Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu saatte pasta yapıorum :) kendime deil babamın misafirlerine ...Zor tabii , yiyemiyeceğin pastayı yapmak...SLOGNım : ŞİMDİYE KADAR YEDİKLERİNE SAY HATUN ! AYNADAKİ KADINI TABAĞINDA Kİ YEMEKTEN DAHA ÇOK SEVİOSAN ?
kimse girmiyor artık
nesse ben bugün yediklerimi yazayım
sabah:2yum haslanmış,peynir,maydnoz,yulaf kep ekmek,1yk pekmez,cay
öğle:tavuk ızgara ayran
öğleden sonra arkadaşa gittim 1 poaca,1kurabiye (((((((
akşam:cacık
şuandada acıktım çayın yanında biraz peynir
gün içinde 2 yesilcay,1kahve,2lt su yatmadanda inş form cayı
tavuk suyuna çorba yaptım, akşamdan kalan tavuk göğüs eti , karabiber, limon suyu, 1 kaşık salça ( tatlı kaşığı 3.3 puan ) ve 1 tatlı kaşığı un ( 5 puan )
bi tencere çorba , gel git içerim Totalde 8 puan
merhaba canım, menülerin iyi, böyle giderse hızlı verirsin, yediğin kurabiye fazla takılma hep yapıyoruz, bende dün kb sine bakmadan 750gr süzme yoğurt yedim 56 kb almışım
kaşarlı mantar yapıcam...biraz tavuk göğüs de eklerim, hem doyurucu hem 0 puan.ben kavanozdaki mantardan alıorum, daha hoşuma gidio lezzeti. besin değerlerine özellikle dikkat edicem bu sefer.yazar paylaşırım.içimizdeki heyecanı kaybetmiycez Allahın izniyle..HAYIRLI KANDİLLER
tavuk suyuna çorba yaptım, akşamdan kalan tavuk göğüs eti , karabiber, limon suyu, 1 kaşık salça ( tatlı kaşığı 3.3 puan ) ve 1 tatlı kaşığı un ( 5 puan )
bi tencere çorba , gel git içerim Totalde 8 puan
kandil bana yaramadı lokma yaptım dağıtmak için ama yedim sonra tabaklarım geri dolu geldi onlardanda yedim şeker komasına girdim sanırım midem bulanıyor inş yarın + olmaz tartıta (((
slm kizlarr bende basladim bugün
sabah yok
öglen1dilim ekmek
1tane domates
1tane yumurta
1dilim peynir
aksam
tavuk
iyimi kizlar kac puan etti bunlar
arkadaşlar burdakisitede besin değerleri ilk sayfalardaki besin değerlerinden çok farklı buna göremi hareket edicez ya kafam karıştı :44: https://www.diyetkolik.com/besin-degeri-ogren/