- 17 Aralık 2007
- 178
- 10
canım pişsede aynı galiba paketin üzerinde gerçek değeri yazıyodur ben 60 falan hatırlıyorum :)
yapma canım yaaa bende pişmiş olarak düşündüm yemiş bulundum neyse sporla dengelemeye çalışırım artık :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım pişsede aynı galiba paketin üzerinde gerçek değeri yazıyodur ben 60 falan hatırlıyorum :)
Yaaa kizlarrr kac gündür bozmadimm
mesela 2gün bozayim sonra yeniden basliyim kilo veriyorumm ama hic bozmadan devam etimmi de gramm bile veremiyorummm ben nerde hata yapiyorummmm
sucuk salam tavuk et yumurta filan yiyorumm dönerinde puani az zannediyordummm niye böylee oluyorkiiii birde dukan bu diyete benziyormuu
Yaaa canimm ben tek basima kaldim niye hergün yazmiyorsunuzzz
bende karatay diyeti yapayim dedim ama ordada 4-5saat arayla yemek yiyebiliyorsun cook zorr benim icin gec kalktigim icinn yanliz kalmasaydim bunu yapmak cook istiyorum cünkü tam benlik bu diyet sucuk tavuk salam filann ama artik kimse yazmiyorr
canım netim kesik üzgünüm yaa
evet ya karataycılar ne güzel devam ediyorlar
Canimm yeni bir sayfami acsakki belki ozaman yeni kisilerde katilir olmazmiki
evet aslında ketojenik diyet adı altında açabiliriz daha dikkat çekici olur :)
Evett canim yaaa acalim ya kimse olmayinca ben yapamiyorum diyet filan bence adi protein diyeti olsun senin bilgin benden cok sen ac aciklama filan yazarsin bu yasak bu serbest filan diyee olmazmi
tamam canım ama şimdi çıkmalıyım yarın açarım :)