Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

burası çok sessizleşmiş gerçekten, benim katıldığım zamanlar daha hareketliydi.
bu arada ben 76 kiloya düştüm, başlayalı 5 gün oldu ama 3 kilo verdim:KK52:

benide kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum size. ben 1 haftadır (yarın tam bir hafta olucak) diyetimi yapıyorum. max. aldığım puan 39 oldu smdiye kadar.. değişiyor tabi atıyorum bazen 27 bazen 30 bazen 20.. bugun mesela 10,5 kb aldm.yarın tarılıcam ve buraya kaç verdiğimi yazarım. korkuyorum tartıya çıkmaya pkolu olduğum için herkesinki kadar bende etkili olmazsa diye korkuyorum. yarın inşallah 2-2,5 kilo vermişimdir.amiiiiiiiiiiiiiiiiiin:18::18::18::18::KK43::KK43:

merhaba kizlar bende araniza katilmak istiyorum fakat hesaplamayi nereye gore yapacagimi bilmiyorum

Allaahııııııııııııııım!!! az önce yıkıldım 3.günü dayanamayıp ölçüldüğümde 73.8le başladığım tartı ,72.5 görünce cok sevinmiştim.. ama bu gün tam 1 hafta oldu ve sonuc 73.1.. aglamak istiyorum. kb degerimi düşük tutabildigimm kadar düşük tutup bunu görmek revamı yaa. aglamak istiyorum deliricieem.siniirim bozuk.hemde cok.. bir bilen akıl versin nolur neden bende kg veremiyorum.hatta bi verip bir almışım:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Bugün tam 1 ayı doldurdum canlar, 78.8 ile başladım ve şu an 71.5im :)
Kaçamak yapmamaya çalıştım, tamamen ekmeği hayatımdan çıkardım.
Suyu fazla içemedim, sporda yapmadım...
55e daha çok var ama devam yılmak yok!:KK16:

Yaaa bugün kuzenim soyledi bu diyeti merak ettim hemen kk ye baktim.kizlar biri bana arkadas olsun tek başıma yapamıyorum ve bu ölçü islerinden pişirme vs anlamıyorum haziran başında nişanım var :KK43:

Yaaa bugün kuzenim soyledi bu diyeti merak ettim hemen kk ye baktim.kizlar biri bana arkadas olsun tek başıma yapamıyorum ve bu ölçü islerinden pişirme vs anlamıyorum haziran başında nişanım var :KK43:

tamam cnm ben yardımcı olabilirim çünkü bende yarın tekrar başlıorum diyete..

Allaahııııııııııııııım!!! az önce yıkıldım 3.günü dayanamayıp ölçüldüğümde 73.8le başladığım tartı ,72.5 görünce cok sevinmiştim.. ama bu gün tam 1 hafta oldu ve sonuc 73.1.. aglamak istiyorum. kb degerimi düşük tutabildigimm kadar düşük tutup bunu görmek revamı yaa. aglamak istiyorum deliricieem.siniirim bozuk.hemde cok.. bir bilen akıl versin nolur neden bende kg veremiyorum.hatta bi verip bir almışım:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

hemen sıkma canını belkide ödem vardır ..

2 yumurta , 2 ç.k. peynir ve 3-4 parça ceviz içi iyice çırpılır . teflon kek kalıbına dökülerek fırına verilir.10 dk pişirilir.Nefis bi lezzet ve en fazla 4 puan :) yanında şekersiz çay, istediğiniz kadar
Arada 1 dilim kızarmış ekmeğe (8 puan) kaymak (1kaşık 1 puan) ve m life dört mevsim reçeli sürülür...inanılmaz lezzetli. m life ın üzerindeki besin tablosunda krbnhdrt değeri yazmıo ama onun dışındaki tüm değerler var. Emin olamasam da ORGANİK bi ürün olarak krbn içermediğini düşünüorum, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Ayrıca 7 kaşık YULAF KEPEĞİ GALETA UNU sadece 25 puan !!!! Gün içinde 7 çorba kaşığının tamamını kullansak dahi ,bize bi 25 puan daha kalıor.. 50 yi geçmeden şahane kilo vermiş bi hatun olarak konuşuorum .
T....form60 toz tatlandırıcının 100 gr. ı 41 puan = yarım su bardağı ( markanın kendi sitesine bakabilirsiniz)bu ölçüyle şahane bi kek yapabilir ve bikaç dilim yiyebiliriz.. İlk firsatta tarifini yazıcam sizlere:) Tatlısız diyet sevmioruz..
Akşam için mantar sote var aklımda...tekrar yazıcam inşallah kolay gelsin hepimize

Hatunlar akşam menüsü değişti. Kaburga dolması yaptırmış eşim, sadece etinden yedim, pilavına dokunmadım ve 3 kaşık salata.
et 0 puan . 3 kaşık salata ortalama 5 puan, üzerine şekersiz kahve.
Ben gece acıkanlardanım malesef :) Ama bi B planım var! PEYNİR TABAĞI hazırlıycam ve üzerine bol çörek otu serpicem, ve zevkle yiyeceğim bi lezzet!​

3 yumurta 0 puan
1/4 paket becel 0 puan
1 su b. süt 6 puan
1y.kaşığı kakao 3,5 puan ( 7 gr.)
1/4 su b. takitaform60 20 puan
3 y.kaşığı Yulaf kepeği galeta unu 10,5 puan
Yumurta ve tatlandırıcıyı çırpıp geri kalan malzemeyi eklioruz, 1 paket kabartma tozunu da . ( listede unuttum şimdi yazıorum )
26 cm lik kek kalıbına döküp 180 derecede ortalama 20 dkk pişirioruz.
SADECE 40 PUANA Bİ KALIP NEFİS Bİ KEK ELDE ETMİŞ OLUYORUZ....:)
Ben bu keki 7 ye bölüyorum , hergüne 1 dilim ,ortalama 5,7 puancık...hadi 6 puan diyelim, hesaplaması kolay olsun...
AFİYET OLSUN

$LG 744.jpg işte kakaolu diyet kekim...

