• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

sabah kahvaltim
sirkeli su
1tane domates
azicik sucuk

öglen
sirkeli su
salata
1yemek kacigi yogurt
tavuk haslama

aksamda sirkeli su 3tane yumurta
azicik bisey peynir ve azicikda sucuk yicem

1saat tempolu yürüdümm
ve 2litirede su icecem

biriniz bir hesaplasa zahmet olmassa kizlarrr

Salata sadece yeşilliklerden mi oluşuyordu? Sadece yeşilliklerden ibaretse günün toplamı için 5 gr; eğer içinde domates, havuç vs gibi karbonhidrat değeri nispeten daha yüksek olan sebzeler varsa 8-10 gr diyebiliriz.

havuç ve domates eklerim o zaman 5puan diyelim:)teşekkürler

Rica ederim.

Son düzenleme:
Salata sadece yeşilliklerden mi oluşuyordu? Sadece yeşilliklerden ibaretse günün toplamı için 5 gr; eğer içinde domates, havuç vs gibi karbonhidrat değeri nispeten daha yüksek olan sebzeler varsa 8-10 gr diyebiliriz.

yok canim sadece maruldu öteki yediklerimle birlikte toplam kac puan acabaa

yok canim sadece maruldu öteki yediklerimle birlikte toplam kac puan acabaa

Aslında senin hesaplaman daha doğru olur çünkü yediğin sucuğun kb değerini bilmiyorum. Markasına göre kb değeri değişebilir, etiketine bakmak lazım ama ben az yediğini hesaba katarak ve salatanın da sadece maruldan ibaret olduğunu düşünerek 5-6 gr kb diyorum. Dediğim gibi en doğrusu senin hesaplaman, aldığın ürünlerin etiketlerinde yazan besin değerlerini dikkate alarak. Meyve ve sebzelerin kb değerlerini internetteki herhangi bir siteden bulabilirsin. Evde yaptığın yemeklerin kb değerini de malzemelerin kb değerlerini göz önünde bulundurarak hesap edebilirsin. Ben bir hesap yapıyorum ama benimkisi tahmini bir hesap ve doğru olmama ihtimali de var, bunu bilmeni isterim :)

Son düzenleme:
Ben geldim kızlarrrrr...

Nasıl gidiyo diyetlerrr ?

Benimkini sorucak olursanız kötü valla,aslında sabah çok güzeldi.hatta 72,3 ü gördüm.eve geldim bi de göriyim 73,2 :D Rakamlar yer değiştirmiş resmen.Neden böyle oldu anlamadım,tmm birazcık kaçırdım bugün ama o kadar da değil yahuuu :)

Aslında senin hesaplaman daha doğru olur çünkü yediğin sucuğun kb değerini bilmiyorum. Markasına göre kb değeri değişebilir, etiketine bakmak lazım ama ben az yediğini hesaba katarak ve salatanın da sadece maruldan ibaret olduğunu düşünerek 5-6 gr kb diyorum. Dediğim gibi en doğrusu senin hesaplaman, aldığın ürünlerin etiketlerinde yazan besin değerlerini dikkate alarak. Meyve ve sebzelerin kb değerlerini internetteki herhangi bir siteden bulabilirsin. Evde yaptığın yemeklerin kb değerini de malzemelerin kb değerlerini göz önünde bulundurarak hesap edebilirsin. Ben bir hesap yapıyorum ama benimkisi tahmini bir hesap ve doğru olmama ihtimali de var, bunu bilmeni isterim :)

cook tsk ederimm haklisinn ama emin olamiyorum illaki baska biri hesaplicakk yinede sagoll

Ben geldim kızlarrrrr...

Benimkini sorucak olursanız kötü valla,aslında sabah çok güzeldi.hatta 72,3 ü gördüm.eve geldim bi de göriyim 73,2 :D Rakamlar yer değiştirmiş resmen.Neden böyle oldu anlamadım,tmm birazcık kaçırdım bugün ama o kadar da değil yahuuu :)

canim ictigin caylardir yada su

Ben geldim kızlarrrrr...

Hoşgeldin ... :)

Diyet güzel gidiyor ama ben nedense diğer arkadaşlara göre çok yavaş kilo verdiğimi düşünüyorum. Kb diyetinde bir tek ben çarpıcı sonuçlar alamıyorum sanırım :)

cook tsk ederimm haklisinn ama emin olamiyorum illaki baska biri hesaplicakk yinede sagoll

Rica ederim.

kizlarrrr 77.400 kilo cikmistim dün sabah bugünde 77.300kilo ciktim neden sadece 100gram verdimmm offffff aksam yemegimi yazmistim ama yemedim cokkk sinirlendimmm birdee cooook aciktimmm :(

şaka yaptım zaten :)
Hergün 1 kilo vericeksin diye bişey yok,100 gram verdiğin de olur,300 gram da olur 500 gram da olur.Hatta hiç veremediğin de olur.
O kadar sıkma kendini,devam et mutlaka vericeksin.

yaa canim zaten verdim 80.400filandim simdi 77.300 ama vermeyince sinir oldummm aksam yemegi bile yemedim artik sabahi beklicemmm sirkeli suda iciyomm :( bakalimm yarin kac cikcamm

Günaydın kızlar
bugün sabah 67,2 çıktım.bu diyete pazartesi 69 ile başlamıştım.ilk defa 5 günde bu kadar fazla kilo verdim.çok mutluyum.birazı ödem de olabilir tabi ama insanı motive ediyor:)şimdilik hedef 64.o kiloya inelim hele sonra daha da aşağılara çekerim hedefi.bu sabah
1 yumurta,peynir,2 zeytin,salatalık =6 puan kahvaltım

slmmm kizlarr bugün 76.900 ciktim cooook mutlu oldummm.
sabah kahvaltim olarak
1tane domates ve sucuk yedim
azicikta beyaz peynir

öglen yemegi olarakta firinda tavuk salata ve 1 yemek kacigida yogurt yicem

vee tabikide yemek öncesi sirkeli su iciyorum

2litirede suyumu icecem
vee 1saatda tempolu yürücem

aksam yemegi yemicem sizce nasil
puanim kac olurr

Back