Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar ben 2 yıl önce bu diyeti yapmıştım ve 20 kilo vermiştim ama evlendikten sonra ve doğum yaptıktan sonra fazlasıyla geri aldım doğumdan kalan 20 kilom var sezeryanda olunca baslarda veriordum aslında ama sonrasında süt olsun dye kendimi saldım ve aksine kilo aldım suan 30 kilo fazlalığım var ama ben 20sini yani doğum kilomu versem bile yeter bana yarın tekrar baslıcam bu diyete inş.eskisi gibi gene verebilirim ben daha cok haslanmıs tavuk ve limon yemiştim daha öncesinde yada balık ve limon bunlar cabuk zayıflatıo kahvaltıdada beyaz peynir ve yumurta yiordum ama busefer ceşiti brazdaha arttırabilirim cocuk emziriorum cünkü yarın baslıcam bakalım hadi bismillah :)
Gün içinde yediklerin çok az , bu diyetin özelliği aç kalmadan , sinirlenmeden ve yüzümüz çökmeden zayıflamamız...Tokluk hissine ulaşıncaya kadar yiyebildiğimiz için devam edebilioruz..Diğer diyetlerin yarım bırakılmasının sebebi doyulmuor oluşu...Ne kadar çok protein alırsak o kadar zayıflıoruz...Ben 36 ya girdim ama göstermiorum, yüzümüz kaslardan oluşuyor ve yüzümüzü bozmadan zayıflatan diyet bu, bizim yaptığımız...
Buzdolabının bi rafını kendinize ayırın, ben öyle yaptım..Krbnhdrt değeri düşük ne varsa o rafa dizin..Açlık anında büyük rahatlık...
Nuyo 1 yemek kaşığı yulaf kepeği galeta unu 3,5 puan.. 2 yk 7 puan. süper bağırsak çalıştırıo
Merhabalaaar :)
Bu yaptığınız diyeti tesadüf eseri gördüm ve hatun ilk yapışında selinin açtığı konuyu baştan sona okuyarak dün ben de bu diyeti yapmaya karar verdim ve vakit kaybetmeden bgn başladım :)
Ben de aranıza katılmak istiyorum ve sizinle yola devam etmek zayıflamak istiyorum :)
Adım Hilal, 23 yaşındayım 1.62 boyunda ve 68 kiloyum. Kimya mühendisliğinden mezun oluyorum ve Temmuz'da mezuniyetim var :) 8 temmuza kadar bu diyeti askatmadan uygulamak istyrm ve mezuniyetimde çokk güzel olmaaakkkkk :)
Bugünkü menümü yazıyorum :)
Sabah okula gitmeden önce sahanda yumurta ama yarısını anca yedim :) 2 zeytin, 2 dilim de domates,
4 gibi 1 tabak bamya
8 gibi de hindi salam ve ayrann :)
Cevap için teşekkür ederim :]
Şu an için 15 kilo vermek istiyorum, ilaveten spor da yapıyorum.
Sizce ne kadar bir sürede verebilirim?
sağol canım, sabah, 3 yumurta 2 yk yulaf kepegini çırptım, teflonda pişirdim, sadece onu yedim, inanırmısın bu saate kadar hiç acıkmadım,süper tok tutuyor
Hoşgeldin ve bebeğini sağlık ve afiyetle büyüt demek istedim..Kesinlikle yine zayıflayabilirsin, zaten bunu bi kez başarmışsın,yeniden yapmak ilkiinden daha kolay.:) ben kendimden biliorum ...bizler bu diyetin zihniyetini , temel prensiplerini çok ii bilioruz..Kolay gelsin sana ...
hoşgeldin canım, inşallah istediğin kiloya kolay ve sağlıklı şekilde ulaşırsın, hep birlikte :)
58. gün veee -11Kgdayım canlar...
Merhaba tekrardan, menümü yazmaya geldim :)
sabah 1 yumurta bol peynir şekersiz 1 fincan çay (0 kb)
öğle köfte 2 kaşık yoğurt (4 kb)
ara 7-8 yeşil erik ve 8-9 tane kiraz (6+4 kb)
akşam 2 kaşık bezelye bol kuşbaşı etli ve 1 kaşık pilav (yaklaşık 20 kb sanırım)
2 litre de su içtim :)
Toplam 34 kb ile günü kapatıyorum :)