Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Eğer imkanınız varsa bi mutfak tartısı alın, gram gram ölçün.. hem motive edio hem puanlamada hataya izin vermio.. Ben Sinbonunkini aldım, 27 tl fiyatı, mutfak tezgahına koyun , gözünüzün önünde olsun, diyeti daha bi ciddiye almanızı sağlıycak

merhaba kızlar ben 2 yıl önce bu diyeti yapmıştım ve 20 kilo vermiştim ama evlendikten sonra ve doğum yaptıktan sonra fazlasıyla geri aldım doğumdan kalan 20 kilom var sezeryanda olunca baslarda veriordum aslında ama sonrasında süt olsun dye kendimi saldım ve aksine kilo aldım suan 30 kilo fazlalığım var ama ben 20sini yani doğum kilomu versem bile yeter bana yarın tekrar baslıcam bu diyete inş.eskisi gibi gene verebilirim ben daha cok haslanmıs tavuk ve limon yemiştim daha öncesinde yada balık ve limon bunlar cabuk zayıflatıo kahvaltıdada beyaz peynir ve yumurta yiordum ama busefer ceşiti brazdaha arttırabilirim cocuk emziriorum cünkü yarın baslıcam bakalım hadi bismillah :)

Küçük bi not defteri çok işe yarıor, her an netteki listeyi açıp , ya şu kaç karbondu , diye bakmak yerine sık yediğimiz şeyleri ve puanlarını not etmek daha kolay...Ben bi de kaç gram kaç kaşık , hesabını da tutuorum, aynı şeyi defalarca ölçüp tartmamak . , zamandan kazanmak için

Hoşgeldin ve bebeğini sağlık ve afiyetle büyüt demek istedim..Kesinlikle yine zayıflayabilirsin, zaten bunu bi kez başarmışsın,yeniden yapmak ilkiinden daha kolay.:) ben kendimden biliorum ...bizler bu diyetin zihniyetini , temel prensiplerini çok ii bilioruz..Kolay gelsin sana ...

zayıfladıkça artan azim...oğlum bu akşam '' anne , harbiden inceliosun '' dedi ya dünyalar benim oldu ! Ekidendi o 1 gram et 1000 ayıp örter lafı..Düşünüorum da eskiden kilolu olmakla şimdiki zaman arasında ciddi bi fark var. hormonlu katkılı gıdalar....şimdiki zamanda kilolu olmak bi çok hastalığa zemin hazırlıo...GDO olmadığı yıllarda hafif kilolu insanların yanaklarından sağlık fışkırırdı. kanlı canlı dediklerinden....

Teşekkür ederim öncelikle cevap için :) aslında az olduğunun farkındayım ama bu hafta tez yazımları falan filan derken yemek yeme düzenm bozuldu tamamen çnkü yazdıklarımda bi yer kafama takılınca en olmadık zamanda kalkıp avcılardan maslağa hocamın yanına gtmek zorunda kaldığım günler oldu haliyle zaman zaman öğün atlatmalar az yemeler olduğu için durum bu ve ben stres altındayken yemek yiyemeyenlerdenim :) ama evde olduğum süre içerisinde aç kalmamaya ve öğünlerimi dengeli tutmaya çalışıyorum :) Yarın tezimi teslim ediyorum sanırım benim için her açıdan bir dönüm noktası olacak :)

Bilgilerinizden tariflerinizden ve en önemlisi desteğinizden faydalanarak ben de bu yoldayım artık :) puan listesini çıkarıp astım dolabıma ama hala hesaplarken kafam karışıo bazen sanırım bir süre sonra düzene girer :) menülerimi burda paylaşıcam, vakit buldukça yorumlarsanız çok sevinirimm :)

Nuyo 1 yemek kaşığı yulaf kepeği galeta unu 3,5 puan.. 2 yk 7 puan. süper bağırsak çalıştırıo

sağol canım, sabah, 3 yumurta 2 yk yulaf kepegini çırptım, teflonda pişirdim, sadece onu yedim, inanırmısın bu saate kadar hiç acıkmadım,süper tok tutuyor

hoşgeldin canım, inşallah istediğin kiloya kolay ve sağlıklı şekilde ulaşırsın, hep birlikte :)

Cevap için teşekkür ederim :]
Şu an için 15 kilo vermek istiyorum, ilaveten spor da yapıyorum.
Sizce ne kadar bir sürede verebilirim?

Bünyenize bağlı ama spor yaptığınız için hızlı verirsiniz illaki....15 kiloyu 2 ayda da veren oldu 4 ayda da , metabolizma kişiye özel..benim bi arkadaşım 1,5 ayda 12 kilo vermişti :)
Cevap için teşekkür ederim :]
Şu an için 15 kilo vermek istiyorum, ilaveten spor da yapıyorum.
Sizce ne kadar bir sürede verebilirim?

Yarın ben de aranıza katılmak istiyorum :]
Ama ben 40-50 gramın altına düşmemeye gayret edicem çünkü spor yapıyorum ve spor kandaki insülin değerini zaten düşürüyor :]
Daha düşük hedeflerde spor yapacak enerjiyi bulamam.

Çok sevindim , afiyet olsun..:)Bu yaza bu topic damgasını vuracak İNŞALLAH...
sağol canım, sabah, 3 yumurta 2 yk yulaf kepegini çırptım, teflonda pişirdim, sadece onu yedim, inanırmısın bu saate kadar hiç acıkmadım,süper tok tutuyor

Sabah aynaya baktığınızda yüz ovalinin , çenenin ve gözlerinizin belirginleşmesi :)
Eee yağlar bedenimizi terketmeye başladı !
Gün içinde eğilip kalkarken , merdiven, yürüyüş vb.durumlarda ''daha bi rahat hareket ediorum yaa maşallah bana '' demeniz
Hergün üstümüze geçirdiğimiz taytın eşofmanın daha bi kolay giyilior olması !

hb canım tşk ederim aynen tatlım inş.tekrardan verebilirim bugün basladım bakalım sonuc ne olcak :)haziranda kızımın doğum günü var ozamana kadar en azından 10 kilo vermem lazım :)

hoşgeldin canım, inşallah istediğin kiloya kolay ve sağlıklı şekilde ulaşırsın, hep birlikte :)

Hoşbulduk canımm, umarım hepimiz istediğimiz kilolara kolayca ineriz. Burası çok güzel ortam şahane destek mükemmel çok hoşuma gitti :)

58. gün veee -11Kgdayım canlar...

Tebrik ederim cnmmm Darısı başımızaaaaa :)

Merhaba tekrardan, menümü yazmaya geldim :)

sabah 1 yumurta bol peynir şekersiz 1 fincan çay (0 kb)
öğle köfte 2 kaşık yoğurt (4 kb)
ara 7-8 yeşil erik ve 8-9 tane kiraz (6+4 kb)
akşam 2 kaşık bezelye bol kuşbaşı etli ve 1 kaşık pilav (yaklaşık 20 kb sanırım)

2 litre de su içtim :)

Toplam 34 kb ile günü kapatıyorum :)

süper menü :) yalnız köftede ekmek içi varsa dikkate almak lazım .iki dilim ekmek içi olsa 16 puan desek dahi yine barajı 50 aşmadığın için sorun yok :)

Sağlık ve mutlulukla geçecek nice yılları olsun kızının... Haziranın kaçı tam olarak? o güne kadar hedef kilo belirler seni motive ederiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…