karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

Coxuklar hep gelinligimle oynadı halayda popomda bi el bakiyorum cocuk :KK45: gozlerimle korkuttum :KK53:
benimde duağıma bastılar hep basıma tuttrmustu kuafrum altnı kabarttı arkayı yere kadar iniyodu :) arada bi baım geri cekılıdu arkadan basıolarmıs meğer elim kafamda oynadığım doğrudur :KK70:

benimde duağıma bastılar hep basıma tuttrmustu kuafrum altnı kabarttı arkayı yere kadar iniyodu :) arada bi baım geri cekılıdu arkadan basıolarmıs meğer elim kafamda oynadığım doğrudur :KK70:
:pHahahahaha .yaaa dugun cokk guzel :KK19: video izlerken saf saf gülüyorum:KK53:

Gelinligi mi giymek istiyirum ama yardimsiz giyemem kiii. Biz ilk gece oteldeydik balayi odasi :KK200::KK200::KK200:. Evime gelinlikle giremedim icimde ukte kaldi :110:

bu mevsimle soba yaktk elektrkli onla ısındı ayaklarm kasklarm batıo canm resmen.. senin yumurta büyür yumurta ağrı yapar ama benim iğnede oldum anlamıorm nedenini

bu mevsimle soba yaktk elektrkli onla ısındı ayaklarm kasklarm batıo canm resmen.. senin yumurta büyür yumurta ağrı yapar ama benim iğnede oldum anlamıorm nedenini
Canim ters lale dediya igneden sonra agri olur normal diye catladigi icin agri oluyor bence.. pzt kadar adet olmazsan test yaparmisin :anneadayı::anneadayı:

X