• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

iğneyi olduğum zamanki ağrıyı anlatamam bacaklarımı çektiğmde sağdan sola dönerken.. simdi azcık azcık var gecti ağrı ama ben ilaçtan oldğunu düsünüorm ates yaptı çarpntı yaptı resmen. ama gece çok güzel uyudummm :KK70:
ohh ne güzel uyumuşsun demek rahatlattı sonradan:KK48: eğer o ağrı geçtiyse yumurtan çatlamıştır muhtemelen senin canım inşallah şuan bebiş yolculuğa çıkmış ve annesinin rahmine doğru gidiyodur:KK46:

Anaaaaaam ben geldimde nolmusss sayfalar dolmusss:KK200:. Ters lalecigim bir mesajda hepsine cvp vermeye caliscam:eek: aynen sanirim yel girmesiydi dedigin gibi kalp krizimi geliyor noluyor demedim degil yani cok kotu bi histi. Evet kocalariniz cokk iyi bide cok tatlılar :KK53: hic kiyamazlar. Kaynana gelene kadar iyice calissaydiniz :KK49: bizim bugundu calisma günü ama yanlislikla dünde çalıştık :KK49: :KK51::KK48: ins bisey olmaz:KK17:. Benim etten midem hic bulanmaz kokmazda bana ama iste hamile olayim hassas olayim diyorum :KK53::KK53:.hayırlısı olsunda tabi. Valla ters lale dun gece catlayacaktim az kalmıştı 4aylik vardi karnim :KK54: bugun indim geriye :p. Insallah igne saatinde sikinti yasamaam aile hekimi karsi binada ama o keltos adam anlarmiki :KK20:neyse daha dereyi gormeden paçaları sivadim ben daha yumurta kac mm onu bile bilmeden strese soktun kendimi gerekirse wc de kistirrim kocami :KK4::KK4: :KK33:. Kzulkr emla kremi duydum bende alacaktim kucuk bisey 50 tlydi sanirim pahali geldi bide yorumlar yari yariya fayda gorende var görmeyende bende pahali geldi almadim:KK35: agda benimde canimi cok yakiyor cok pratik bir yöntemle hallediyorummm :-):rolleyes:

Birde bir ablam kendi dovme yapiyor yaomadan once emla krem sürüyomus yinede aciyo diyodu :confused:

Bu arada ebeveyn banyo yok .ben kasla gözün arasinda alirim dusumu .aman gelmez ins zaten sevmiyirum agrim magrim olursa onlami ugrascam bide :KK53:

Anaaaaaam ben geldimde nolmusss sayfalar dolmusss:KK200:. Ters lalecigim bir mesajda hepsine cvp vermeye caliscam:eek: aynen sanirim yel girmesiydi dedigin gibi kalp krizimi geliyor noluyor demedim degil yani cok kotu bi histi. Evet kocalariniz cokk iyi bide cok tatlılar :KK53: hic kiyamazlar. Kaynana gelene kadar iyice calissaydiniz :KK49: bizim bugundu calisma günü ama yanlislikla dünde çalıştık :KK49: :KK51::KK48: ins bisey olmaz:KK17:. Benim etten midem hic bulanmaz kokmazda bana ama iste hamile olayim hassas olayim diyorum :KK53::KK53:.hayırlısı olsunda tabi. Valla ters lale dun gece catlayacaktim az kalmıştı 4aylik vardi karnim :KK54: bugun indim geriye :p. Insallah igne saatinde sikinti yasamaam aile hekimi karsi binada ama o keltos adam anlarmiki :KK20:neyse daha dereyi gormeden paçaları sivadim ben daha yumurta kac mm onu bile bilmeden strese soktun kendimi gerekirse wc de kistirrim kocami :KK4::KK4: :KK33:. Kzulkr emla kremi duydum bende alacaktim kucuk bisey 50 tlydi sanirim pahali geldi bide yorumlar yari yariya fayda gorende var görmeyende bende pahali geldi almadim:KK35: agda benimde canimi cok yakiyor cok pratik bir yöntemle hallediyorummm :-):rolleyes:
5tane 100 tl bana da pahalı geldi bende arastrdım ama :( bi tane daha vardı ona bakcam kadın eczacı bulablrsem sorarım olmazsa :D

midem bulanıo kızlar acıklamaya doğru elimin ayağımın canı kesilio 3-4 gündür resmen :( yine bi bosalma gelio gibi.. hadi hayırlsı ceyranda kalıoruz galiba..