KAHVALTI
4 y.kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri (25 gr) 0 puan
2 yumurta 0 puan
1 adet sivri biber 3 puan
Bu malzemelerle yapılan omlet sadece 3 puan .
ben tereyağ kullandım, önce biberleri doğrayıp soteleyip, arkasından çırpma kabımda yumurta, kaşar ve kızarmış biberleri çırpıp teflon tavada pişirelim
10 adet yeşil zeytin 2 puan
1/2 su bardağı ceviz 10 puan
TOPLAM 15 PUANLIK DOYURUCU KAHVALTI....AFİYET OLSUN
[/COLOR][/COLOR]

HAŞLANMIŞ TAVUK GÖĞÜS 0 PUAN
1 Y.KAŞIĞI MAYONEZ 1 PUAN
2 YAPRAK MARUL 1 PUAN
2 DİLİM KIZARMIŞ EKMEK 16 PUAN
Kızarmış ekmeklerin iç yüzeylerine mayonezi sürüp diğer malzemeleri ekleyin, soğumuş tavuk göğüs parçalarının üzerine tane karabiber çekince muhteşem oluyor...Bu lezzet SADECE 18 PUAN ve uzun süre tok tutuo, tavuk etini istediğimiz kadar ekleyebiliriz , sınırsız :)

Hatunlar bu diyeti kolaylaştırmak için yulaf kepeği galeta unundan ekmek yapmak lazım, hem krbnhdrt değeri düşük hem sağlıklı, proteinin zorlaştırdığı bağırsak faaliyetlerine de destek bi ürün.Yulaf kepeğinin faydaları malumunuz ...
1 yumurta 0 puan
1 su b. süt 6 puan
4 y.kaşığı yulaf kepeği galeta unu 14 puan
1/2 paket kabartma tozu
tuz
tüm malzemeleri özleşene kadar çırpalım, arzuya göre MAHLEP ekleyebiliriz( çay kaşığı sapıyla) , ben çok yakıştırıorum, fırından yayılan miss kokusuyla...teflon 26 cm lik kek kalıbına dökelim, yine 180 derecede 15-20 dkk yetio...dilimleyerek öğünlere bölüyorum ben, 5 e bölünce daha doyumluk oluyo ve dilim başına sadece 4 puan krbn almış oluyoruz...
fırına atmadan üzerine susam- çörekotu serpilebilir.Afiyet olsun...

günaydın hatunlar.bu karbonhidrat diyetini 15 sene önce denemiştim.ozaman izmirde görev yapıyorduk.bu diyeti bana veren arkadaş bunun amerikalı pilotlar için çıkarıldığını söyledi.onların çok hareketsiz kaldıkları için göbek bölgesindeki yağların atılımı için önerilmiş demişti.uyguladım ve kilo vermiştim.sonra 3 çocuğuma kortizon kulandığım için 80 kiloda hamile kaldım.hamileliğim süresince şimdiki dukana benzer bu karbonhidrat diyetini 9 ay uyguladım.ekmekten uzak durdum.et süt peynir gibi ürünleri canım istediği gibi yedim ve 75 kiloda doğum yaptım.yani 90 kilo yerine 75 kilo bu benim için büyük bir başarı sayılır.doğumdan sonrada 3-4 ay gibi sürede 58 düştüm.tabi yaşın 31 olması bebek emzirmem kilo vermemi hızlandırdı.şimdi 42 yaşında dukanı 2 kere denedim formdaki arkadaşlar mütüş kilo verdi ama ben veremedim.bütün tahlileri yaptırdım sadece insülün direnci hariç hepsi normal çıktı.ne gizli şekerim var nede kolestrol nede hormon dengesizliği.benimle başlayanlar 10 kilo verdi ben olduğum yerde sayıyorum hatta zaman zaman +4 kg bile oluyor sonrada birden bu gidiyor.yani dengesizlikten bıktım.bu diyeti enson 10 sene önce denemiştim.belki bunu yapmaya başlasam iyi olur diyorum.en azından sebze ve karbonhidrat belirli ölçülerde var çünkü etle aram mükemel deyil.sebze bana daha çok verdiriyor.bu yüzden diyetimi değiştirmeye karar verdim.umarım bunda başarırım.

birde bu yulaf kepeği galetasının puanını nasıl hesapladınız.bu karışımı dukanda çok kulandım.tadı yenilebilir oluyor en azından kepek kokusu olmuyor.benim 15 yıl ve 10 yıl önce 2 kere denediğim bu diyeten kalan alışkanlığım olan mutfak tartım hep vardır.ozaman böyle dijital yoktu şimdi hem baskülüm hemde tartım dijital.bu diyeti uygulayabilirim gibime geliyor.40-50 puan arası tüketmek iyi yani en azından karbon hidratı biraz ekleye bilirim.bakalım bir kaç hafta deneyim.bugün başlangıcım olsun.

X