Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar, bu sabah hem sevindim hemde şaşırdım ben haftada 1 tartılıyorum, bu hafta 3 kilo vermişim, gerçi dün isal olmuştum onun etkisi varmı bilmiyorum, neyse olsun yinede mutluyum.
darısı başınıza:KK16: isal olmak hariç:KK1:

tebrik ederim bol eksili günler olsun spor desteği başladımı

canım, umarım lokmalar tartıda + olarak geçmemiştir, geçse bile üzülme o kilo çabuk gider.
kız bu arada canım acayip lokma çekti:KK1:

inş gider bi 2kilo verdim ya cozuttum iyice inş yarından itibaren toparlıyorum bu kocanın evde olması bana hiç yaramıyor :KK43:(

Farklı değerlerde gördüğün besinleri paylaşır mısın bizimle?

tabiki
mesela bu sitede poğça börek tarzı hamurişine 100 gr 36 kb dio elimdeki listede 65 kb
1 su b. süt 8 kb dio elmdeki liste 6
cevizin 100 gramına 10 kb dio listedemde 50 grmna 10 kb dio
bisküvi 1 adetine 9 puan dio listemde 4 puan dio
bezelye yemeği 11 kb dio listemde 45 kb yazıo

daha birçok böyle örnek var.biraz karışık oldu ama.benm kafam çok karıştı.

buarada 1 haftada 2 kilo vermiş bulunmktayım.bugün biraz bozdum ama :nazar:

Uzman diyetisyen YÜKSEL TURAN TAŞDEMİRin sayfasında da cevizin KRBNHDRT DEĞERİNE 0 PUAN DİO !!! ŞAŞIRDIM ...
BENCE BİZ KENDİ LİSTEMİZE UYALIM, SONUÇTA BEN KENDİ ADIMA BU LİSTEYLE ZAYIFLADIM 2009 DA

regl olcam tabi olabilirsem ? kullandığım kist ilaçlarından çok mümkün görünmüo ama ...kilo vermem durdu :KK43: hızlandırmak için naapmak lazım metobolizmayı, yeşilçay içmek dışında hatunlar ?

Sabah
2yumurta ve 100 gram kaşar rendesiyle yapılmış omlet 1 puan
1 küçük domates 3 puan
1 şekersiz çay
Öğlen
hindi göğüsten yapılmış 2 biber 2 domates ilaveli sotenin yarısı 6 puan
1 y,kaşığı yoğurt 2 puan
ara yeşil çay, ayvalı ıhlamur, adaçayı ve form çay 0 puan
Akşam
aynı yemeğin , hindi sotenin kalan yarısı 6 puan
üzerine dilim limonlu çay 0 puan
100 gram yeşil erik 6 puan
TOTAL de 22 puan,
( bu saatten sonra gece mide kazınması yaşarsam ki kuvvetle muhtemel , aç-bitir salam yiyeceğim 0 puan..)

tebrik ederim bol eksili günler olsun spor desteği başladımı

teşekkür ederim canım, spora başladım, dün eşimle yürüyüşe çıktık eşimin bacakları uzun olduğu için o yürüyor, ben koşuyordum:KK1:
fazla zorlamamak ve hızlı yürümemek lazım ayaklarımın altı ağrıyor.

Uzman diyetisyen YÜKSEL TURAN TAŞDEMİRin sayfasında da cevizin KRBNHDRT DEĞERİNE 0 PUAN DİO !!! ŞAŞIRDIM ...
BENCE BİZ KENDİ LİSTEMİZE UYALIM, SONUÇTA BEN KENDİ ADIMA BU LİSTEYLE ZAYIFLADIM 2009 DA

haklısın canım, bende bizim listeye göre diyet yapıp öyle kilo vermiştim.
ceviz fındık fıstığı abartıp yersek kb si az ama kilo vermeyi yavaşlatıyor, bende öyle olmuştu.

regl olcam tabi olabilirsem ? kullandığım kist ilaçlarından çok mümkün görünmüo ama ...kilo vermem durdu :KK43: hızlandırmak için naapmak lazım metobolizmayı, yeşilçay içmek dışında hatunlar ?

ben regli dönemlerinde, doğadanın 7 otlu çayı var onu içiyorum, içinde sinameki yok, deneyebilirsin.

Cankız, ekmek nasıldı , kızarmış , tambuğday vb? puanı ona göre değişio..1 domates 6 puan. 1 dilim peynir demişsin 1 puan diyelim,yumurta 0...Akşam yediğin tavuk sadeyse 0 puan, sebzeliyse değişir . totalde ekmek hariç 7 edio ki bu süper ! ekmeği kızarmış yediğini düşünürsek 8 puan daha ekleriz

ay canim siyah ekmektii
birdakine kizartip yicemm

bugünkü menüm
sabah yok
öglen 2tane yumurta
1dilim beyaz peynir
yarim domates
bir kac dilimde sucuk

aksam
firinda sade tavuk

2litre su
1saat yürüyüs
iyimi kizlarr sizcee

bugünkü menüm
sabah yok
öglen 2tane yumurta
1dilim beyaz peynir
yarim domates
bir kac dilimde sucuk

aksam
firinda sade tavuk

2litre su
1saat yürüyüs
iyimi kizlarr sizcee

süpersin, menün çok iyi, daha ne olsun:nazar:

Sabah prote'n alarak g]ne ba;lamak daha 'y' b'z'm d'yette hatun \ v]c]dun .ali;masi lazim yakmak '.'n ya[lari\ men]n normalde 10 numara ama sbahi atlamamaliyiz
bugünkü menüm
sabah yok
öglen 2tane yumurta
1dilim beyaz peynir
yarim domates
bir kac dilimde sucuk

aksam
firinda sade tavuk

2litre su
1saat yürüyüs
iyimi kizlarr sizcee

Sabah prote'n alarak g]ne ba;lamak daha 'y' b'z'm d'yette hatun \ v]c]dun .ali;masi lazim yakmak '.'n ya[lari\ men]n normalde 10 numara ama sbahi atlamamaliyiz

canim ama ben saat 12de kalkiyorum 2de filanda ancak yiyebiliyorumm
nasil yapiyim sence birde baklavanin puani kac acaba

50. gün ve -10Kg oldu kızlar...:KK9:
Şu an 68.8 :)
55e kadar yolu var...:KK16:

gunaydın kızlAR BEN bu dıyete gecen mayıs basladım ve 4,5 ayda 20 kılo verdım halada koruyoum kılomu ama 8-9 kılo daha vermek ıstıorum dunku menumu paylasmak ıstıorum gercı dunden bugune +300 gr almısım menumle ama neyse bugun toplarım :KK37:

sabah
2 dılım uno denge ıyıce kızarmıs 12 p
peynır 0,5 p
zeytın 1 p
yumurta 0 p
mınık domates 2 p

ara
100 gr adet yesıl erık 6 p

ogle
sımıt 25 p
cecıl peynırı 1 p

ara