Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlarr ben tavuk yiyorum
balik sucuk salam sosis yumurta peynir yiyorum baska neler yiyebilirim hani 50puani gecmicekk lütfenn yardimcii olunn

selam arkadaşlar epeydir giremedim.geçen hafta sadece 300 gram verdim.ama 3 gündür wc ye çıkamıyorum.artık kayısı da fayda etmemeye başladı offfffff yılbaşı gecesi ne yapmayı düşünüyorsunuz.ben akşam dilediğimi yiyeceğim kız kardeşim geldi kısıtlanmak istemiyorum

kızlar Günaydın...
nasılsınız nasıl gidiyor hafta sonu biraz sıkıntılı geçti kaçamaklar yüzünden ama malum dönemim yaklaştı ondan bu kaçamaklar kesin...
sabah
canım bir şey istemedi sabah aç karnına 2 kayısı 2 bardak ılık su içtim
birde 1 bardak süt içtim
toplam :25 puan etmiştir

Son düzenleme:
birde kızlar burda 4-5 kişiyiz galiba devamlı yapan kilolalarımızı yazalım hedflerimizi yazalım cuma günleri burda yazalım o hafta kaç kilo verdiğimizi yazalım böylelikle biraz daha sıkı yaparız ne dersiniz azıcık rekabet olur =)

Son düzenleme:
birde kızlar burda 4-5 kişiyiz galiba devamlı yapan kilolalarımızı yazalım hedflerimizi yazalım cuma günleri burda yazalım o hafta kaç kilo verdiğimizi yazalım böylelikle biraz daha sıkı yaparız ne dersiniz azıcık rekabet olur =)

ben 1 hafta önce başladım dukan diyetiyle sadece 2 gün yapabildim .çok midem bulandı bıraktım bu diyete başladım 1 hafta önce 51.4 kiloydum şuan 49.8 kiloyum.ayrıca 1 haftadır da spora gidiyorum haftada 2gün

Süperrrr olur yaaaa ben zaten yarindan itibaren baslicam sürekli bozdum bugünde basliyamam ama yarindan itibaren kacamakta yapsam yazcammm
Bugünlük yiyelimde yarin ozaman herkez kilosunu yazsin ve basliyalimm

Kizlarrr bisey sorcam hani diyorlarya aksam saat 7den sonra birsey yerseniz kilo yapar diye ben gece cook gec yatiyorum ee haliylede cokk acikiyorumm ve sonrada bozuyorumm
Aksam en gec kacta yemek yiyorsunuz
gece acikinca ne yiyebilirimmm

canım bu diyette istediğin saatte ye karbonhidrat yemediğimiz için insüline etkisi olmuyor:KK1:

Sabah
sekersiz kahve

öglen
1dilim peynir
5dilim sucuk
3tane yumurta

aksam
sebzeli ton baligi

gece gec yatigim icin bir kutu daha sebzeli ton baligi yerimm

kizlarrr nasillll sizcee
buarda yeni yilinizz kutluuu olsunnnn

merhaba kızlar ben diyete devam edemiyorum onun içinde yazmadım yediklerime dikkat ediyorum ama tavuk yemekten çok sıkıldım devam eden arkadaşlara bol kg vermeler.....

Yaaa kizlar artik niye kimse ugramiyor bu sayfaya
bence yeni bir sayfa acalim
ve herkez yeniden kilosunu filan yazsin
ve mutlaka hergùn neler yedigimizi yazalim birbirimize yardimci olalim
var daha bu diyeti yapan
varsaniz eyer yeni bir sayfaya nedersiniz iyi olmazz mi
biri yaziyor sonra o kisiden birdahada ses cikmiyorr :KK43::KK43::KK43::KK43:

canlar ben geldim yılbaşında diyet falan kalmadı maalesef :KK43: ama dün yeniden başladım busefer kaçamak bile yapmıycam ve kilomuda yazarım buraya :)

selam arkadaşlar bende yılbaşında kaçamak yapanlardanım ve hiç pişman değilim:)dün başladım tabi tekrar.dün 40 puanla kapadım ayrıca 35 dakika yürüyüş yaptım artık yürüyüşede başladım.inşallah devamı gelir.
sabah yumurta ceviz peynir ve zeytin yedim toplam 4 puanlık

X