Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin bende başlamıştım ama sonra 1 aylık bi tatile gidince yarım kaldı suanda 69 um 64 olmak istiyorum neler yaptın günü genelde kaç puanla kapattın genelde neler yedin spor yaptın mı yada ektra bişeyler yaptın mı soru yağmuru oldu ama cvplarsan sevinirim :) yarın inş tekrardan devam
az önce artık dayanamayıp 1 tane küçük paketlerden satılan cocostar yedim ve eydkten sonra nedense midem bulandı ama napim regl ooldum ve dayanamıorum çok pişmanım çooooooooooookkkkkkkkkk
Salı günü itibariyle başladığım 4 günlük süreçte giden kilo 1,5 ....
geriye kaldı10 kilo ..
YULAF KEPEĞİ GALETA UNU tüketmeye başladığımda ilk farkettiğim metobolizmamı hızlandırması oldu, bağırsaklarınızı çalıştırıyo, tartıdaki değişiklikten önce ise bedeninizin sıkılaştığını farkediosunuz, BESİN DEĞERLERİnin güzelliği de ayrı bir artı :)
Eşim gripli , anneler gününde bana hediyesi galiba :) Hepimizin günü kutlu olsun hatunlar , anne olanların da adayların da :)
akşam öğünüm2 yumurta 0 puan
1 yemek kaşığı yulaf kepeği galeta unu 3,5 puan
100 gram kaşar peyniri 1 puan
toplamda 4.5 puana doyurucu leziz bi omlet yedim
merhaba canım, ben daha önce 91 kilodan 66 kiloya düşmüştüm ama diyeti bırakıp sığır gibi yediğim için kiloların bir kısmını geri aldım, neyse zararın neresinden dönersen kar, kilo verdikten sonra hep dikkat etmek ve yediklerini dengede tutmak lazım.
ne yaptığıma gelince ben yumurta, peynir vs.. yanında 1 kilo salatalık yarım kilo domates(gün içinde yiyorum bir oturuşta değil)
salatalık bağırsaklarıma çok iyi geliyor kabızlık problemi çekmiyorum ve gün içinde kafeinsiz kahve içiyorum bu kadar.
hareket yapmıyorum ama yapmaya başlicam ilk 5 kiloyu kolay veriyorum zorlanmaya başladığımda harekete başlıyorum, kilo vermem tekrar hızlanıyor.
slmm kizlarrr daha öncede yazmistim buraya bu diyeti yapicam diye baslayip bozmustumm
ben cook pis bogazim ac olmasamda biseyler yeme istegi duyuyorum sürekli cikolata yiyorumm ve sonuc 82 bucuk olmusumm
bana yardimm nolurrr cook sistimm kendimden igreniyorumm artikkkkk
bu diyeti yapmak istiyorumm ve bukez bozmak istemiyorummm bana yardimci olursaniz cok sevinirimmmm
daha öncede sormustumm ama birkez daha sormak istiyorum cünki simdi alisverise gidicemm gerekli seyleri alcam
bunlar az yada sifir puan demi ben sadece bunlari yicemde
tavuk köfte döner sucuk salam sosis peynir ayran süt sekersiz kahve yumurta ve tereyag
iyimi kizlar bunlarr sizcee
yardimci olun nolurrrr