- 16 Ekim 2008
- 199
- 1
- 34
kızlar iğneadanıın yöntemi diyetinde gördüm salata ve tavuk yemiş hep bizde yiyebiliriz çok iyi olur bence :)
sabah ve öğlede çok puan topladıysam akşam tavuk yiyiyorum sıfır puannn :) hemde doyurucuu oluyorr.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar iğneadanıın yöntemi diyetinde gördüm salata ve tavuk yemiş hep bizde yiyebiliriz çok iyi olur bence :)
cnm büyüklüğüne göre değişir sonuçta içinde pirinç var ama orta boy yaklaşık 10-12 puan vardırr bence. pirincin puanı yüksek
Kizlarr ben tavuk yiyorum
balik sucuk salam sosis yumurta peynir yiyorum baska neler yiyebilirim hani 50puani gecmicekk lütfenn yardimcii olunn
canım bu sitede herşeyin puanı var burdan bakabilrisin
EBRU AKIN: Karbonhidrat Diyeti (Ye+İç=Zayıfla)
birde kızlar burda 4-5 kişiyiz galiba devamlı yapan kilolalarımızı yazalım hedflerimizi yazalım cuma günleri burda yazalım o hafta kaç kilo verdiğimizi yazalım böylelikle biraz daha sıkı yaparız ne dersiniz azıcık rekabet olur =)
birde kızlar burda 4-5 kişiyiz galiba devamlı yapan kilolalarımızı yazalım hedflerimizi yazalım cuma günleri burda yazalım o hafta kaç kilo verdiğimizi yazalım böylelikle biraz daha sıkı yaparız ne dersiniz azıcık rekabet olur =)
canım bu diyette istediğin saatte ye karbonhidrat yemediğimiz için insüline etkisi olmuyor