Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar lütfen yardım edin bir ayda kac kilo verebilirim haziran sonu düğünüm var ve ben daha çok kilo alıyorum 75kiloyum Suan 1.64kilo biraz iradesizim ne yapayim ben sastim kaldım şişman gelin olacagim off lütfen yardım

diyete geç kaldın diyip canını sıkmıycam esracım, önünde TAM 30 GÜN var ve yapabilirsin....bizler normalde günde 50 puanı geçmiyerek zayıflıoruz, bazımız hızlı bazımız yavaş ama hepimiz sağlam zayıflıoruz..benim bu diyeti 2. yapışım, ilkinde de çok güzel sonuç almıştım. şimdi de süper gidio..sana tavsiyem :
GÜN İÇİNDE 3 KUPA YEŞİLÇAY
GÜNDE 1 KEZ FORM ÇAYI
MÜZİK EŞLİĞİNDE Bİ 30 DKKA ORYANTAL
DOĞALSAN YULAF KEPEĞİ GALETA UNU al canım bikaç paket
TATLIsız olmam diosan FORMTAKİTA 60 almalısın
VE SON OLARAK son sayfadan itibaren bi 20 sayfayı okursun benim tariflerim ve arkadaşların ÖRNEK MENÜLERİ var
ESRACIM 1 AYDA ŞAHANE SIKILAŞIRSIN, 1 BEDEN GARANTİ , TARTIDAN ÇOK GÖRÜNTÜDE MÜTHİŞ DEĞİŞECEKSİN :)
Arkadaşlar lütfen yardım edin bir ayda kac kilo verebilirim haziran sonu düğünüm var ve ben daha çok kilo alıyorum 75kiloyum Suan 1.64kilo biraz iradesizim ne yapayim ben sastim kaldım şişman gelin olacagim off lütfen yardım

diyete geç kaldın diyip canını sıkmıycam esracım, önünde TAM 30 GÜN var ve yapabilirsin....bizler normalde günde 50 puanı geçmiyerek zayıflıoruz, bazımız hızlı bazımız yavaş ama hepimiz sağlam zayıflıoruz..benim bu diyeti 2. yapışım, ilkinde de çok güzel sonuç almıştım. şimdi de süper gidio..sana tavsiyem :
GÜNDE 1 KEZ FORM ÇAYI
VE SON OLARAK son sayfadan itibaren bi 20 sayfayı okursun benim tariflerim ve arkadaşların ÖRNEK MENÜLERİ var
ESRACIM 1 AYDA ŞAHANE SIKILAŞIRSIN, 1 BEDEN GARANTİ , TARTIDAN ÇOK GÖRÜNTÜDE MÜTHİŞ DEĞİŞECEKSİN :)

İnşallah hatunCum normalde yine diyeteydim hep açım daha önce bende bu diyetle bir ayda 5 kilo verdim eskisi gibi olamıyorum tatlı bazen cikolata çekiyor canım yoksa öyle krizlerim gelmiyor iradem zayıfladı ben şişmanladim sanırım sıkıntı yaptıkça yiyorum

hatun merhaba seni tanıyorum önceden güzel kilo vermiştin yazını okuyunca
bir kez dahamı denesem diye düşünmeden edemedim..

Bugünkü menüm
sabah bi adet çizi sadece bi adet peynirli olanından nişanlım ısrar edince yemek durumunda kaldım kahvaltim
2 yumurta
biraz peynir
yarım salatalık
yarım domates
yarım dan az yeşil biber
açık çay
biraz önce de türk kahvesi ictim kac k olmuş acaba tokum Suan da ve 2litreye yakın şu ictim

hoşgeldin arkadaşım seni görmek ne güzel .....kesinlikle katıl bana , yine beraber zayıflayalım...

canım sabah kahvaltın ortalama 7 puan , kahven sadeyse 0 , tek şekerliyse 12 puan..ben birazdan düşük puanlı örnek menüler yazıcam , sana kolaylık olsun

hoşgeldin arkadaşım seni görmek ne güzel .....kesinlikle katıl bana , yine beraber zayıflayalım...

bi ev taşıma işim var bitisn kalan kilollarım için düşünüyorum.
işede girdimm öglenleri ton balık yanında zero kurtarıcı olur :KK34:

merhaba kızlar, diyeti biraz bozduğum için birşey yazmak istemedim yani utandım şu anda 71 kiloyum, inşallah yarın sabah başlıyorum. 1 kilo aldım, bugün kendime söylenmekle geçti:KK14:

GÜNDE 1 KEZ FORM ÇAYI

canım süpersin, banada moral oldu, söylediklerini bende yapmaya çalışacağımEn Büyük KK

kızlar, 2 yemek kaşığı yulaf kepeğinde kaç kb var, bileniniz varmı? bende kabızlık başladı.

