Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

şu saatte pasta yapıorum :) kendime deil babamın misafirlerine ...Zor tabii , yiyemiyeceğin pastayı yapmak...SLOGNım : ŞİMDİYE KADAR YEDİKLERİNE SAY HATUN ! AYNADAKİ KADINI TABAĞINDA Kİ YEMEKTEN DAHA ÇOK SEVİOSAN ?

2 YUMURTA lı omlet 0 puan
yeşil çay 0 puan
öğlen
kuşbaşı ızgara 0 puan
light pepsi 0 puan puan
türk kahvesi 1/2 şekerli 6 puan
akşamüstü dana jambon 1 puan
akşam haşlama et 0 puan
1 patlıcan 1 biber kızartma 4+3=7 puan
yoğurt 2 puan
TOTAL 16 puan

şu saatte pasta yapıorum :) kendime deil babamın misafirlerine ...Zor tabii , yiyemiyeceğin pastayı yapmak...SLOGNım : ŞİMDİYE KADAR YEDİKLERİNE SAY HATUN ! AYNADAKİ KADINI TABAĞINDA Kİ YEMEKTEN DAHA ÇOK SEVİOSAN ?

canım süpersin, sloganını birşey yemek istediğimde aklıma getireceğim.En Büyük KK

kimse girmiyor artık:KK43:

nesse ben bugün yediklerimi yazayım
sabah:2yum haslanmış,peynir,maydnoz,yulaf kep ekmek,1yk pekmez,cay
öğle:tavuk ızgara ayran
öğleden sonra arkadaşa gittim 1 poaca,1kurabiye :KK43:(((((((
akşam:cacık

şuandada acıktım çayın yanında biraz peynir

gün içinde 2 yesilcay,1kahve,2lt su yatmadanda inş form cayı

merhaba canım, menülerin iyi, böyle giderse hızlı verirsin, yediğin kurabiye fazla takılma hep yapıyoruz, bende dün kb sine bakmadan 750gr süzme yoğurt yedim 56 kb almışım:KK53:

tavuk suyuna çorba yaptım, akşamdan kalan tavuk göğüs eti , karabiber, limon suyu, 1 kaşık salça ( tatlı kaşığı 3.3 puan ) ve 1 tatlı kaşığı un ( 5 puan )
bi tencere çorba , gel git içerim Totalde 8 puan

tavuk suyuna çorba yaptım, akşamdan kalan tavuk göğüs eti , karabiber, limon suyu, 1 kaşık salça ( tatlı kaşığı 3.3 puan ) ve 1 tatlı kaşığı un ( 5 puan )

benm tavukta haslanıyor bende çorba yapacağım havada soguk sıcak sıcak iyi gider

merhaba canım, menülerin iyi, böyle giderse hızlı verirsin, yediğin kurabiye fazla takılma hep yapıyoruz, bende dün kb sine bakmadan 750gr süzme yoğurt yedim 56 kb almışım:KK53:

araya misafirlikler girmese iyide 2 kilo verdim 67 oldum kaldı 3 kilo hedef 64 ilk olarak sonra tabi 60 :) senn nsl gidiyor

kaşarlı mantar yapıcam...biraz tavuk göğüs de eklerim, hem doyurucu hem 0 puan.ben kavanozdaki mantardan alıorum, daha hoşuma gidio lezzeti. besin değerlerine özellikle dikkat edicem bu sefer.yazar paylaşırım.içimizdeki heyecanı kaybetmiycez Allahın izniyle..HAYIRLI KANDİLLER

kaşarlı mantar yapıcam...biraz tavuk göğüs de eklerim, hem doyurucu hem 0 puan.ben kavanozdaki mantardan alıorum, daha hoşuma gidio lezzeti. besin değerlerine özellikle dikkat edicem bu sefer.yazar paylaşırım.içimizdeki heyecanı kaybetmiycez Allahın izniyle..HAYIRLI KANDİLLER

:) yemeğin iyiymş
bende dun markette peynirlere baktım da cok farkediyor en azından ambalajlı ürünlere bakarak hesap yaparsak daha iyi olur sanada hayırlı kandiller

kandil bana yaramadı lokma yaptım dağıtmak için ama yedim :KK43: sonra tabaklarım geri dolu geldi onlardanda yedim şeker komasına girdim sanırım midem bulanıyor inş yarın + olmaz tartıta :KK43:(((

Adoring , takma lokmayı ,ilk iş 2 salatalık ye lütfen, sonra 2 adet yeşilçay iç bence...hayırlı kandiller

merhaba kızlar, bu sabah hem sevindim hemde şaşırdım ben haftada 1 tartılıyorum, bu hafta 3 kilo vermişim, gerçi dün isal olmuştum onun etkisi varmı bilmiyorum, neyse olsun yinede mutluyum.
darısı başınıza:KK16: isal olmak hariç:KK1:

canım, aklıma etirdin bende çorba yapayım, hafta sonu hep çorba içerim hem değişiklik olur peynir yumurta yemekten sıkıldım.

kandil bana yaramadı lokma yaptım dağıtmak için ama yedim :KK43: sonra tabaklarım geri dolu geldi onlardanda yedim şeker komasına girdim sanırım midem bulanıyor inş yarın + olmaz tartıta :KK43:(((

canım, umarım lokmalar tartıda + olarak geçmemiştir, geçse bile üzülme o kilo çabuk gider.
kız bu arada canım acayip lokma çekti:KK1:

slm kizlarr bende basladim bugün
sabah yok
öglen1dilim ekmek
1tane domates
1tane yumurta
1dilim peynir
aksam
tavuk
iyimi kizlar kac puan etti bunlar

Cankız, ekmek nasıldı , kızarmış , tambuğday vb? puanı ona göre değişio..1 domates 6 puan. 1 dilim peynir demişsin 1 puan diyelim,yumurta 0...Akşam yediğin tavuk sadeyse 0 puan, sebzeliyse değişir . totalde ekmek hariç 7 edio ki bu süper ! ekmeği kızarmış yediğini düşünürsek 8 puan daha ekleriz
slm kizlarr bende basladim bugün
sabah yok
öglen1dilim ekmek
1tane domates
1tane yumurta
1dilim peynir
aksam
tavuk
iyimi kizlar kac puan etti bunlar

sabah 2 yumurta + 1 adet biberle yapılan omlet=3 puan
öğlen arkadaşlarla çıkılan yemekte 1,5 pirzola ızgara ve az salata ( salata 5 puan en fazla)
light cola 0 puan
akşam 1 tost 8 puan ve krbnhdrt puanı 11 olan nestle çikolata
gece acıkınca yenilen haşlama tavuk 0 puan
TOTAL 27 puan

X