Arkadaşlar lütfen yardım edin bir ayda kac kilo verebilirim haziran sonu düğünüm var ve ben daha çok kilo alıyorum 75kiloyum Suan 1.64kilo biraz iradesizim ne yapayim ben sastim kaldım şişman gelin olacagim off lütfen yardım
diyete geç kaldın diyip canını sıkmıycam esracım, önünde TAM 30 GÜN var ve yapabilirsin....bizler normalde günde 50 puanı geçmiyerek zayıflıoruz, bazımız hızlı bazımız yavaş ama hepimiz sağlam zayıflıoruz..benim bu diyeti 2. yapışım, ilkinde de çok güzel sonuç almıştım. şimdi de süper gidio..sana tavsiyem :GÜN İÇİNDE 3 KUPA YEŞİLÇAY
GÜNDE 1 KEZ FORM ÇAYI
MÜZİK EŞLİĞİNDE Bİ 30 DKKA ORYANTAL
DOĞALSAN YULAF KEPEĞİ GALETA UNU al canım bikaç paket
TATLIsız olmam diosan FORMTAKİTA 60 almalısın
VE SON OLARAK son sayfadan itibaren bi 20 sayfayı okursun benim tariflerim ve arkadaşların ÖRNEK MENÜLERİ var
ESRACIM 1 AYDA ŞAHANE SIKILAŞIRSIN, 1 BEDEN GARANTİ , TARTIDAN ÇOK GÖRÜNTÜDE MÜTHİŞ DEĞİŞECEKSİN :)
hoşgeldin arkadaşım seni görmek ne güzel .....kesinlikle katıl bana , yine beraber zayıflayalım...
diyete geç kaldın diyip canını sıkmıycam esracım, önünde TAM 30 GÜN var ve yapabilirsin....bizler normalde günde 50 puanı geçmiyerek zayıflıoruz, bazımız hızlı bazımız yavaş ama hepimiz sağlam zayıflıoruz..benim bu diyeti 2. yapışım, ilkinde de çok güzel sonuç almıştım. şimdi de süper gidio..sana tavsiyem :GÜN İÇİNDE 3 KUPA YEŞİLÇAY
GÜNDE 1 KEZ FORM ÇAYI
MÜZİK EŞLİĞİNDE Bİ 30 DKKA ORYANTAL
DOĞALSAN YULAF KEPEĞİ GALETA UNU al canım bikaç paket
TATLIsız olmam diosan FORMTAKİTA 60 almalısın
VE SON OLARAK son sayfadan itibaren bi 20 sayfayı okursun benim tariflerim ve arkadaşların ÖRNEK MENÜLERİ var
ESRACIM 1 AYDA ŞAHANE SIKILAŞIRSIN, 1 BEDEN GARANTİ , TARTIDAN ÇOK GÖRÜNTÜDE MÜTHİŞ DEĞİŞECEKSİN :)
nerelerdesin cnm yaaa
kimse menüme yorum yapmayinca ben biraktimm
ama devam etmek istiyorummm
cnm sen neler yedin yazarmisin
yumurtadan filan tiksindim ben ya
Merhaba.
Günlük karbonhidratı kaç gram aralığında tutuyorsunuz?
Ve kilo verenler ne kadar verdiklerini paylaşabilir mi? :]
Teşekkürler.