Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım55 puan filan oluyor bence ekmek yeme kesinlikle
bugün te öğün yaptım 5 yumurtanın üstüne biraz mayonez sıktım yanında 3 dilim kaşar ve 1 paket çekirdek toplam 10 puan:)
10 puanla mi bitirdinnn
canim sadece 1dilim yesemm kac olurr acabaa
evet canım 10 puan :)
canım bir dilim ekmek 14 oluyor sanırım
Canimm süperr cokk az yemissin
Tatlim yaa ekmek 24gramm veee 3.4karbonhidrati varmis yani öyle yaziyor ozaman 3dilim yesem bisey olmazz demi canimm
Günaydın kızlar
Bu gün tam 1 hafta oldu bir hafta boyunca hiç 50 puanın üzerine çıkmadım tam 1.5 kg verdim . Bence fena değil ama kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum akşam hiç birşey yemek istemiyorum biraz et ağırlıklı beslenmkten sıkıldım ama devam ediyorum
sabah
tam buğday ekmeği
peynir
yumurta
2 tane zeytin
inna merhaba ya çok az yiyorsun peki kilo hızlı veriyormusunbugün te öğün yaptım 5 yumurtanın üstüne biraz mayonez sıktım yanında 3 dilim kaşar ve 1 paket çekirdek toplam 10 puan:)
cankız ben de merak ettim hangi ekmek miş bu ama yinede akşamki menüne ekmek koymaCanimm süperr cokk az yemissin
Tatlim yaa ekmek 24gramm veee 3.4karbonhidrati varmis yani öyle yaziyor ozaman 3dilim yesem bisey olmazz demi canimm
benim evdeki kaşar 100gr. 2 puankızlar kaşarlı tost kac puandı ?
çok iyiymiş canım yiyebilirsin tabiki :)
canım çok menemen çekti ondan yedim ve 1 tane biber dolması kaçırdım çok pişmanım