inşallah :) babam organik elma sirkesi almış,bakalım faydası olucak mı.ben günde 2 kez içiyorum ama,sen 3 kez içiyosun dimi ?
evet canim 3 kez iciyorum ama burdan birtane türk bakkaldan aldim yani organik degil benimki
sen kac kiloydun canim
ben de marketten aldığımdan içiyodum ama babam organik almış,onu deniycem bakalım başladım bugün.
72.8 im ben şuan dün 72.3 tüm.dedin ya sudur fln diye değilmiş demekkinasıl oldu ben de anlamadım ama almışım 500 gram
fazla mi yedin canim yani kacamak filan mi yaptin yoksa bizden habersiz :)
belki büyük wc gitmediysen ondandir
buarada benim esim beni kiskandi oda basladi sürekli soruyor bunu yiyebilirmiyim bunun karbonhidrati kac filan diyee :)
vayyyyyy süper yaaaa :) birbirinize destek olursanız çok daha güzel olur.en azından ona ayrı kendine ayrı yemek yapmak zorunda kalmazsın :)
azcıcıkk kaçamak yaptım ama o kadar da abartmadım ayol
ozaman tek bisey diyebilirim
SUDUR O SUU :) :)
ilahii cankızzzyılbaşına kadar 70 olmak istiyorum ben yaaa
olursunn canimm yaaa üzülmeee
kızlar bugün 6. günüm 2 kilo verdim yaşasın biraz az ama olsun :)
sütlü kellogs kac puan acaba
Hazır bişey değil mi o ? Pakedin üzerinde yazıyodur.
hazirdaa pakedi atmistim baska bir kutuya bosaltmistim aksam yemegi olarak kellogs yiyeyim dedim bir tabak süt katcam ve bir avuc da kellogs cok mudurki karbonhidrati
hiçbi fikrim yok canım,yemedim zaten hiç.
offff yaaa ozaman yemicem demektirtskler
rica ederim..
lahana sarması yaptık az önce annemle,annem lahana suyu iç dedi,ayy deniyim bi bakiyim dedim.İçtim ama kötü bi tadı var yaa :)
anneme gösterdim de sen daha zayıfsın dedi,kolların fln daha ince dedi.
ama ne biliyim sanki ben o kadar incelemedim gibi geliyo bana.pegasusun boyu kaçtı acaba
daha ne istiyosun canım,millet ayda 2 kilo verince havalara uçuyo :)
tsk ederim kizlar herkesebenim boy 166. ordaki kilom 75. yani en zayifhalim 75. tabi canim sen daha eksiksindir benden.72 kilosunyaa.surda 6 li rakamlara ne kaldi.benim hayalimdeki rakamlar onlar.simdi yarindan itibaren ben de sizlere katilcam.gunluk paylasiriz yediklerimizi ictiklerimiizi. ins yeni yila hedefimize daha da yaklasmis olarak gireriz.hadi kizlar gayret edelim devami gelsin 6 li rakamlara ineyim yine foto koycam ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?