubur yoksa reçel ekmek yoğurt yemek sarma ne bulursam yemek :KK43: onu halletsem bunlara gerek kalmayacak da inşallah hallediyorum inş... bugunkü menüm:

sabah
1,5 yumurta, azıcık lor ve salam, 5zeytin 1kırmızı biber semizotu 1kızarmış ekmek
10gbi uyanıp yürüyüşe gidip o açlıkla yediğimi düşünün lütfen :KK70:
burası 18p

karşık fırında sebze 11p
bir kase yoğurt 12p

1kayısı 4çilek 9p

eveett aslında burda 50ye dayanmıştım ve akşam sadece tavuk yiyecektm amaa 5.30gbi canım tıkır tıkır bişeyler istiyo duaramadım 1paket maviyeşilform yedim 35p %)

7de dolabı açınca ne göreyim arkadaşım kalburabastı almış afiyet olsun demiş bidee :KK43: oldu bile 1irice kalburabastı da ordan :KK70: ama yediğime pişman olamadım o kadar canım istedi ve şu an ağzım o kadar hoş ki :p KHsızlık çok fena burayı okudukça gaza geliyorum yalnız kalınca cozutuyorum neyse çok konuştum Allah yadımcımız olsun tez zamanda verelim şu kiloları innşallaahh :KK66:

teşekkür ederim iyi dileğin için, Allah herkese hepimize sağlık afiyet verir inşallah, evlatlarımızın başında bi ömür güçlü ve ayakta tutar ...
Bu diyetle de bu duaya katkı sağlamak amacımız , fazla kiloları atıp , kiloya bağlı sayısız hastalıktan uzak durmak ...
bugün ki menüm Sabah
2 kaşık yulaf kepeği galeta unuyla yapılmış krep 7 puan , ben yarısını yedim 3;5 puan
çörekotu serptiğim peynir 1 puan
közde biber 3 adet 9 puan
kahvaltı 13,5 puan

pastanede yediğimiz un kurabiyelerinin tadı farklıdır Evde naaparsak yapalım aynısı olmaz, sebebi kullandıkları yağdır ! Biskin denen susuz bi yağ, bizim kullandığımız katı yağların tamamında belli bi oranda mutlaka su vardır,,, tereyağında da , margarinde de.kızartma yaparken bu sebebten sıçrar durur...Bugün ii hissedersem Düşük puanlı Un Kurabiyesi yapıcam ve biskin yağımı kendim hazırlıycam...Nasıl mı ? margarindeki suyu ayırararak..Margarini tavada eritince altını kapayıp beklerim, bi süre sonra yağ ve suyun birbirinden ayrılır.tavada bi tarafa toplanmış olan yağı alır , çıkan suyu dökerizAlın size biskin yağı :) Bu diyetin en sevdiğim yanı YAĞ SERBEST :)

Ben margarin kullanmanı önermem.
Düşük karbonhidratlı diyetlerde yağlar serbesttir ama zeytinyağı gibi ya da doğal tereyağı gibi yağlar.
Birçok değişik isim altında düşük karbonhidratlı diyet var ama ben hiçbirinde margarinin izinli olduğunu ya da önerildiğini görmedim.

benim margarinden kastım beceldir ve genellikle de zeytinyağlı olanı kullanırım....trans yağ içermez , un kurabiyesi de bu diyet için Kaçamak yapmaktır , yani çok arada yiyilebilecek bi lezzettir...İlgin için sağol

amin hatuncum inş. senin yokluğun anlaşılıo valla sende yazmasan pek yazan yok önceleri daha aktif olurdu bu sayfa simdi ğek yapan yok galiba bu diyeti :)uffffff un kurabşiyesine bayılırım afiyet olsun şimdiden :)aynen canım yağın serbest olması bi avantaj :) 3 kilom gitti bile hatun :)üstelik herseyden yiorum tatlı hamur işi falan hariç tabi :)bol su ve sade soda içiorum işten ve ev işlerinden ve tabiki kızımdan fırsat bulabılsem spor yapsam cok ii olcak ama gene azda olsa yapmaya calısıorum :) bende bugün kahvaltıda sucuklu yumrta ve peynir yedim ve şekersizçay dün kahvaltıyı baya abarttım herseyden yedim sucuklu yumurta zeytin peynir salatalık yarım cay bardagı süt :)cevizle fındıkta yiorum ben hergün haslanmıs tavuk yiorum ana öğünlerde ama salcada cevırıorum biraz öyle yiorum :)abartıormuyum sence :)ama emziriorum sütün kalitesidüşmesin dye yapıorum birazda :)ac kalmıorum cunku ac kalınca metebolizmada yavaslıo :)bugün 5.günüm :)

Çok sewindim ezoom :) yaza damganı vurucaksın anlaşılan, süper gidiosun, ayrıca abarttım dediğin kahvaltı bizim diyet için ideal bi kahvaltı :) Durmak yok , yola dewam...

$IMG004.jpg $IMG005.jpg $IMG001.jpg Un kurabiyesini kerebiç kalıbıyla şekillendirdim. Tarifi
8 yemek kaşığı Doğalsan geçmişin tadı 4.8=32 puan
5 y.k Stevie tatlandırıcı 5. (6.5)=32.5 puan
5 y.k Becel zeytinyağlı 0 puan
Totalde Miss gibi bir tepsi un kurabiyesi 62,5 puan.....buzdolabında 1 hafta tazeliğini koruo, puan durumumuza göre 5 çayının yanında afiyetle yiyelim

$IMG008.jpg $IMG009.jpg $IMG010.jpg $IMG011.jpg $IMG012.jpg Semizotu yemeği
300 gram semizotu 3. (3.8) = 11.4 puan
1 y.k salça 7.8 puan
1/2 kg kıyma 0 puan
Totalde bi tencere nefis yemek sadece 19.2 puan

$IMG017.jpg $IMG018.jpg $IMG019.jpg $IMG020.jpg domates çorbası[lıst=1]
[*]
[/lıst]
2 y.k. Yulaf kepeği galeta unu (3.5).2= 7 puan
1 y.k salça7.8 puan
2 y.k tereyağ 0 puan
tuz ve taze çekilmiş karabiber