• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

Canim sendede esindede prob yok masallah. Ama nedense denk gekmemis bir türlü bence bu ay olacak ve sen kese kontrolune gideceksin :KK55::anneadayı:. Benimde adet gunum 15 yada 16 si ama ne okur bilmem pcos duzensizlik yaptigi icin guvenemiyorum.ama ankaraya gitmeden once yaparim muhakkak.bu defa kan vericem idrarda yapmicam onu kanda çıkınca keyfi sirf heves icin yapicam :KK45::KK45::KK45:. Az kaldı sana hadi bakakim canimm cok umutluyum senden:anneadayı:. Dun ark biri dogum yapti kzii oldu ne guzelll :KK46::KK46:darisi bize insallah
insallah oyledir ama canım kendimi yine kötü sonuca alıştrıymda ben.. nedense yine sanki olmicakmis gibi gelio bu ay ama stres yapmıorum bi daha ki yine deneriz ;) arkadasna hayrlı olsunn :) Allahım bizede nasip eylesin o duyguyu insallah

insallah oyledir ama canım kendimi yine kötü sonuca alıştrıymda ben.. nedense yine sanki olmicakmis gibi gelio bu ay ama stres yapmıorum bi daha ki yine deneriz :KK66: arkadasna hayrlı olsunn :) Allahım bizede nasip eylesin o duyguyu insallah
Ins yasariz canim olumsuz düşünmeeee :KK12:. Cok heyecanliyim ve merakliyimmdr igne yapmazsa bana cok bozulurum bazi dr ignesiz deniyor:KK57:

O is tamam da. Belimde acaip bi agri var tutulmuşmu anlamadim nefesim batiyor sabah kalkamadim .simdi dahada artti kaburga böbrek bel bu aralarda biyer hangisi agriyo kestiremedim :KK43:
Canım bir deyim var yel girmesi diye bilmem bilir misin ama rüzgar çarpmış sana muhtemelen terliyken rüzgar vurmuş ondan öyle olur hem de öyle olur ki kalp krizi geçiriyorsun sanırsın nerdeyse Allah korusun sıcak tutmaya çalış dikkat et

Iskendere bayilirimmm .guzel iskenderdende anlarimmm burda hic güzel yapan biyer yok:63::63:. Evide ozluyor insan evdede durmak lazim :KK54::KK54:.ben kandirdim gidicez birazdan canim kocam :KK60::cool:
Bende et e o kadar düşkün değilim seçerim ve kokan eti yiyemem bir İskender markası var onda yiyorum harika oluyo burdan söylersem bilmiyorum sorun olur mu ondan sölemim.. Ben evde durcaz dedim ama ctesi evdeydik çok güzel keyif yaptık pazar da benim kv. yi almaya gittik akrabasından kaynımla birlikte onun arabası var bütün gün ordaydık güzel geçti ama.. Kocalarımız iyi ya dimi hemencik ikna oluyolar dayanamıyolar bizlere:p:KK60:

Kizlar mrb. Biraz moralim bozuldu sizle paylasmak istedim.cars kintrolum varya ogin bize yatili misafir gelebilir igne verirse 36 saat dokuncada hala misafirim olma ihtimali cok yuksek cok canim sikildi. Esime dedim ignenin saatini ayarlarsin diyor ben kendimmi vurucam sankii. Ayrica evde kimsenin olmasini istemiyorum esimde pisirik gelene gelme diyemez . Gerildim. Ortada daha bisey yok ama bunlar beni strese soktu karnim agriyor stresten . Igneden sonra 36 saat sonra olmazsa olmaz mi calisma daha once veya sonra olsa ne olur bilginiz yada fikriniz varmi .hevesim kursagimda kalmis gibi hissediyorum suan :cry::cry::KK42:
Yapma canım ya öyle moralini yüksek tutman lazım tam önemli zamanda stres yapmayın şöle rahat olun biraz bakın bana:KK75::KK70:Doktora saati için sor canım ne zaman yaptırmam lazım en geç diye ona göre ayarlarsın saati yaptırırsın öle kesin bi saati yoktu ben yaptırdığım da doktor bana yarın herhangi bi zamanda yaptır demişti ben kafama göre yaptırmıştım hatta benim s. doktor ilişki saatini bile vermedi biz öyle karambole yaptık olmadı ondan mı bilmiyorum. Ama olacağı varsa olurdu tabi o ayrı

Dogru diyosun canim. Bian panikledim :KK12:. Zaten kontrolum 11de buyudyse beklerim 12 de vurdurup gelirim .:KK49::KK49::KK49:
Çocuklar duymasın da gönül le selami çocuk için uğraşıyolardı eve yetişemediler asansörde çalışmışlardı öyle izlenim vermişlerdi:KK70:yani yapcak oldu mu ayarlarsın yani:KK70: o iğne çok basit bişey ya saati uymazsa evinin yakınında sağlık ocağında ya da başka bi hastanede de vurdurursun hemen o an yap demeyebilir doktor kzulkr gibi bana ertesi gün yaptır demişti bende yakınımda ki bir hastane de yaptırmıştım 2 dk da

