• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

BU ARADA BUGÜN OKULDA TUTUM YATIRIM VE TÜRK MALLARI haftası kutlandı.birbirinden güzel hamurişleri,kekler,börekler,pastalar......1bir lokma bile yemedim.Aman nolcak ye işte diyenlere inat yiyesim gelmedi:46:kendimi takdir ettim paylaşmak istedim:nazar:

2 haşlanmış yumurta
Lor peyniri
1 dilim ekmek
2 bardak şekersiz çay

Kabak yemeği
1 dilim ekmek
Şekersiz kola

1 porsiyon tavuk ciğeri
Salata

Bugün 50 gr karbonhidrat hakkımı sonuna kadar kullandım :)

Mayonezin yağ oranı ve kalorisi yüksek ama karbonhidrat değeri 100 gramda 1-2 gram. Kahvaltıda 1 dilim ekmek üzerine azıcık mayonez iyi oluyor, bir seçenek olarak sunayım dedim, eğer tabi seviyorsanız :) Ben yarın kahvaltıda yumurtanın yanında 1 dilim mayonezli ekmek yemeyi düşünüyorum mesela :)

sabah kahvaltim
sirkeli su
3tane yumurta
az bisey peynir
az bisey sucuk

öglen
sirkeli su
3tane kanat
salata
1 yemek kacigi yogurt

aksam
sirkeli su
1tane domates
azicik sucuk

2 litire su ictim
1saatda hizli tempoda yürücem

sizcee nasilll bide kac puan etti acabaa

Cuma günü benim protein günüm, diyette 4 .günüm, pazar tartılacağım.

Sabah 2 kaynamış yumurta, 30 gr beyaz peynir
Öğlen sadece ızgara köfte 4 ad.
Akşam kaşarlı kuşbaşı

Herhalde kb yok gibi birşey...

simite, elmalara gözüm düşüyor yaw...
Ama yoldan çıkmak yok.Akşamda biraz egzersiz yapmıştım, boşa mı gitsin şimdi...

Peynirli omlet
50 gr fındık

Buğulama balık
Salata

1 adet meyve

Yarından itibaren Pegasus'un yöntemine göre yapıcam diyeti, 1 ay süreyle :) Nasıl sonuçlar alacağımı merak ediyorum...

Herkese güzel bir gün dilerim.

bugün okulda nöbetçiydim mecburen tost yedim.sandviç ekmeğiyle yapıldığı için 27 puan dedim.sabah da 3 puanlık yedim.akşama balık salata yiyeceğim.balığı tek yiyemiyorum.karışık marul salatanın karbonhidrat değeri nedir kızlar
?

bugün okulda nöbetçiydim mecburen tost yedim.sandviç ekmeğiyle yapıldığı için 27 puan dedim.sabah da 3 puanlık yedim.akşama balık salata yiyeceğim.balığı tek yiyemiyorum.karışık marul salatanın karbonhidrat değeri nedir kızlar
?

Marul, kıvırcık gibi yeşillikler lif içerdiği için esas kb değerleri düşük, bol bol yesen dahi 2 gr karbonhidrat ancak vardır. Salatada havuç, domates vs varsa kb değeri artabilir. Ne kadar yiyeceğini bilmiyorum ama ben olsam ortalama bir hesap olarak 5 gr derdim.

sabah kahvaltim
sirkeli su
1tane domates
azicik sucuk

öglen
sirkeli su
salata
1yemek kacigi yogurt
tavuk haslama

aksamda sirkeli su 3tane yumurta
azicik bisey peynir ve azicikda sucuk yicem

1saat tempolu yürüdümm
ve 2litirede su icecem

biriniz bir hesaplasa zahmet olmassa kizlarrr

marul, kıvırcık gibi yeşillikler lif içerdiği için esas kb değerleri düşük, bol bol yesen dahi 2 gr karbonhidrat ancak vardır. Salatada havuç, domates vs varsa kb değeri artabilir. Ne kadar yiyeceğini bilmiyorum ama ben olsam ortalama bir hesap olarak 5 gr derdim.

havuç ve domates eklerim o zaman 5puan diyelim:)teşekkürler

Back