nerelerdesin cnm yaaa :KK43:
kimse menüme yorum yapmayinca ben biraktimm :KK43::KK43::KK43::KK43:
ama devam etmek istiyorummm
cnm sen neler yedin yazarmisin
yumurtadan filan tiksindim ben ya

geldım canm

ama bırakmak yok canım bugun bozdun dıyelım yarın hıc bısı olmamıs gıbı aynen devam et moralını sakın bozma

yumurta haslama olsada yıyemıormusun aslında cok tok tutar saf proteın :KK34: ben yazıorum menumu

sabah
2 dılım uno denge lıght
peynır
zeytın
yumurta

ara
15 gr fındık

ogle
tavuk doner
salata

ara
az kıraz

aksam
ızgara sucuk
dıet kola

3 lt su

:KK9::KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
Merhabalaaar :)

Bu yaptığınız diyeti tesadüf eseri gördüm ve hatun ilk yapışında selinin açtığı konuyu baştan sona okuyarak dün ben de bu diyeti yapmaya karar verdim ve vakit kaybetmeden bgn başladım :)

Ben de aranıza katılmak istiyorum ve sizinle yola devam etmek zayıflamak istiyorum :)

Adım Hilal, 23 yaşındayım 1.62 boyunda ve 68 kiloyum. Kimya mühendisliğinden mezun oluyorum ve Temmuz'da mezuniyetim var :) 8 temmuza kadar bu diyeti askatmadan uygulamak istyrm ve mezuniyetimde çokk güzel olmaaakkkkk :)

Bugünkü menümü yazıyorum :)

Sabah okula gitmeden önce sahanda yumurta ama yarısını anca yedim :) 2 zeytin, 2 dilim de domates,
4 gibi 1 tabak bamya
8 gibi de hindi salam ve ayrann :)

Son düzenleme:
Merhaba.
Günlük karbonhidratı kaç gram aralığında tutuyorsunuz?
Ve kilo verenler ne kadar verdiklerini paylaşabilir mi? :]
Teşekkürler.

Hatunlar menülerimizi düzenli paylaşıp mümkün old. kadar puanlarıyla beraber...Puanlama ilk başta zor gelse de bi süre sonra otomatikleşiosunuz...Yardım istediğiniz anda ben burda olucam inşallah...
Bu akşam bi arkadaşa davetliydik çaya, naapsam dedim, yesem olmaz yemesem olmaz .Kalktım , diyet limonlu bi pasta yaptım, elim boş gitmiyeyim ve yiyeceğim şey kilo aldırmasın fikriyle ! tuzlulardan kısır aldım tabağıma, tatlı olarak limonlu pastamdan ve şekersiz çay...Geceyi en az hasarla atlatmış oldum :)
Şunu diorum ÇÖZÜM BİZİZ !bahane yok çözüm var...:)

Günlük 50 puanı geçmeyerek zayıflıoruz...Eğer acelemiz varsa ilk bi hafta 30 puan, hızlı zayıflatıo, bende öyle olmuştu...En güzeli yavaş ama sağlam zayıflamak...
Merhaba.
Günlük karbonhidratı kaç gram aralığında tutuyorsunuz?
Ve kilo verenler ne kadar verdiklerini paylaşabilir mi? :]
Teşekkürler.

Gün içinde yediklerin çok az , bu diyetin özelliği aç kalmadan , sinirlenmeden ve yüzümüz çökmeden zayıflamamız...Tokluk hissine ulaşıncaya kadar yiyebildiğimiz için devam edebilioruz..Diğer diyetlerin yarım bırakılmasının sebebi doyulmuor oluşu...Ne kadar çok protein alırsak o kadar zayıflıoruz...Ben 36 ya girdim ama göstermiorum, yüzümüz kaslardan oluşuyor ve yüzümüzü bozmadan zayıflatan diyet bu, bizim yaptığımız...
Buzdolabının bi rafını kendinize ayırın, ben öyle yaptım..Krbnhdrt değeri düşük ne varsa o rafa dizin..Açlık anında büyük rahatlık...

doğalsan geçmişin tadı ! 100 gramında 33 puan krbnhdrt var ve dokusu yulaf kepeği galeta ununa göre daha bi ince ! Ekmek yapmak için çok ideal, poaça , krep ve rulo pasta tabanı için de :)Normal unun 100 gramında 78 puan krbn var... Doğalsanın bu iki ürününü mutlaka edinin hatunlar.Hazmı o kadar rahat ki karnımdaki hafif şişlikten eser kalmadı, düzenli tuvalete çıkarıo , hiç zorlanmadan..Yarın kısmetse kendime lahmacun yapıcam, inşallah paylaşıcam burda..

X