Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

canım pişsede aynı galiba paketin üzerinde gerçek değeri yazıyodur ben 60 falan hatırlıyorum :)

yapma canım yaaa :KK53: bende pişmiş olarak düşündüm yemiş bulundum :KK17: neyse sporla dengelemeye çalışırım artık :)

haftasonu tam anlamıyla cozuttum.hep böyle yapıyorum sinir oluyorum.hafta içi süper ama ne gıcığım ya evde durmak bana yaramıyooooooooo

Yaaa kizlarrr kac gündür bozmadimm
mesela 2gün bozayim sonra yeniden basliyim kilo veriyorumm ama hic bozmadan devam etimmi de gramm bile veremiyorummm ben nerde hata yapiyorummmm
sucuk salam tavuk et yumurta filan yiyorumm dönerinde puani az zannediyordummm niye böylee oluyorkiiii birde dukan bu diyete benziyormuu

Yaaa kizlarrr kac gündür bozmadimm
mesela 2gün bozayim sonra yeniden basliyim kilo veriyorumm ama hic bozmadan devam etimmi de gramm bile veremiyorummm ben nerde hata yapiyorummmm
sucuk salam tavuk et yumurta filan yiyorumm dönerinde puani az zannediyordummm niye böylee oluyorkiiii birde dukan bu diyete benziyormuu

canım bende öyleyim yaaa ama bozmıycam aslaa

Yaaa canimm ben tek basima kaldim niye hergün yazmiyorsunuzzz
bende karatay diyeti yapayim dedim ama ordada 4-5saat arayla yemek yiyebiliyorsun cook zorr benim icin gec kalktigim icinn yanliz kalmasaydim bunu yapmak cook istiyorum cünkü tam benlik bu diyet sucuk tavuk salam filann ama artik kimse yazmiyorr

Yaaa canimm ben tek basima kaldim niye hergün yazmiyorsunuzzz
bende karatay diyeti yapayim dedim ama ordada 4-5saat arayla yemek yiyebiliyorsun cook zorr benim icin gec kalktigim icinn yanliz kalmasaydim bunu yapmak cook istiyorum cünkü tam benlik bu diyet sucuk tavuk salam filann ama artik kimse yazmiyorr

canım netim kesik üzgünüm yaa:KK17:

kızlar hiçbişekilde kilo veremeyenler için dr.atkins şunu önermiş en fazla 7 gün 130 gr fındık 3 yumurta ve yağlı peynir bu üçünden yeyin en zor kilo verenler bile kilo veriyormuş bu yöntemle bunumu denesek ?

evet aslında ketojenik diyet adı altında açabiliriz daha dikkat çekici olur :)

Evett canim yaaa acalim ya kimse olmayinca ben yapamiyorum diyet filan bence adi protein diyeti olsun senin bilgin benden cok sen ac aciklama filan yazarsin bu yasak bu serbest filan diyee olmazmi

Evett canim yaaa acalim ya kimse olmayinca ben yapamiyorum diyet filan bence adi protein diyeti olsun senin bilgin benden cok sen ac aciklama filan yazarsin bu yasak bu serbest filan diyee olmazmi

tamam canım ama şimdi çıkmalıyım yarın açarım :)

tamam canım ama şimdi çıkmalıyım yarın açarım :)

Tamam canim sana iyi uykular katilanlarin kilosu yazariz herhafta bakalim kac kilo verinmis diye hrr hafta tartilma günü birde hergün menü paylasim ok
öpüyorumm seniii cook sevindim yaa

Inna nerdesinn canimmm
senii bekliyorumm
bende acarim ama senin bilgin daha fazla
hadii canimmm bekliyorumm gell artikk yaa :KK43::KK43:

kizlarrr uzun sure diyeti bozdugum halde sadece 5kilo almisim.yani bu sureicerisinde her gun hamur isleri,gece 2 lere kadar yemek.tatlilara bogulmak falan hepsi var.ben tum kilolari aldim saniyodum 5 kilo almisim.ve ben cumadan tekrar basladim 4 kilomu verdim bile.evet cok sIKI yaptim diyeti acliktan gurluyodu karnim ama degdi.cok guzel verdim.simdi devam 1 kilomu da verirsem eski kiloma inmis olucam.sonra da devami gelir ins:KK9:

X