pratik yöntem ne canım :KK70: jiletmi :KK70: ben ağdaya dayanamıorum hiç acısını azaltrmıki biraz acaba.. :KK43:
Evet canim jilet :KK47:fiss fiissss hemen bitiyor :KK54:. Bide agda icin biraz uzamasi lazımya uzun sevmiyorum :KK45:. Iyi fikir bayan ecz sormak canim. 5limi satiliyormus .valla ben Hic yapamıyorum agda yaa sadece dugun zamani yaptim adam korkmasin diye :KK53::KK53:

midem bulanıo kızlar acıklamaya doğru elimin ayağımın canı kesilio 3-4 gündür resmen :KK43: yine bi bosalma gelio gibi.. hadi hayırlsı ceyranda kalıoruz galiba..
Yoksa :anneadayı: :KK76::KK76::KK76::KK76:. Bu havalar çarpıyor valla birden nasilda sogudu heryer. Dikar et cnm corapsiz gezme usutme ayaklarini :KK16:

Yoksa :anneadayı: :KK76::KK76::KK76::KK76:. Bu havalar çarpıyor valla birden nasilda sogudu heryer. Dikar et cnm corapsiz gezme usutme ayaklarini :KK16:
çorapsiiz mi kolay kolay evde çorapsız gezmem puf terlklerm var üsüyünce hemen giyerim ayağıma :)) ama bilemedim ki neoluo.. dünde sey günümüzdü sol tarafmda sanki o sırada balon gibi bsey hissettim baskı yapıodu baya hissettim tohumu saldık biraktk epey bi baskıydı hemde gunduz batmayan kasığım nasıl oldu.. neden anlamadım ya yumurta çatlamadı cok büyüdü o yaptı die düsündüm ya yumurta kiste mi dönüştü dea düsündüm hamileliği pek tahminlerm arasana koyamıorm sonu olmsz çıknca üzülüorm die :(

Evet canim jilet :KK47:fiss fiissss hemen bitiyor :KK54:. Bide agda icin biraz uzamasi lazımya uzun sevmiyorum :KK45:. Iyi fikir bayan ecz sormak canim. 5limi satiliyormus .valla ben Hic yapamıyorum agda yaa sadece dugun zamani yaptim adam korkmasin diye :KK53::KK53:
ay valla canım bende yapamıorm çok canım acıo eldivenle alıyım dedim o da tek tek bitmek bilmio ama su kremleri bi denicem.. bi kadın eczacı bulsamm tanıdık :( bıktm jiletten bende o da hemen çıkarıverıo..

çorapsiiz mi kolay kolay evde çorapsız gezmem puf terlklerm var üsüyünce hemen giyerim ayağıma :)) ama bilemedim ki neoluo.. dünde sey günümüzdü sol tarafmda sanki o sırada balon gibi bsey hissettim baskı yapıodu baya hissettim tohumu saldık biraktk epey bi baskıydı hemde gunduz batmayan kasığım nasıl oldu.. neden anlamadım ya yumurta çatlamadı cok büyüdü o yaptı die düsündüm ya yumurta kiste mi dönüştü dea düsündüm hamileliği pek tahminlerm arasana koyamıorm sonu olmsz çıknca üzülüorm die :KK43:
Valla canim her ihtimali dusunmek lazim ama gevekikte bir ihtimal onuda listeye koy. Insallah kist olmamistir ya bende xok tirsiyorum bende zaten pcosluyum. Bizimde dun calisma gunuydu valla zor calistim cok agri oluyor son bi kac defadir. Dedigin gibi kisttmi yaptiki bize :KK43: ins yapmamistir . Yarin öğrencem artik suan mintika temizliği yapıyorum :KK53: . Eldiven acitmiyo ama dedigin gibi 3 5 35bile bitecek gibi degil.jiletten bende biktimda ben yapamam yaa yapis yapis bas edemem cok dendim sonu hüsranla bitti agda orda kaliyo bez elimde napcami sasiyirum amann diyip yine jilett:KK12:

geldim canımda müdür cam açtı sabah sabah şala büründüm ısınmakla mesguldum :KK43:
Sabah sabah derdi neymis kosa kosa cam aciyo :110:. Benimde kocaman kislik ev botum var sen puff terlik diyonce onu ozledim mevsimi geliyo yakinda çıkarırim:KK45::KK45: . Terliksiz is yapamiyorum varya nasil alistiysam:KK53:

Valla canim her ihtimali dusunmek lazim ama gevekikte bir ihtimal onuda listeye koy. Insallah kist olmamistir ya bende xok tirsiyorum bende zaten pcosluyum. Bizimde dun calisma gunuydu valla zor calistim cok agri oluyor son bi kac defadir. Dedigin gibi kisttmi yaptiki bize :KK43: ins yapmamistir . Yarin öğrencem artik suan mintika temizliği yapıyorum :KK53: . Eldiven acitmiyo ama dedigin gibi 3 5 35bile bitecek gibi degil.jiletten bende biktimda ben yapamam yaa yapis yapis bas edemem cok dendim sonu hüsranla bitti agda orda kaliyo bez elimde napcami sasiyirum amann diyip yine jilett:KK12:
bnde korkuorm canm kistten hadi hayrlsi bakalım :(

Back