Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Önce sağlık, benim klasik duam '' Rabbim evlat acısı göstermesin, can derdine düşürmesin ''...Amin..Mutluluk çok yönlü bi kavram..içinde çok şey barındıran.Bizi erkeklerden daha farklı kılan biçok şey var aslında ama '' hepimizi burda tutan, yüzlerimizi görmeyip seslerimizi duymadan arkadaş kılan şey ''....KİLO VERME İSTEĞİMİZ! bu biz kadınlarda erkeklere göre daha ön planda bi durum,birlikte harekete geçmemizi sağlayan ortak bi hedef!
Ve biz hatunlar çok daha ii organize olup sonuca gidebiliyoruz...Topiğe ilgi az gibi görünüo , paylaşımlara bakıldığında ? Ama hiç öyle deil, kaçak güreşio biçok hatun, okuyup okuyup çıkıolar.. Kızmıorum bilakis. Demek ki okunmaya değer bulunuoruz hepimiz AMA yazarak anlatarak sorarak katılsalar daha güzel olmaz mı ? DAHA KALABALIK VE DAHA GÜÇLÜ oluruz...Tüm okuyanalara sesleniorum , LÜTFEN KATILIN BİZE , BİRLİKTE BAŞARALIM ....

senin mesajını okuyunca yazmadan duramadım ,evet ben okuyup okuyup kaçıyorum.Buradan öğrendiklerimi uyguladım ve hayatımda çok şey değişti geçen sene bu aylarda 92,5 kiloydum şimdi 79,5 kiloyum...Hayatımdan ekmeği çıkardım akşamları yemek yemiyorum ama sizler kadar katı uygulamıyorum bunu..Mesela sebzeyi karbonhidrattan saymıyorum onda sınır koymuyorum (mısır bezelye hariç) ..Ben bunu hayatıma böyle soktum azaltabildiğim kadar karbonhidratı azalttım.Ha bir de akşamları 500 defa ip atlıyorum,20 dk. yürüyorum.Verdiğim kilo az gibi görünebilir ama beden olarak çok farketti.Bir de kendime zulmetmeden her şeyden yiyerek bi gün kaçırdıysam ertesi gün dikkat ederek devam ediyorum kilo vermem hala devam ediyor...

Son düzenleme:
Zlf bak ne güzel ....yazdikların çok hoş, ben okuyup mutlu oldum :) yöntemin de gayet güzel ve başarılı . Tebrikler , yaşam şeklin olmuş anladığım kadarıyla ...Arada yaz lütfen, farklı tariflerin olur , menün olur paylaş bizlerle ...

Duan çok güzel, Allah kimseye sevdiklerinin acısını yaşatmasın.
Ben başlığı takip ediyorum ama henüz tatilde olmadığım için uygulama aşamasına geçemedim :]
Her tarafım kb diyetine hiç de uygun olmayan yiyeceklerle dolu
Şimdilik takip etmekle yetiniyorum, tatile girer girmez daha aktif olacağım başlıkta :101:
Tariflerine baktım, hepsi birbirinden güzel, ellerine sağlık.
Özellikle kıymalı pazı tarifine bayıldım; pazıdır, ıspanaktır çok severim :]
Diyete devam edenlerin daha aktif katılımını bekliyorum ben de, menülerinizi paylaşabilirsiniz mesela, bize de fikir olur :]
Başlayınca ben de paylaşacağım mutlaka

kısa bi tatlin ardından yine geldim burdayım hanımlar :)

gittim amaaa beslenmemi de bozmadım :) insanları şimdilik talatmanın yolunu buldum yemekler kafama göre olmazsa ayy midem rahatsız bn şunlardan yiyeyim diyerek atlatıyorum, yok diyet neymiş ye ye ye triplerini engellemek adına :)

eve gelir gelmez buraya uğradm ben yokken neler olmuş diye sanırım çok alıştım ben buraya :)

akşam gelir menümü yazarım ve bu arada deyinmeden edemiycem tarifler tek kelimeyle mü-kem-mellll :) ilk fırsatta alışverişe çıkıp yapıcam :)

kızlar çok mutluyum 69 kiloyu gördüm sonunda, darısı başınıza

Güzel sözlerin için teşekkür ederim, senin tatilini artık ben de bekliorum, menülerin bizimle olcak o zaman :)

Hoşgeldin :) tatilin ii geçmiştir inşallah, diyete uymana çok sevindim :) artı bu tatil metabolizmanı da hızlandırmıştır,, tarifler dewam edicek inşallah...teşekkürler arkadaşım

teşekkür ederim atlattım gibi....10 kilo vermişssin müthiş bişey bu, tebrikler..bizle kal lütfen , bilgine , menülerine ihtiyacımız var..motivasyonu yüksek tuttuğumuz , dağılmadığımız sürece BİZİ KİMSE TUTAMAZ ...

o güzel dualarına amin diyorum canım.

haklısın, bu arada katılımı az görünce ben boşluyorum burayı, ama diyetimi yapıyorum.
katılım fazla olursa daha fazla motive oluyor insan.

söz veriyorum canım, bundan sonra hergün burdayım, menülerimide yazacağım artık.

nasıl gidio ? bebeğini öp benim için lütfen, Allah bi ömür sağlık ve afiyet versin inşallah...

ay ne güzel kızlar ya sayfayı böyle aktif görmek cidden insanı motive edior :) kim nekadar verdi kızlar kilolarımızı yazsak nkdr zamnda ne kdr verdgimzi :)hatuncum tatlım semiz otu tarifine bayıldım ben hiç öyle yemek yemiordum bak onu denicem sadece salcada cevrilmiş tavuk yiyordum tavuk daha cabuk verdirior diye :)sen ne kadar verdin canım nezamandır yapıorsun

merhaba canım, haklısın verdiğimiz kiloları yazarsak herkes için motive olacaktır.
benimle başlayalım ben diyete başlayalı 41 gün oldu 10 kilo verdim, 79 kilodan 69 kiloya indim.

1 kase mantar 0.6 puan
100 gram rende kaşar 1 puan
1 tatlı kaşığı tereyağ
1,5 puanlık öğün

sabah-öğle bir oldu, 1 yumurta peynir şekersiz çay 0 puan
arada az miktarda balık kraker
akşam 1 kase tarhana çorbası ve az bamya
100 gr kadar kiraz
hem misafirim vardı hem de laflarken iyi geldiği için fındık ve bir iki cips yedim coca cola zero ile beraber sanırım bgn kendi kendime nazar değdirdim :/

gunaydın kızlar

dunku menum

2 dılım uno denge 12 p
peynır 0,5 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
150 gr kıraz 12 p

oğle
tavuk nugget 8 p

ara
erık 6 p

aksam
tavuk sote yagsz 0 p
domates,salatalık,taze sogan 8 p

3 lt su 25 dakıka jıllen mıchales egzersızzzzz

yazdıklarımdan bir kişi bile faydalanırsa ben de mutlu olurum..Ben doğumla kilo aldım 5 yıldır kiloluyum denemediğim yöntem ilaç kalmadı desem yeridir.Kilo çok önemli bir sağlık sorunu ,yaşamayan bilemez.Daha öncesinde normal kiloda olduğum için aradaki farkı kilonun insanı ne kadar zorladığını biliyorum.Bundan sonra sadece okuyup kaçmıyorum ben de sizinleyim :) Dediğim gibi bir kişi bile etkilense kar..Ben hızlı,kolay ve etkili olarak bu yöntemi görüyorum olabildiği kadar az karbonhidrat,istediğin kadar doyana kadar protein..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…