- 16 Ekim 2008
- 199
- 1
- 34
menemenin puanı çok değil cnm 11 puan .kaç puan oldunki toplam.canım çok menemen çekti ondan yedim ve 1 tane biber dolması kaçırdım çok pişmanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
menemenin puanı çok değil cnm 11 puan .kaç puan oldunki toplam.canım çok menemen çekti ondan yedim ve 1 tane biber dolması kaçırdım çok pişmanım
Kizlarr kahve ictim ben 2tane tatlandirici attim 2cay kacigida süt kattim kac puan ederkii
cnm 1 küp şeker 12 puan ama tadlandırıcı çok daha azdır maksimum 2 tanesi 12 desek . 2 çay kaşığı süt 1 puan. toplamda 13 puann
menemenin puanı çok değil cnm 11 puan .kaç puan oldunki toplam.
Kizlarr kahve ictim ben 2tane tatlandirici attim 2cay kacigida süt kattim kac puan ederkii
evet canım hiç sorma bu akşam 6 tane ekler yedim çok aşırı pişmanım(
evet canım hiç sorma bu akşam 6 tane ekler yedim çok aşırı pişmanım(
merhaba inna mesajını okuyunca çoook şaşırdım acaba ben mi yazdım mesajı dedim o kadar yani :))
bende dün 6 ad. ekler yedim (sayısı bile aynı) ama eklere hayır diyemedim .Pişman değilim hakettik bence kaçamak yapmak güzel oluyor :)
6 ekler en az 200 puan. diğer günlerden biraz puan azaltırsan dengelersin.
sabah kahvaltım
5 tane yeşil zeytin (1 puan)
light beyaz peynir (1 puan)
2 adet yumurta (1 puan)
3 dilim salam(1 puan)
sekersiz cay (0puan)
kızartmış ekmek (8 puan)
toplam 11 puan
işteyim ya burda ne yesem bilemedim.sanırım en düşük puanıyla menemen diğer herşeyin puanı yüksek. yada pideli döner 28 puan
canım 100 falandır ya korktum şimdi yeşil zeytine bakmıştım ben markette 0 puandı yumurtada 0 puan canım onları hesaplama bence :)
canım tatlandırıcının puanı 0 korkma yani :) sütte 2 puan anca eder:)
Bugünkü menüm
sabah:sekersiz kahve
öglen:sebzeli ton baligi
1kücük dilim ekmek
aksam:tavuk haslama
salata
kizlarr kac puan ettiii
cnm gününn en önemli öğünü kahvaltı asıl puanlarını orda kullan . bu menü 35 puanı geçmez cnmm. salataya koyduklarına göre değişir..25-35 puan arası olurr
Coook tsklerrr canimm
ya bugün sabah canim istemedii bende kahve ictimm
canim salatam sadece marull
ozaman 25puan mi etti
Kizlarr biber dolmasi kac puann