Çocuklar duymasın da gönül le selami çocuk için uğraşıyolardı eve yetişemediler asansörde çalışmışlardı öyle izlenim vermişlerdi:KK70:yani yapcak oldu mu ayarlarsın yani:KK70: o iğne çok basit bişey ya saati uymazsa evinin yakınında sağlık ocağında ya da başka bi hastanede de vurdurursun hemen o an yap demeyebilir doktor kzulkr gibi bana ertesi gün yaptır demişti bende yakınımda ki bir hastane de yaptırmıştım 2 dk da
benmki sanırm kendi yapmak istedi bi de kendi kendini çatlamıcağını anladı herhalde hemen al gel yapalım demedi ama ben alıp geldim niye geldin demedi yaptı hemen.. gitsinde saatinin dedğim gibi 12 2 yada 2 de yaptrsın iğneyi ;) d zaman ertesi gece o saate denk gelio :)

Kızlarrr ben cok kotuyum davul gibin sisti karnim birden bire. Ve kasiklarim yumurtaliklarim ağrıyor sizim sizim sizliyo akintida var biseyler oluyor oralarda ins iyi seyler oluyordur. Kontrole kadar bu siskinlikle catlamazsam iyi :KK64::confused:

Bndede var sislik cnm ggslerimdede var kasıklarımda oluo iğdineden snra kasklarım baya agrıdı yawas yawasazalıo smdi...
Kızlar yumurtalar büyüdü ya ondandır o belirtiler şimdi hatta bacağınızı kendinize doğru çekemeyebilirsiniz bile

Kızlar yumurtalar büyüdü ya ondandır o belirtiler şimdi hatta bacağınızı kendinize doğru çekemeyebilirsiniz bile
iğneyi olduğum zamanki ağrıyı anlatamam bacaklarımı çektiğmde sağdan sola dönerken.. simdi azcık azcık var gecti ağrı ama ben ilaçtan oldğunu düsünüorm ates yaptı çarpntı yaptı resmen. ama gece çok güzel uyudummm :D

Gunaydim canim. İlaç biteli cok okdu birden biyke etki yapması beni sasirtti nerdeyse acile gidecektim . Az kaldi kontrole beklerim artik. Simdide sol gogsum hafif agrimaya baslar gibi oldu bi rahatsizlik hissi var. Bide bu ilaclar en hafif hormon . Sonumuz hayir olsun insallah canim :anneadayı::anneadayı::anneadayı:. Herkes igneden sonra agridigini yazmis canim demekki fayda etti ben hep böyle yorumluyorum. Bide igneden 9 10 gun sonra gebelik testi yapilabiliyomus. Kurban bayramina hamile girelim insallah canim:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: etten midemiz bulansin kan görmeye dayanamayalim:KK53::KK53: psikopata bagladim yine :KK45::KK47::KK48:

Amiiin 14 gün sonra yapılıyo canım test okuduğum kadarıyla ondan öncesi boşa pozitif çıkabiliyomuş.. Benim zaten kurbanda hep midem bulanır elimi süremem pişiremem kokusunu duyunca midem kalkıyo ama bu sefer inşallah hamilelikten olur hepimizin amiiiin

bende aynı düsüncedeyim canım Rabbim nasp ederse kurbana hamiş olmus olucaz ama midelir bulanmasın benm en korktuğm sey midemin bulanack olmaı :KK43: kurbana özgü değil çalisirken çok zorlar beni :KK43:
Ben artık diyorum hayırlısıyla sağlıkla olsun da bulanırsa bulansın ama çalışırken zor olur gerçekten zaten halsiz ve gergin bi tipim ozaman hiç çekilmem hee:KK12::KK53:

Ben artık diyorum hayırlısıyla sağlıkla olsun da bulanırsa bulansın ama çalışırken zor olur gerçekten zaten halsiz ve gergin bi tipim ozaman hiç çekilmem hee:KK12::KK53:
benim toplatının ortasında öğürerek çıktığımı düsünemıorm :( taralar mı güler müdürmü kızar smdiden korkuorm :( Allah ım hayırlsnı versn herseyin..

benmki sanırm kendi yapmak istedi bi de kendi kendini çatlamıcağını anladı herhalde hemen al gel yapalım demedi ama ben alıp geldim niye geldin demedi yaptı hemen.. gitsinde saatinin dedğim gibi 12 2 yada 2 de yaptrsın iğneyi :KK66: d zaman ertesi gece o saate denk gelio :)
Senin ki demek tam olgunlaşmış canım hemen uygun görmüş klomen kullanınca zaten çoğunlukla iğne yaptırıyolar sanırım.. Yani gece aralarında yatmaz misafir herhalde dimi tamam öyle çok özgür olamazlar ama hayat şartları yapcak bişey yok:KK48: banyo sıkıntılı sadece ebeveyn yoktur muhtemelen evde 2 kişi oldukları için

kızlar ağda öncesi uyusturucu kremler varmis.. emla die bi krem varmis kullanan varmı.. benm canm çok tatlı gercktn uyustrrsa cok iyi

Back